Şimdi Ara

NAVKING BİLGİ PAYLAŞIMI (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
3
Favori
207.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm,

W 40S cihazın ekranı kırılmış torpidoda :-)= Bu kadar hassas mı bu ekran camı ? Kırılan ekranı tamir ettirmek müm kün mü ? Cihaz çalışır durumda.Bu forumda navking teknik servisi var mı ? Cihaz elektroworldan dan 4- ay önce alındı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cucuko

slm,

W 40S cihazın ekranı kırılmış torpidoda :-)= Bu kadar hassas mı bu ekran camı ? Kırılan ekranı tamir ettirmek müm kün mü ? Cihaz çalışır durumda.Bu forumda navking teknik servisi var mı ? Cihaz elektroworldan dan 4- ay önce alındı.

bahsettiğiniz duruma göre dokunmatik panel arızalanmış, sadece panelde değişebilir, eğer ekranla birleşik ise ekranda değişebilir. müşteri hizmetlerini arayıp sorun
  • müşteri destek hattımızı arayınız yardımcı olucaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

quote:

slm,

bahsettiğiniz duruma göre dokunmatik panel arızalanmış, sadece panelde değişebilir, eğer ekranla birleşik ise ekranda değişebilir. müşteri hizmetlerini arayıp sorun

Elekroworlda sordum ekran kırılması garanti kapsamı dışı dediler.Cihaz zaten 100 tl lik bir cihaz dokunmatik ekran vs derken masraflı olur sanırım.Yani kısaca...ÇÖPE GİDECEK

• quote:

Orijinalden alıntı: arslan selim

müşteri destek hattımızı arayınız yardımcı olucaklardır.

T.C de müşteri hattı ve garanti servislerinin en çok sevdiği laf " KULLANICI HATASI " .Evet benim hatam olabilir torpidoda üzerine ağır bir şey koymuş olabilirim ( ne olabilir acaba ? ) ama bu cam bu kadar mı hassas .... ?
  • quote:

quote:

T.C de müşteri hattı ve garanti servislerinin en çok sevdiği laf " KULLANICI HATASI " .Evet benim hatam olabilir torpidoda üzerine ağır bir şey koymuş olabilirim ( ne olabilir acaba ? ) ama bu cam bu kadar mı hassas .... ?

ekran kırılmasına kullanıcı hatası demeyen firma var mı Türkiye de? Varsa bilmek mutlu eder..
  • quote:

quote:

quote:

ekran kırılmasına kullanıcı hatası demeyen firma var mı Türkiye de? Varsa bilmek mutlu eder..

Artes firması kırılan tableti değiştirdi.. Dün gittim 5 dakika sıfır kutu verdiler :-)
    Torpidoda durduk yerde kırılan bir ekran çok da iyi olmayan bir kasaya oturtulmuş da olabilir... Kasmıştır... Arabanızı ön camı da bazen çatlar kavisli yollara girince arabanın karoserisi oynak ise... Yani benim hatamdır ama belki de değildir...

• Ben yine de göndereyim diyorum cihazı belki iyi taraflarına gelir de tamir eder ya da değiştirirler... Adres nasıl acaba teknik servisi Navking firmasının ?
  • kutu içeriğinde granti belgemizde açık adresimiz yazılıdır.
    kaptanpaşa mah.halit ziya türkkan sok.famas plaza b blok kat 14
    sürat kargo ile servisimize gönderebilirsiniz..
    tşk..
  • arkadaşlar bende navking var route 66 yüklü adres falan buldıgı yok arkadaşlarda ıgo-8 yüklü cihazlar var onlar memnun ama ben degilim mlsf ankaradayım adresi ayzyom yok diyor
  • arkadaşlar vt-500 modelinde gittiğim yolu kaydetme özelliği varmı? çünkü bazan benim gittiğim yol cihazın tarif ettiği yoldan daha iyi olabiliyor. teşekkürler.
    not: bu özellik igo da var
  • quote:

kutu içeriğinde granti belgemizde açık adresimiz yazılıdır.
    kaptanpaşa mah.halit ziya türkkan sok.famas plaza b blok kat 14
    sürat kargo ile servisimize gönderebilirsiniz..
    tşk..

