Şimdi Ara

NAVKING BİLGİ PAYLAŞIMI (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
3
Favori
207.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genctoprak

sonunda yüklemeyi başardım. biraz kara düzen oldu ama oldu.

şimdi öncelikle navking sitesinde destek bölümüne girdim. ardından sol taraftan yükleme merkezine girdim.

1 - sol taraftan araçlar bölümünden Navking SYNC 1.2.0.0 (32-64 Bit) indirip yüklemeye çalıştım hata verdi
    2- yine sol taraftan araçlar bölümünden Active SYNC 4.5 (32 Bit) indirip yüklemeye çalıştım hata verdi.
    3- yine sol taraftan araçlar bölümünden Windows Mobile (64 Bit) indirdim yükledim sanırım hata vermedi. bu arada cihazı depolama değil de diğer modda bağlamak gerekiyordu sanırım. neyse.
    4- yine sol taraftan ROUTE 66 Sync indirip yükledim.
    5- en son 1. maddedeki Navking SYNC 1.2.0.0 (32-64 Bit) programını indirip yükledim. bu sefer hata vermedi.

özetle sol tarafta ne varsa sıradan yüklemeye çalıştım. en son Navking SYNC yüklemeyi bir defa daha denedim, oldu. sitede güncel harita yok sanırım ama program buldu haritayı, bu sayede güncelleyebildim.

ha bu arada genel anlamda cihazdan memnunum. bir tek bu olay canımı sıkmıştı. bunu da çözdük çok şükür.

Ellerine sağlık, ellerin dert görmesin.
    Senden ricam NAVKİNG Müşteri Hizmetlerindeki bayana da telefon edip bunları anlatman :)

• arkadaşlar müşteri desteğimizde yaşanan sıkıntılardan dolayı herkesten özürdileriz.konuşmalar kayıt altında yapıldığı için herkese gerekli talimatlar verilecektir.
    cihazlarınızı iyi günlerde kullanınız..
    tşk..
  • slm arkadaşlar cihazım maxı 280 diye aldım özelliklre baktığımda max hd yazıyor cihazı biraz kurcaladım ama yedek almamakla büyük bir hata yaptım.usb ve bluetooth butonlaı var fakat çalışmıyor.sizden ricam Windows Mobile Aygıt Merkezi den girib dosya yönetimi içndeki ReadOnlyFlash ve Network ve 1.55 mg dosyayı bana yollamanız mümkünmü bundan çalışmadığını sanıyorum. Windows Mobile Aygıt Merkezi den 4 tane disk görüyorum fakat sadece haritayı ResidentFlash burdan yüklüyorum biçimlendirme yapamıyorum bana yardımcı olurmusunuz sonsuz teşekur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 26 Kasım 2012; 1:41:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: munib

slm arkadaşlar cihazım maxı 280 diye aldım özelliklre baktığımda max hd yazıyor cihazı biraz kurcaladım ama yedek almamakla büyük bir hata yaptım.usb ve bluetooth butonlaı var fakat çalışmıyor.sizden ricam Windows Mobile Aygıt Merkezi den girib dosya yönetimi içndeki ReadOnlyFlash ve Network ve 1.55 mg dosyayı bana yollamanız mümkünmü bundan çalışmadığını sanıyorum. Windows Mobile Aygıt Merkezi den 4 tane disk görüyorum fakat sadece haritayı ResidentFlash burdan yüklüyorum biçimlendirme yapamıyorum bana yardımcı olurmusunuz sonsuz teşekur ederim

cıhazınızın tam olarak serı numarası ile birlikte yazarsanız size ios dosyasını komple yollarım cıhazınızı formatlar tekrardan yazılım yüklersiniz.
    tşk..

• quote:

Orijinalden alıntı: arslan selim

cıhazınızın tam olarak serı numarası ile birlikte yazarsanız size ios dosyasını komple yollarım cıhazınızı formatlar tekrardan yazılım yüklersiniz.
    tşk..

gerçekten anladımki iyi bir firma böylede olmalı başarılar dilerim.
    ürünün sistem bilgisi içindeki serial:LH10101213014717
    kutusunda Navking Maxi K280 (Yeni) yazıyor
    Harita bölümünde cihaz kimlik no:0295688262744957N
    işletme sistemi versiyonu :6.0
    cihaz adı :Navking MAKI HD yazıyor
    BURDAN ALMIŞTIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 26 Kasım 2012; 13:38:47 >

