Şimdi Ara

NBA 2K10 REHBERİ ve Yardım Konusu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
0
Favori
132.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: d.granger

quote:

Orijinalden alıntı: -onur

Bende de çok fazla kasma oluyor, anladığım kadarıyla çoğu kişide böyle, her hangi bir yama olduğunda buradan paylaşırsanız sevinirim. Yararlı bir rehber olmuş teşekkürler.

anlamadığım ayarları full yapsam da en düşüğe getirsemde yine aynı yerlerde takılma oluyor. takılma dediğim gibi sadece yarı sahayı geçerken ve uzun paslarda oluyor. sistem gayet iyi onla ilgili bir sorun değil yani.

quote:

Orijinalden alıntı: KiLLeD By l HuNTeR

2K Games'in NBA oyunu bana göre değil.Daha dün kurdum,bugün kaldırıyorum.Live'da Pc platformuna çıkmadı.Hay böyle işin

pcye en son çıkan nba live 08 oynmadın galiba. rakip takım oyuncu değişiklği yapmaz, oyunu sadece kısalar domine eder, uzunlara top inmez saçma sapan smaçlar...vs kısacası rezalet

2k serisi her şeyiyle çok iyi

şikayetlerinin aynısı bendede oluyor inşallah bi yama gelir

• Kaç Çekirden İşlemci Kullanıyorsan ONu Yazıcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 21 Ekim 2009; 22:31:42 >
  • Orijinalden alıntı: KeNaN-AsLaN

Orijinalden alıntı: FreeMan_14

bize ait derken?

Kaç İşlemci Pc Kullanıyorsun Nerden Bileyim O Yüzden Size Ait

tamam tam okumadan yazmışım
  • örneğin core i7(benim işlemci) için?

pentium dual core e 5200 2.50ghz(arkadaşımın işlemcisi)

pentium 4 3.0 ghz işlemci(bu da kuzenimin)

sana zahmet bu işlemciler için hangi değeri yazıcaz söyler misin?
  • season ve my player modu haric diger modlarda oyuna basladıgımda oyuncular gozukmuyor maç baslamıyor nedeni nedir?
  • Özelden Yolladım.
  • benimle aynı sorunu yaşayan olursa net framework 1.1

This issue is resolved in Microsoft .NET Framework 1.1 SP1, however you will need to use the following procedure to install both the .NET Framework and the Service Pack at the same time:
    Download Microsoft .NET Framework 1.1 Redistributable Package and Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1 using links below:
    Microsoft .NET Framework 1.1 Redistributable Package
    Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1
    Save both installations in the same directory
    Ensure that the Microsoft .NET Framework 1.1 Redistributable Package is named dotnetfx.exe. If not, change its name to dotnetfx.exe.
    Ensure that Microsoft .NET Framework 1.1 Service Pack 1 is named dotnetfxsp1.exe. If not, change its name to dotnetfxsp1.exe.
    Open command prompt as Administrator, and change to the directory where the two installations are saved.
    Run the following commands using the order shown below
    dotnetfx.exe /c:"msiexec.exe /a netfx.msi TARGETDIR=C:\dotnet"
    dotnetfxsp1.exe /Xp:C:\dotnet\netfxsp.msp
    msiexec.exe /a c:\dotnet\netfx.msi /p c:\dotnet\netfxsp.msp
    Install both Microsoft .Net Framework 1.1 and Service Pack 1 by running C:\dotnet\netfx.msi

bunu yaptım sorun kalmadı oyunu kurdum oynadım gerçi pek beğenmedim ama neyse herkese ii oyunlar..

• süper ellerine sağlık bide benim bir sorum olacak player detail ayarı mediumdayken kasmadn oynuyorum.Ama highta olunca çok kasıyor.
    Criyis ve Far Cry'i NFS Shift i falan en fullde kasmadan oynyorum.Ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealNember

süper ellerine sağlık bide benim bir sorum olacak player detail ayarı mediumdayken kasmadn oynuyorum.Ama highta olunca çok kasıyor.
    Criyis ve Far Cry'i NFS Shift i falan en fullde kasmadan oynyorum.Ne yapmalıyım?

