Şimdi Ara

Nays [İşbank Dijital Cüzdan Uygulaması] [Ana Konu] (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
73
Favori
107.187
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuana kadar açılan hiçbir kayıda cevap verilmemiş bukadar fazla kayıda bakmaları en az 1ayı alır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 35 dk dir temsilci bekliyorum.
    500tl çekildi ama nays hesabına geçmedi.
    Uğraş dur şimdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

35 dk dir temsilci bekliyorum.
    500tl çekildi ama nays hesabına geçmedi.
    Uğraş dur şimdi.
    Geçmiş olsun hocam banka kartı ile mi yükleme yapmıştıniz? Benim de 500 TL pazar gününden beri buhar oldu

• Banka karti ile cekildiyse gec verirler sistemleri su anda igrenc benim hesapta 870 var 35 tl gozukuyor transfer yapilmiyor gecmis olsun valla hepimize en az 15 gune cozerler oda cozulurse

• quote:

Orijinalden alıntı: clkserhatt

Banka karti ile cekildiyse gec verirler sistemleri su anda igrenc benim hesapta 870 var 35 tl gozukuyor transfer yapilmiyor gecmis olsun valla hepimize en az 15 gune cozerler oda cozulurse
    Aynen öyle vallahi şu paramı kurtarayım bir daha naysa banka kartı ile yükleme yapanı 😤

• Yeni bi kurulus olsa neyse koskoca iş bankası yani bunlar yuzunden banka heaabimda bloke olcak

• Mechatronik M kullanıcısına yanıt
    Temcilere bağlanmıyor. Yazıyorsun cevap veren yok. Arıyorsun ulaşıyorsun, hesap hareketlerini göremiyorum burda, online bağlanın diyor. Nays, tırt belli oldu. Sistemi oturtmadan açmışlar. Yazılımcıların, işin ehli insanların sırtına binip kaçırırsanız böyle oluyor. Yatmazsa BDDK’ya yazacağız. Dün mail attım. Kayıt altına alındı diye mail geldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Yeni bi kurulus olsa neyse koskoca iş bankası yani bunlar yuzunden banka heaabimda bloke olcak
    Cumartesi günü kazı kazandan gelen 5 TL için kayıt açtırmıştım o bile halen çözülmedi sonraki günde bu olay başıma geldi totalde 4 kayıt var (birini ben mail attım ikisini de mh açtı biri de kazı kazan şeysi) bakalım totalde sorunun çözümü kaç gün alacak? 10-20 TL olsa hiç dert etmem de 500 de az buz para değil neticede

• clkserhatt C kullanıcısına yanıt

Aynı durum bendede var maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka kartı evet, iş Bankası web sayfasından iletişim formu doldurdum.
    BDDK ya da yazmakta fayda var. Ona da bakayım.

• Benim hesapta gozukmeyen 500 tl daha var nereye gittigi belli degil adam gibi dekont sistemi yok insallah paramizin uzerine konmazlar

• pesimist27 kullanıcısına yanıt
    Sizin kayip ne kadar hocam ?

• Kayıt sonucu bayramdan sonraya kalır sonuçta bankanız ile görüşün gelirse hiç şaşırmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

Banka kartı evet, iş Bankası web sayfasından iletişim formu doldurdum.
    BDDK ya da yazmakta fayda var. Ona da bakayım.
    Bu ön ödemelilere yanlış bilmiyor isem Todeb bakmıyor muydu? BDDK ya da yazsanız kapanır diye biliyorum Paycell ya de fastpay ile ilgili bir konuda okumuştum ama unuttum duruma göre kayıtlardan sonuç alamazsam ben de hangisi bakıyor ise yazayım

• İlk kez karşılaştım böyle bir durumla. Yukarda BDDK geçince bende yazmak istedim.
    En hızlı hangi kurum yardımcı oluyorsa ona yazalım.

• quote:

Benim hesapta gozukmeyen 500 tl daha var nereye gittigi belli degil adam gibi dekont sistemi yok insallah paramizin uzerine konmazlar
    Banka kartı ile yükleme yazıyor geçmişte ama yüklenen tutar 0 yazıyor onlar sorunlu olanlar banka kartı ile yükleyip hata alanlar (bende dahil) geçmiş işlemlerde bu şekilde yazıyor onun ss ini aldım bankadan da dekont aldım ne olur ne olmaz diye mail attım bakalım artık

• Ara ara yazıyorum banka kartı ile yüklemede sıkıntı var yazıyorum.

Başkaları da yazıyor.

En çok @UĞURCAN96 yazdı.

Neden mesajları okumadan maceraya girip hala aynı şeyi deniyorsunuz arkadaşlar?

• 1 TL'den başka bir şey vermiyor o kadar İşbankası müşterisiyim senelerdir ayıp be 

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

Ara ara yazıyorum banka kartı ile yüklemede sıkıntı var yazıyorum.

Başkaları da yazıyor.

En çok @UĞURCAN96 yazdı.

Neden mesajları okumadan maceraya girip hala aynı şeyi deniyorsunuz arkadaşlar?

Aynen hocam bizim paralar yandı başkalarının yanmasın 😀 şaka bir yana uygulama daha tam stabil değil her yönüyle lansmanı vs de yapılmadı ama şöyle bir şey var ilk günler banka kartı ile yüklemede "yakında" ibaresi vardı madem sistemini oturtmadın neden iki güne açıyorsun? Hadi açtın neden yüksek meblağ yüklemeye izin veriyorsun (misal şimdilik günlük en fazla 100 TL yüklemeye izin verilmesi gibi) forumda konuyu okuyan ve banka kartı ile yükleme yapacak arkadaşlar uygulama sorunlu ama yine de yükleme yapacaksanız çok yüksek meblağlarda yükleme yapmayın sonra bizim gibi bekler durursunuz telefonun başında

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.