Az önce servisi aradım, 60 TL onarım ücreti istiyorlar :-( Ben cihazı zaten 110 TL ye aldım. Şimdi de promosyonda satılıyor 99 TL ye.Bu kadar fazla ücret talep edilir mi ? O ekran alibaba.com da en fazla 10 $ .Neden bu firma böyle müşteriye karşı acımasızca 60 tl istiyor ... Tamir ettirmeden geri teslim alacağım cihazımı .
    Neyse buradan bu forumu takip eden arkadaşlara sesleniyorum NAVKİNG CİHAZ ALIRKEN İKİ KERE DÜŞÜNÜN .Önce haritaların eski olduğunu ve sonra da cihazların malzemelerinin kalitesizliğini...saygılar
  • İşte navking servisten gelen cevap :

Kargo da bana ait ayrıca :-) he he he... Biraz daha üstelesem cihaza da haciz koyarlardı belki : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cucuko -- 17 Aralık 2012; 14:14:29 >
  • Bu kadar dandirikten bir firma var mı acaba... ? Navking firması ? Neyse allah razı olsun 2.5 tl lik kargoyu ödetmediler bana.. :-) Cihazı aynen kırık ekran ile bana yollamışlar.Kutuda da teknik servis tutanağı var aynı BENİM SATÜRN FİRMASINDA KAPALI KUTU OLARAK ALDIĞIM VE KASADA GARANTİ KAĞIDINI KAŞELETİRKEN ORTAYA ÇIKAN KUTUDAKİ TEKNİK SERVİS TUTANAKLARI GİBİ .Bu firma ve SATÜRN FİRMASI KULLANILMIŞ VE TEKNİK SERVİSTE ONARIM GÖRMÜŞ VE HATTA ONARIMI YAPILAMAMIŞ ÜRÜNLERİ TÜKETİCİYE TEKRAR SATIYORLAR.Aman arkadaşlar LÜTFEN DİKKAT NAVKİNG FİRMASI TEKNİK SERVİSTE ONARIM GÖRMÜŞ ÜRÜNLERİ PROMOSYON ADI ALTINDA TEKRAR SIFIR CİHAZ GİBİ KAPALI KUTU SATIYOR.
    Ben W40_S cihazı navkinf servisten 60 TL istenmesine karşın 30 TL ye sıfır ekran taktırarak tamir ettirdim.Beni gibi mağdur durumda kalan başka arkadaşlar var ise bana özelden yazsınlar onlara da tamircinin adresini vereyim.
  • quote:

Bu kadar dandirikten bir firma var mı acaba... ? Navking firması ? Neyse allah razı olsun 2.5 tl lik kargoyu ödetmediler bana.. :-) Cihazı aynen kırık ekran ile bana yollamışlar.Kutuda da teknik servis tutanağı var aynı BENİM SATÜRN FİRMASINDA KAPALI KUTU OLARAK ALDIĞIM VE KASADA GARANTİ KAĞIDINI KAŞELETİRKEN ORTAYA ÇIKAN KUTUDAKİ TEKNİK SERVİS TUTANAKLARI GİBİ .Bu firma ve SATÜRN FİRMASI KULLANILMIŞ VE TEKNİK SERVİSTE ONARIM GÖRMÜŞ VE HATTA ONARIMI YAPILAMAMIŞ ÜRÜNLERİ TÜKETİCİYE TEKRAR SATIYORLAR.Aman arkadaşlar LÜTFEN DİKKAT NAVKİNG FİRMASI TEKNİK SERVİSTE ONARIM GÖRMÜŞ ÜRÜNLERİ PROMOSYON ADI ALTINDA TEKRAR SIFIR CİHAZ GİBİ KAPALI KUTU SATIYOR.
    Ben W40_S cihazı navkinf servisten 60 TL istenmesine karşın 30 TL ye sıfır ekran taktırarak tamir ettirdim.Beni gibi mağdur durumda kalan başka arkadaşlar var ise bana özelden yazsınlar onlara da tamircinin adresini vereyim.

Saturn, Media Martk, Teknosa, Vatan, Bimeks, Darty İade ettiğiniz ürünler ne oluyor düşündünüz mü? Hepsi tekrar satılıyor. Müşteri alıp arızalı diye iade ediliyor, yine aynı şekilde satılıyor. Bu sadece navking te olan bir şey değil, oralarda satılan her şey de yaşanabilir.

