Şimdi Ara

NAVKING BİLGİ PAYLAŞIMI (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
863
Cevap
3
Favori
207.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 haritamızın son testleri yapılmaktadır.çıktıgında kayıtlı tüm kullanıcılarımıza mail yolu ile bilgi verilicektir.
    tşk.
  • AZ ÖNCE NAVKING VT 500 MODELİNİ ALDIM. şimdi şarj oluyor. yapılacak ilk işlem nedir ? harita güncellemesi yapmam gerekli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzfclp

AZ ÖNCE NAVKING VT 500 MODELİNİ ALDIM. şimdi şarj oluyor. yapılacak ilk işlem nedir ? harita güncellemesi yapmam gerekli mi?

evet büyük ihtimal eski harita yüklüdür, fabrikasyon çıkışı olduğu için.
  • kamaka

arkadaşım bana bi yardımcı olur musun biraz daha uğraşırsam ilk navigasyon katili ben olacam.dünden beri bi türlü güncelleme yapamıyorum.bilgisayara bi sürü bişiler yükledim ama bi türlü olmadı.

cihazı actvitesynv ile bağlayın diyo başramadım yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

kamaka

arkadaşım bana bi yardımcı olur musun biraz daha uğraşırsam ilk navigasyon katili ben olacam.dünden beri bi türlü güncelleme yapamıyorum.bilgisayara bi sürü bişiler yükledim ama bi türlü olmadı.

cihazı usb modda pc ye bağla, Navking.com da Destek kısmına gir, Navking Sync kur çalıştır güncellersin. yapamazsan müşteri hizmetlerini arayıp destek al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ege1903

Merabalar herkese, güzel bi başlık oldu burası. bende maxi-m400 kullancısıyım ve şu ana kadar cihazdan oldukça memnunum. Ankara'da yaşıyorum ve İstanbul'a seyahat amaçlı gitmeden önce almıştım. ve cihaz sayesinde İstanbulun her tarafında bi an olsun kaybolmadan aradığım her yeri elimle koymuş gibi bulabildim. ufak tefek değişen kavşakların dönüşlerin yeni halleri haritada gözükmüyordu ama umarım onlarda yeni güncellemelerle düzelir. Ankara ve İstanbul en detaylı kapsama alanlarına sahip şu anda.

navigasyon cihazı almak için kayda değer sayılı bir iki markadan birisi navking. herkese öneririm

bende navking w50 m ben memnun değilim aradım yeri bulamıyor sırf bu yüzden yeni bi tane navigasyon almak istiyorum mesala arabada gidiyorum acıyorum 1-2 dk bekliyorum su anki konumu bulmuyor evin oldugu yeri gösteriyor en son güncellemeleri felan yükledim gene aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullahTR -- 25 Şubat 2013; 1:08:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kamaka

quote:

kamaka

cihazı usb modda pc ye bağla, Navking.com da Destek kısmına gir, Navking Sync kur çalıştır güncellersin. yapamazsan müşteri hizmetlerini arayıp destek al

hocam dediklerini yaptım navkıngten indirmediğim dosya kalmadı ama olmuyo.bi de müşteri hizmetlerini arayacam ama çıldırmama az kaldı. güncelleme yapamıyorum

• Navking. comdan android telefon için yazılım lisansı aldım, makbuz kodunu kabul etmiyor, email hatalı yada tanımsız diyor. Acaba sitesinde birazdan tekrar yayındayız yazıyor, çalışma mı var ondan mı kabul etmiyor ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sontur

Navking. comdan android telefon için yazılım lisansı aldım, makbuz kodunu kabul etmiyor, email hatalı yada tanımsız diyor. Acaba sitesinde birazdan tekrar yayındayız yazıyor, çalışma mı var ondan mı kabul etmiyor ki ?

66@66.com.tr olarak gir mail adresini kabul ediyor.
  • quote:

quote:

quote:

kamaka

hocam dediklerini yaptım navkıngten indirmediğim dosya kalmadı ama olmuyo.bi de müşteri hizmetlerini arayacam ama çıldırmama az kaldı. güncelleme yapamıyorum

http://www.navking.com/Sync/setup.exe bunu indirip kurman gerekiyor.

