Şimdi Ara

NBA 2K 2010 WINDOWS 7 SORUNU ACIL YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Modern warfare 2 bütün ayarlar full hiç kasılmadan oynayıp bitirdim ama NBA 2k 2010 indirdim kurarken zaten port oldu..

setup exeyi çalıştırmak istediğimde framework 1.1 mi ne onu yüklemek gerekir dedi onu yükledik ok sorunlu olsada windows 7 yüklemeyi başardı. oyuna da girdim fakat oynarken deli gibi sabit bir şekilde kasılarak oynuyor yani fps sabit ama oyun yavaş sanki donarak devam ediyor.

Yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba ?

Benchmark teste fps 33-34 arası çıktı ayrıca.

• grafik ayarlarından player seçeneğini medıum yap.high'ta anlamsız bir yavaslama kasma mevcut.
  • Pm atmışsın bana ama bendeki sorunla senin sorunun farklı biraz... Senden şunu isteyeyim oyunun tüm ayarlarını çözünürlük dahil minimuma indirip tekrar açmayı dene oyunu, oyun akıcı olamzsa sorun ayarlardan değil de ekran kartının yetersizliğindendir deriz eğer kasmazsa da yavaş yavaşyükselt seçenekleri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

Pm atmışsın bana ama bendeki sorunla senin sorunun farklı biraz... Senden şunu isteyeyim oyunun tüm ayarlarını çözünürlük dahil minimuma indirip tekrar açmayı dene oyunu, oyun akıcı olamzsa sorun ayarlardan değil de ekran kartının yetersizliğindendir deriz eğer kasmazsa da yavaş yavaşyükselt seçenekleri...

CALL OF DUTY 6 HİÇ KASMADAN OYNICAM bu oyunu ayarlar düşük mü oynıcam :)

ve ekran kartından kaynaklanıyor dicez yok canım daha neler

bence windows 7 ile uyuşmayan bir sorunu var bu oyunun acil patch lazım gibime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo

quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

Pm atmışsın bana ama bendeki sorunla senin sorunun farklı biraz... Senden şunu isteyeyim oyunun tüm ayarlarını çözünürlük dahil minimuma indirip tekrar açmayı dene oyunu, oyun akıcı olamzsa sorun ayarlardan değil de ekran kartının yetersizliğindendir deriz eğer kasmazsa da yavaş yavaşyükselt seçenekleri...

CALL OF DUTY 6 HİÇ KASMADAN OYNICAM bu oyunu ayarlar düşük mü oynıcam :)

ve ekran kartından kaynaklanıyor dicez yok canım daha neler

bence windows 7 ile uyuşmayan bir sorunu var bu oyunun acil patch lazım gibime geliyor

Dediğimi denesen bişey kaybeder misin?

Amaç sorununu teşhis etmekti ama sen bilirsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS 5 HDMI SORUNU ACİL YARDIM
    2 ay önce açıldı
    cs 1.6 tuş sorunu lütfen yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.