Şimdi Ara

NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.267
Cevap
750
Favori
1.673.539
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

nays ile trendyol dan alışveriş yaparken her üründe indirim olmaması normal. Trendyol izin verir imkan seçenek sunar ama son karar mağaza sahibinin dediği olur. Mağaza sahibi şu x üründe indirim kampanya vs istemiyorum kabul etmiyorum seçeneğini seçtiğinde yapacak bir şey yok.

Aynı şekilde sarı sitede de ilan sahibine sunulan benzer seçenekler mevcut .

bu tür online satış sitelerinin mağaza sahibinin her ürününe zorla indirim yaptırması veya hiç seçenek sunmaması olay sıkıntı olurdu zaten benim düşüncem böyle belki yanlıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 8 Temmuz 2022; 0:48:58 >
  • Kendime ait çekmediğim parayı bugün hesaptan silmişler . Düzeltemiyoruz bare paraları silelim demiş arkadaşlar
  • Bence gülmek yerine yukarıdaki iletiyi cevaplayabilirdin gülme komşuna gelir başına
    Allahın parmağı yok ki gözüne soksun bak halen 15 gündür iade bekliyorsun 🤔
  • 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

E ne yapayım NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] ben her şeye komik demem ama gerçekten akşam gülmekten yarıldım (hatta şimdi de kahkaha atıyorum NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] ) 10 TL paran gitmiş 2 günde kazı kazandan alırsın o kadar yazıldı çizildi banka kartı ile yükleme bazı kişilerde sorunlu diye yüklemeseydin bende acı olarak deneyimledim burada başıma ne gelirse paylaşmaya çalışıyorum banka kartında yüklemede sorun yaşayanlar bilgilensin diye siz geliyorsunuz 100 tane soru soruyorsunuz e siz soru kitapçığı bende cevap anahtarı mıyım? (Ayrıca 15 değil 12 gündür paramı bekliyorum bayrama akrabaların elini öpmeye gitti NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] )NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 8 Temmuz 2022; 10:38:50 >

• Teknik hata nedeniyle para yükleyememek ben
  • Yahu bayram arifesindeyiz. Fakat Nays ısrarla 1 tl vermekte israr ediyor. Bayram gunlerinde de 1 tl verirse silecegim uygulamayi.
    Bu vesile ile de tum arkadaslara hayırlı bayramlar dilerim.
  • İki arkadaşımı davetten hâlen alamadığım ödülümü vermedi ama verdim diyor,, kurban bayramınız mübarek olsun, saygılarımla NAYS - KAMPANYALAR - [ GENEL KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i.tec -- 8 Temmuz 2022; 12:27:19 >
  • 699 tl para yükledim hesapta gözükmüyor

23 hazirandan bu güne 2 hafta oldu

• Arkadaşlar 6k 'lık bi' işlemim var ama korkuyorum geçmez vs. diye. Ne önerirsiniz?

Edit: Sorunsuz geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misraimeftunu -- 8 Temmuz 2022; 13:33:39 >
  • ivirzivir35 kullanıcısına yanıt

adamlar bedavadan para veriyor. hergün giriş yap 10 sn 1 tl yükle 1 tl vereyim diyor. sanki her gün 50 tl vermeyi tahaddüt etmişler gibi 1 tl vermekte ısrar ediyor diyorsunuz. komik geliyor bana.

herkese şimdiden iyi bayramlar.

• misraimeftunu kullanıcısına yanıt

Riske girme bence hocam.

• misraimeftunu kullanıcısına yanıt
    Eft olarak deneyin hocam en kötü para geri döner
  • ivirzivir35 kullanıcısına yanıt
    Daha fazla vermesi zorunluymus gibi konusmak gerçekten anlamsiz
  • Tahaa24 T kullanıcısına yanıt
    Zaten hep öyle yapıyorum hocam. 100₺ deneyeceğim problem olmazsa kalanını ekleyeceğim. N'apalım artık... 😀😀
  • Trendyol vb. yerlerde genel indirimi aracılık yapan site (Trendyol, HB vb.) karşılar. İndirimler satıcının kazancından kesilmez. Doğal olarak her satıcı, kendi ürününe indirim uygulansın ki ürünü çok satılsın ister.

• Sorun yaşadığını yazanların "hepsi" bankamatikten para mı yuklediler? Yoksa eft veya havale ile de sorun yaşayan var mı?
  • Trendyol alışveriş tamamlayan oldu mu sıkıntı oldu mu
  • Nakahella kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu ben de yaşıyorum
  • Teknik nedenlerden 2 gündür para yüklenmiyor
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.