• arslan selim kardeşim maxı k280 cihaz adı siteden gncelledim haritada Navking Maxi K280 oldu hartada sorun yok .bana lazım olan usb ve bluetooth dosyaları
    cihazın arkasında yazan seri no:SRS11N11331 saygılar
  • k280 2 seridir.sizin cıhazında bluetooth baglantısı varmıydı ılk kullanımda.usb modunu açabılırız.yanlız bluetooth özelliği yok ise cihazınız açılmaz hale gelebilir.
    tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan selim

k280 2 seridir.sizin cıhazında bluetooth baglantısı varmıydı ılk kullanımda.usb modunu açabılırız.yanlız bluetooth özelliği yok ise cihazınız açılmaz hale gelebilir.
    tşk.

ya kardeş yardımcı olacaksan ol aynı cihazdan birdaha arkadaşa sipariş verdim. yarın elime ulaşır gelen cihazın içnden almaya çalışacağım. bendeki cihaz geldiğinde çalışıyordu usb ve bluetooth var butanlara basınca ses geliyor işlem yapmıyor.birde kapatırken uyku ve kapat yazısı vardı şimdi çıkmıyor.saygılar

Önceden yüklenmiş ROUTE 66 Maps dünyanın lider navigasyon yazılımı
    5.0 inch ekranı ile büyük ekran navigasyon cihazı
    Adres ve telefon numaraları dahil 501.000 ilgi noktası (POI) otel, hastane,benzin istasyonu vs.
    Ödüllü hızlı arama özelliği ile adres bulmak çok kolay
    Ücretsiz EDS kamera uyarısı
    3 boyutlu bina ve yapıların görünümü (Opsiyonel)
    Dilediğiniz kadar favori yer kayıt edebilme
    Daha önce navigasyon yaptığınız adreslerin geçmiş bilgisi ( 100 Adete kadar )
    Gitmek istediğiniz yerlere önceden rota hesaplama
    Planladığınız rotaları simülasyon yapabilme
    Seyahat programlama ( İstediğiniz kadar ara nokta ekleyebilirsiniz. )
    Kablosuz bluetooth teknolojisi ile eller serbest bir şekilde telefon görüşmelerini yapabilme
    FM transmitter sayesinde cihazınızdaki bütün sesleri aracınızın müzik sisteminden dinleyebilme
    AV-IN özelliği ile geri dönüş kamerasından veya DVD oynatıcınızdan görüntü aktarabilme
    3 farklı seyahat modu seçebilme
    Ücretsiz sesli yönlendirme ( 50 Dil 117 Lehçe )
    Yanlış yola sapıldığında hızlı yeni rota hesaplama
    Tünellerde ve kapalı yerlerde kesintisiz yol tarifi, yol şeridi bilgisi
    Dilediğiniz ülkenin veya sadece bölgenin haritasını güncel olarak satın alabilme
    Ömür boyu ücretsiz harita güncelle ve ömür boyu ücretsiz navigasyon
    Konum bilgisi (enlem-boylam) edinebilme ve iki farklı koordinat sistemi ile navigasyon yapabilme
    İstediğiniz şehrin veya ülkenin seyahat rehberini satın alabilme
    İstediğiniz şehrin hava tahmin raporunu satın alabilme
    Yardım menüsüyle kullanım kılavuzuna ihtiyacınız yok
    Ücretsiz ROUTE 66 SYNC ev yazılımı ile cihazınızı bilgisayarınız ile senkronize edebilme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 28 Kasım 2012; 16:39:54 >

• selim kardeşim çook teşekur ederim firma dediğin böyle olmalı. ve sonunda sorunu çözdüm yalnız şunuda demeden geçemeyeceğim bu çöken cihazlar hakkında sitenizde kurtarma proramı linki olsa iyi olur mesala uydu sistemlerinde var bu saygılar sevgiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: munib

selim kardeşim çook teşekur ederim firma dediğin böyle olmalı. ve sonunda sorunu çözdüm yalnız şunuda demeden geçemeyeceğim bu çöken cihazlar hakkında sitenizde kurtarma proramı linki olsa iyi olur mesala uydu sistemlerinde var bu saygılar sevgiler

probleminizin çözüldüğüne sevindim.navking i tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
    cihazınızı iyi günlerde kullanınız..
  • uygun bir fiyata temin edebileceğiniz ve gps özelliği olan bir tablet alarak navigasyon ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. android marketten programı ücretsiz kuruyorsunuz o kadar.
  • örneğin bu cihaz. navigasyon dahil her şeyiniz olur
    Ainol Novo 10 Hero 10.1 Inc 16Gb Ips Android 4.1 Jelly Bean Tablet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mureynur -- 29 Kasım 2012; 14:56:16 >
  • bende dün mediamarktten navking vt500 aldım satıcı övüp övüp bitiremedi iyi dedik aldık göztepeden kadıköye evi işaretledim bulamadı gps bir türlü baglanamadı çıldırdım neyse dedim bugün kadıköyden küçükçekmeceye dügüne gidicektik salonun açık adresini aldık yazıyorum böyle bir adres yok diyor :) bende güzelce kutusunu toparladım yarın iade
  • quote:

Orijinalden alıntı: tektek19

bende dün mediamarktten navking vt500 aldım satıcı övüp övüp bitiremedi iyi dedik aldık göztepeden kadıköye evi işaretledim bulamadı gps bir türlü baglanamadı çıldırdım neyse dedim bugün kadıköyden küçükçekmeceye dügüne gidicektik salonun açık adresini aldık yazıyorum böyle bir adres yok diyor :) bende güzelce kutusunu toparladım yarın iade

cihazın ilk uydu bağlantısı her zaman uzun sürer, Serbest Metin kısmından Sokak ismi boşluk ilçe adı yazdığınızda adres bulacaktır. İzmirde arayıp bulamadığım sokak daha olmadı.
  • İlk baglantıyı kursa bile küçükçekmecedeki adresi bulamaması saçmalıktı yani mahalle ve caddeyi semti bile yazmama ragmen bulamadı şanssızım galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bende dün mediamarktten navking vt500 aldım satıcı övüp övüp bitiremedi iyi dedik aldık göztepeden kadıköye evi işaretledim bulamadı gps bir türlü baglanamadı çıldırdım neyse dedim bugün kadıköyden küçükçekmeceye dügüne gidicektik salonun açık adresini aldık yazıyorum böyle bir adres yok diyor :) bende güzelce kutusunu toparladım yarın iade

Vasat navigasyon cihazlarında ilk bağlantı sıcak başlatmada (şarja takılıyken) 1 dakikayı geçmez.
    Şarja bağlı değilken bu süre uzayabilir.

İlk bağlantı süreniz cihaza elektrik gelirken bile 1 dakikayı geçiyorsa hiç düşünmeden iade edin! Çünkü GPS alıcısı vasat seviyenin bile altındadır. Bu cihaz acil durumlarda hiç bir işinize yaramaz, sizi çıldırtır.

Bir de aldığınız yer size büyük olasılıkla "harita güncelleme yaptınız mı?" gibi bir soru soracaktır. Haritayı güncelleyip öyle deneyin falan diyecektir. Dediğim gibi ilk bağlantı süresi şarja bağlıyken bile 1 dakikayı geçiyorsa ısrarla iade etmenizi tavsiye ederim.

Örnek:
    NEXT 515 model navigasyon cihazında ilk bağlantı süresi tahmini 15-20 saniye.
    Çin'den getirttiğim bir çok cihazın ilk bağlantı süresi 30-45 saniye arasında değişiyor. Sadece bir tanesi 1 dakikaya yakaşıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: chadear

transmitter özelliği için cihazın çakmaklığa takılı şarzda olması gerekiyor malesef. frekansları da aynı yapınca sorun yok.

Büyük oranda doğru söylüyorsnuz. Aslında teknik olarak böyle bir şart yok. Yani şarj olayına gerek yok.
    Boş bir USB kablo takınca ya da cihzı radyoya iyice yaklaştırınca da çalışıyor.

Çünkü cihaz USB kabloyu anten gibi kullanıyor. Elimdeki bir USB data kablosunu şarja bağlı olmayan navigasyon cihazına taktığımda sorunsuzca FM Transmitter'i çalıştırdım.
  • MAXI-K280 (Yeni) cihazdan memnunum ister yolda kılıp film izle ister çocuklar çizgi film izlesin tam ekran video formatı bilmeyenler için 480.272 dir

ROUTE 66 Sync kurulum oluyor.windows 8.64 bit de cihazı görmüyor bilginize.yeni yazılım gerekli saygılar
  • cihaz tek kelimeyle bir fiyasko. götrdüğüm kadarıyla hangi modeli alınırs alınsın kimse memnun değil. adres bulması zayıf. uyduyla yerini bulması dakikalar sürüyor bazen. ben en sonnuda arabama mıltimedye sistemi taktırdım onda kendi navigasyonu var .anında yerini buluyor ve aradığın herşeyi buluyor
  • quote:

İlk baglantıyı kursa bile küçükçekmecedeki adresi bulamaması saçmalıktı yani mahalle ve caddeyi semti bile yazmama ragmen bulamadı şanssızım galiba

bende ilk aldığımds yer bulamamıştı özelliklerden baktığımds harita kilit vardı yeniden yükledim şimdi canavar gibi sorunsuz bir tane daha aldım arkadaşa oda sorunsuz bence haritayı yeniden yükle aktive et
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.