• quote:

quote:

Bu kadar dandirikten bir firma var mı acaba... ? Navking firması ? Neyse allah razı olsun 2.5 tl lik kargoyu ödetmediler bana.. :-) Cihazı aynen kırık ekran ile bana yollamışlar.Kutuda da teknik servis tutanağı var aynı BENİM SATÜRN FİRMASINDA KAPALI KUTU OLARAK ALDIĞIM VE KASADA GARANTİ KAĞIDINI KAŞELETİRKEN ORTAYA ÇIKAN KUTUDAKİ TEKNİK SERVİS TUTANAKLARI GİBİ .Bu firma ve SATÜRN FİRMASI KULLANILMIŞ VE TEKNİK SERVİSTE ONARIM GÖRMÜŞ VE HATTA ONARIMI YAPILAMAMIŞ ÜRÜNLERİ TÜKETİCİYE TEKRAR SATIYORLAR.Aman arkadaşlar LÜTFEN DİKKAT NAVKİNG FİRMASI TEKNİK SERVİSTE ONARIM GÖRMÜŞ ÜRÜNLERİ PROMOSYON ADI ALTINDA TEKRAR SIFIR CİHAZ GİBİ KAPALI KUTU SATIYOR.

Saturn, Media Martk, Teknosa, Vatan, Bimeks, Darty İade ettiğiniz ürünler ne oluyor düşündünüz mü? Hepsi tekrar satılıyor. Müşteri alıp arızalı diye iade ediliyor, yine aynı şekilde satılıyor. Bu sadece navking te olan bir şey değil, oralarda satılan her şey de yaşanabilir.

Satürnde de, darty de de, sepetlerde satılan sözde "PROMOSYON " aslında tüketici iadesi navigasyon cihazlarında nedense çoğunluğu hep " NAVKİNG " marka cihazlar oluşturuyor.Girin dart.com.tr ye bakın...Outlet navigasyon cihazlarına, % 80 ni bu marka.İade edilmiş , onarım görmüş, yazılım hatası yok usb hatası. Bu cihazlara onay verip "onarıldı" diye tekrar piyasaya süren navking markası değil midir ? Bunları "sıfır " ürün diye satan Satürn firması sahtekarlık yapıyor. En azından darty.com ilanlarında "cihazlar iade edilmiş ürünlerdir " diye belirtiyor. Satürnden aldığım kutulu "navking m-550 cihazın kutusundan 3 adet teknik servis onarım raporu çıktı evet tam 3 ADET , ayıp yaw...1 değil 2 değil 3 kere serviste onarım gören cihaz tekrar kutulu sıfır gibi satılıyor promosyon adı altında...

Benim cihaz da aynı bir türlü usb den bağlayıp da " güncelleme" yapamadım internet üzerinden... Diğer bütün cihazlarımı (tlf, tablet, vs vs ) gören bilgisayar her ne hikmetse navking cihazı göremiyor..Görsede bağlanamıyor.

Hatalı cihazları piyasaya süren ve iade edilince de tekrar satmaya çalışan bu firmayı aslında toplu dilekçe ile dava edip, herkesin parasını iade etmesini sağlamak lazım.
    Hem hatalı ve arızalı cihaz sür piyasaya, haritanda 2011 haritası olsun, malzeme kalitesi de allahlık zaten hemde teknik servisin cihazın yarı fiyatı ücret istesin bir dokunmatik değişimine ki bu dokunmatikler alibab.com da 4-5 dolara satılıyor en kabadaysısı 13 dolar...Ayıp ve yazıklar olsun !!!

Elimden geldiği kadar çevremdekilere bu markaya dikkat etmeleri gerektiğini söyleyeceğim , internette google da arama yaptırıp özellikle bu markanın konuşulduğu forumlara üye olup bu markanın samimiyetsizliğini anlatacağım.

Edit: İmla hataları düzeltmeye çalıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cucuko -- 20 Aralık 2012; 23:11:36 >

• quote:

quote:

quote:

Satürnde de, darty de de, sepetlerde satılan sözde "PROMOSYON " aslında tüketici iadesi navigasyon cihazlarında nedense çoğunluğu hep " NAVKİNG " marka cihazlar oluşturuyor.Girin dart.com.tr ye bakın...Outlet navigasyon cihazlarına, % 80 ni bu marka.İade edilmiş , onarım görmüş, yazılım hatası yok usb hatası. Bu cihazlara onay verip "onarıldı" diye tekrar piyasaya süren navking markası değil midir ? Bunları "sıfır " ürün diye satan Satürn firması sahtekarlık yapıyor. En azından darty.com ilanlarında "cihazlar iade edilmiş ürünlerdir " diye belirtiyor. Satürnden aldığım kutulu "navking m-550 cihazın kutusundan 3 adet teknik servis onarım raporu çıktı evet tam 3 ADET , ayıp yaw...1 değil 2 değil 3 kere serviste onarım gören cihaz tekrar kutulu sıfır gibi satılıyor promosyon adı altında...