yamayı beklemelisin
    KeNaN-AsLaN o değerleri girincede frame atlamaları oluyor işin ilginç yanı en düşüktede full dede aynı yerlerde düşüyo fps
  • slm arkadaslar oyunu yukleyıp oynamaya baslayalı nerdeyse 2 hafta oldu hersey normal ve guzel giderken son bıkaç gundur quick game girdiğimde maca giriyo ama oyuncular yok ,kamera seyırcılerı falan gosterıp duruyor ve mac baslamıyor bunun couzumu nedir..sımdıden tşkler
  • slmlar benimde mola sorunum var moladan cıkma crossover ardından pas tuşuna basıyorum ama saolasun 1dk mola izlıyom yardımcı olursanız sevnirim
  • sorunu hallettim sory
  • quote:

Orijinalden alıntı: theboss78

slm arkadaslar oyunu yukleyıp oynamaya baslayalı nerdeyse 2 hafta oldu hersey normal ve guzel giderken son bıkaç gundur quick game girdiğimde maca giriyo ama oyuncular yok ,kamera seyırcılerı falan gosterıp duruyor ve mac baslamıyor bunun couzumu nedir..sımdıden tşkler

oyundan çıkıp

"Documents and Settings\kullanıcı adın\Application Data\2K Sports\NBA 2K10\Saves"

klasöründeki ihtiyacın olan oyun dosya yedeklerini aldıktan sonra(myplayer.CMG, sliders gibi)

Documents and Settings\kullanıcı adın\Application Data\2K Sports içindeki "NBA 2K10" klasörünü sil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regist -- 23 Ekim 2009; 17:17:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: regist

quote:

Orijinalden alıntı: theboss78

slm arkadaslar oyunu yukleyıp oynamaya baslayalı nerdeyse 2 hafta oldu hersey normal ve guzel giderken son bıkaç gundur quick game girdiğimde maca giriyo ama oyuncular yok ,kamera seyırcılerı falan gosterıp duruyor ve mac baslamıyor bunun couzumu nedir..sımdıden tşkler

oyundan çıkıp

"Documents and Settings\kullanıcı adın\Application Data\2K Sports\NBA 2K10\Saves"

klasöründeki ihtiyacın olan oyun dosya yedeklerini aldıktan sonra(myplayer.CMG, sliders gibi)

Documents and Settings\kullanıcı adın\Application Data\2K Sports içindeki "NBA 2K10" klasörünü sil...

tşk ederim dediğiniz gibi yapıp sıldım ve yenı kullanıcı olusturdum duzeldı,,tekrar tşk edereim

• arkadaşlar oyunu yükledim fakat açmaya çalışırken şöyle bir hata veriyor :

NBA 2K10 REHBERİ ve Yardım Konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MissYou
    arkadaşlar oyunu yükledim fakat açmaya çalışırken şöyle bir hata veriyor :

Geçmiş olsun hocam.
    En son vista varken bende de çok oluyordu bu.
    Sonra nefret edip tekrar XP'ye geçmiştim.
    İnternette bir sürü konu var bunla ilgili, kimi explorer'dan diyo kimi Nero'dan.
    Çözümü bulursan bana da bir PM atarsın artık.
    4 GB ram2dan dolayı tekrar vistaya geçmeyi düşünüyorum da

• quote:

Orijinalden alıntı: Patriot Ayhan

quote:

Geçmiş olsun hocam.
    İnternette bir sürü konu var bunla ilgili, kimi explorer'dan diyo kimi Nero'dan.

saol. bende de vista yüklü. xp ye geçince çalıştı mı sende peki ? internette o kadar konu var ama çözüm yok mu ?

• arkadaşlar teknik olarak pek bilgim yoktur bide oyunu alıpta hayal kırıklığına uğramak istemiyorum açıkçası....

T9300 2.50 cpu,2 gb ram,geforce 9500M GS 512 ekran kartı sizce bu oyunu rahatlıkla oynayabilirmiyim ???

not:pes 2010 u oynayabiliyorum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Patriot Ayhan
    quote:

Geçmiş olsun hocam.

saol. bende de vista yüklü. xp ye geçince çalıştı mı sende peki ? internette o kadar konu var ama çözüm yok mu ?

Sorun Vista zaten.
    Bir başladı mı çoğu yeni yüklediğin uygulama APPCRASH hatası verecektir.

• Ellerine sağlık çok faydalı bir konu olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.