• bu active sync dosyası bende hata veriyor. windows 7 64 bit
  • adres bazında arama yapmıyor cihaz, serbest metinde arama yapıyor ve hiç pratik değil.

denizli belediyesinde zabıta birimleri tarafından satın alnmış yüklü miktarda, ama geri göndermelerini söyledim. herşey eksik cihaz arama yapamıyor, başarsoft haritalı cihazlarla değiştirecekler.
  • adres bazında arama yapıyor denizli belediyesi parayı ödesin komple igo yazılımı yükletsin
  • Mini s350 cihazı güncellemek istediğimde (ki içinde 2009 haritası var) 2012 haritası için 30 euro ödemem isteniyor.Bu harita güncellemeleri ömür boyu ücretsiz değilmiydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WILDBOYS

adres bazında arama yapıyor denizli belediyesi parayı ödesin komple igo yazılımı yükletsin

o nasil oluyor? teknik servis arama yapmiyor dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Navking Mini S-300 cihazın garanti süresi dolmuş cihaz,açılış ekranında Navking Route 66 logosu ile çakılıp kalıyor.Menü vs açılmıyor bu durum içerisinde hafıza kartı varken de aynı takılı değilkende...
    Temiz hafıza kartı içeriği indirip kart içerisine yükledim ama değişen birşey olmadı yapabileceğim bir müdahele varmıdır acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: overhead

Mini s350 cihazı güncellemek istediğimde (ki içinde 2009 haritası var) 2012 haritası için 30 euro ödemem isteniyor.Bu harita güncellemeleri ömür boyu ücretsiz değilmiydi?

Sizin cihazınızda eski versiyon yazılım yüklü bulunduğundan yeni yazılımı geçmeniz gerekmekte, bunun ücreti de 35 TL bildiğim kadarıyla. Bu ücreti ödeyip yeni yazılımı yüklediğiniz zaman ömür boyu ücretsiz olacak. Sizin aldığınız zamanda ömür boyu ücretsiz güncelleme yoktu bildiğim kadarıyla.

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

adres bazında arama yapmıyor cihaz, serbest metinde arama yapıyor ve hiç pratik değil.

denizli belediyesinde zabıta birimleri tarafından satın alnmış yüklü miktarda, ama geri göndermelerini söyledim. herşey eksik cihaz arama yapamıyor, başarsoft haritalı cihazlarla değiştirecekler.

Adres bazında arama yapmamasının sebebi Tele Atlas haritanın kapı numarasını kayıt altına almaması, halbüki sokaklar mevcut. Serbest Metin de arama yapcak için örneğin, Bornova semtinde 3602 sokağa gideceksiniz, mahalle filan yazmadan arama kısmına 3602 yazıp direk aradığınızda yakından uzağa doğru listeleyecektir. Sadece Bornova semtini görmek istiyorsunuz arama kısmına 3602 BORN yazmanız yeterli olacaktır. Bu şekilde kolayca arama yapabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: dvdhacker

Navking Mini S-300 cihazın garanti süresi dolmuş cihaz,açılış ekranında Navking Route 66 logosu ile çakılıp kalıyor.Menü vs açılmıyor bu durum içerisinde hafıza kartı varken de aynı takılı değilkende...
    Temiz hafıza kartı içeriği indirip kart içerisine yükledim ama değişen birşey olmadı yapabileceğim bir müdahele varmıdır acaba ?

Cihazınızın formatlanması gerekmekte, servise göndermeniz gerekiyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

adres bazında arama yapmıyor cihaz, serbest metinde arama yapıyor ve hiç pratik değil.

Adres bazında arama yapmamasının sebebi Tele Atlas haritanın kapı numarasını kayıt altına almaması, halbüki sokaklar mevcut. Serbest Metin de arama yapcak için örneğin, Bornova semtinde 3602 sokağa gideceksiniz, mahalle filan yazmadan arama kısmına 3602 yazıp direk aradığınızda yakından uzağa doğru listeleyecektir. Sadece Bornova semtini görmek istiyorsunuz arama kısmına 3602 BORN yazmanız yeterli olacaktır. Bu şekilde kolayca arama yapabilirsiniz.

maalesef böyle kullanmakta zorlanıyor zabıta birimleri.

cihazlar geri gitti, igo primo işletim sistemli, başarsoft haritalı navking cihazlar geldi.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.