Benim cihaz da aynı bir türlü usb den bağlayıp da " güncelleme" yapamadım internet üzerinden... Diğer bütün cihazlarımı (tlf, tablet, vs vs ) gören bilgisayar her ne hikmetse navking cihazı göremiyor..Görsede bağlanamıyor.

Hatalı cihazları piyasaya süren ve iade edilince de tekrar satmaya çalışan bu firmayı aslında toplu dilekçe ile dava edip, herkesin parasını iade etmesini sağlamak lazım.
    Hem hatalı ve arızalı cihaz sür piyasaya, haritanda 2011 haritası olsun, malzeme kalitesi de allahlık zaten hemde teknik servisin cihazın yarı fiyatı ücret istesin bir dokunmatik değişimine ki bu dokunmatikler alibab.com da 4-5 dolara satılıyor en kabadaysısı 13 dolar...Ayıp ve yazıklar olsun !!!

Elimden geldiği kadar çevremdekilere bu markaya dikkat etmeleri gerektiğini söyleyeceğim , internette google da arama yaptırıp özellikle bu markanın konuşulduğu forumlara üye olup bu markanın samimiyetsizliğini anlatacağım.

İstediğini yapabilirsin, sonuçta babamın markası değil. Ama şu bir gerçek ki, sadece darty belirtiyor iade diye. diğer hiç biri belirtmiyor, navking almışsın denk gelmiş. normalde içindeki servis kağıtlarını çıkartıyorlar, ordaki personel unutmuş. bunu denk gelmesen ne olcaktı? diğer firmaları bilmeden burda, şöyle böyle diyorsun. farklı bir x markası alsaydın da bu başına gelebilirdi. bi x marka navigasyon firmasını ara bakalım, teknik servisi ekran ve dokunmatik değişimi için ne kadar istiyor.

bi ürün promosyon yapılabilir, içlerinden birinin tamir olması buna engel değil. kendini biraz şanssız gör ve bunun sana denk geldiğini düşün. diğer kutuların nasıl olduğunu bilmiyorsun. bu arada cihazı sıfır gibi satan SATURN, navking cihazı tamir edip geri gönderir mağazaya. mağaza istediği gibi satar. yanlış yere yükleniyorsun farkında değilsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İstediğini yapabilirsin, sonuçta babamın markası değil. Ama şu bir gerçek ki, sadece darty belirtiyor iade diye. diğer hiç biri belirtmiyor, navking almışsın denk gelmiş. normalde içindeki servis kağıtlarını çıkartıyorlar, ordaki personel unutmuş. bunu denk gelmesen ne olcaktı? diğer firmaları bilmeden burda, şöyle böyle diyorsun. farklı bir x markası alsaydın da bu başına gelebilirdi. bi x marka navigasyon firmasını ara bakalım, teknik servisi ekran ve dokunmatik değişimi için ne kadar istiyor.

bi ürün promosyon yapılabilir, içlerinden birinin tamir olması buna engel değil. kendini biraz şanssız gör ve bunun sana denk geldiğini düşün. diğer kutuların nasıl olduğunu bilmiyorsun. bu arada cihazı sıfır gibi satan SATURN, navking cihazı tamir edip geri gönderir mağazaya. mağaza istediği gibi satar. yanlış yere yükleniyorsun farkında değilsin.

Satürnde ürünü iade etmemek için sepette olan diğer kutulu Navking cihazı aldım, onunda içinde 2 adet servis kağıdı vardı ve cihaz arkadan çizikti :-(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cucuko -- 21 Aralık 2012; 12:28:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalacar

arkadaşlar bende navking var route 66 yüklü adres falan buldıgı yok arkadaşlarda ıgo-8 yüklü cihazlar var onlar memnun ama ben degilim mlsf ankaradayım adresi ayzyom yok diyor

aynen. benmi navking de öp oldu. şimdi asrbaay multimedya sistemi takıyrdım onda igo var sipermiş ya. 10 saniyerde bağalnıyor uyduyu. navkingi bekle babam bekle. yol bulamaz saçma sapan yerlere sokar pişman oldum aldığıma
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.