Şimdi Ara

NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
10
Favori
47.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gencler uzun zamandir oynamiyordun nba 2k my career oynuyorum tecrubeliler varsa playmaker oynarken kendi setimizi nasil olusturabiliriz once l1 sonra r1 e bastiktan sonra kendi uzerimizdeki x ikonuna basiyoruz ama ben ondan bahsetmiyorum x e bastiktan sonra acilan setleri degistirebilme imkani var mi cunku hep quick set tanimlanmis vardir umarim bir cozumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar myteame yeni başladım. İverson harden vs birkaç oyuncu aldım ama savunma hiç yapamıyorum adamlar bildiğin koşarak sayı atıyor. Savunma için ne öneriyorsunuz arkadaşlar? Ne önerirsiniz

Teşekkürler şimdiden

• Son güncelleme ile birlikte serbest atış yaptığımda ponpon kızların müziği çalıyor sürekli. Sizde aynı sorunu yaşıyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 12 Nisan 2020; 22:48:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Beyler bu koldan gelen korna seslerini nasıl kapatıyoruz tvnin sesini kapatıyorum yine düsük sesi kapanmıyor
    Ses ayarlarından en üstteki kol sesi onu kapatın ses çıkmayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: lastwarriors

Ses ayarlarından en üstteki kol sesi onu kapatın ses çıkmayacaktır.

Alıntıları Göster
    eyw
  • Bir sorum olacak arkadaşlar,2k17 den sonra almayı bıraktım oyunu,şimdi tekrar oynamak istiyorum ama my career ya da my park dan daha çok normal takımları alarak online oynamak istiyorum friendly game gibi. Eski oyunlarda bu modlarda sürekli gecikmeler yaşandığından oynanmıyordu durum hala aynı mı? Bi de fifadaki online season modu gibi bi modu var mı? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Helal82

Son güncelleme ile birlikte serbest atış yaptığımda ponpon kızların müziği çalıyor sürekli. Sizde aynı sorunu yaşıyormusunuz?
    Evet hatta mola alana kadar devam ettiği oluyor.
  • Arkadaşlar Nba 2k20'de Pc platformu üzerinden 900K MT Coin satıyorum, ilgilenen varsa eğer aşağıya link bırakıyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/satilik-nba-2k20-myteam-coin-pc--142858456#142858456
  • Beyler durup duruken oyun dondu yeniden başlattım ve nu sefer de nba takımlarının olduğu kısımda donup kalmasi başladı. Verileri sildim yeniden denedim olmadi orada kalıp duruyor.

YouTubetan baktim da basina gelen bar ds çözen yok.

Silip yüklemek de zor 80 gb ya.

• joker00 J kullanıcısına yanıt
    5'e 5 oynarken karşı takımda topla oynayan adamı savunmayı yapay zekaya bırakın. Dış şut tehdidi daha az olan adam üstünden yardım getirebilirsiniz. Veya lateral quickness özelliği yüksek hareketli bir oyuncuyu serbest savunmacı olarak kullanıp rakip şut veya pas atmaya kalktığında pozisyonunu bozabilirsiniz. Bu iş için en uygun oyuncular forvetler. Pivotlar pota altından uzaklaşırsa kolay basket imkanı verirsiniz. Hof seviye intimidator iş yapıyor epey.

• arkadaslar dun gece all star maclarina gelmistim gec oldu yarin devam ederim deyip kapattim yarim saat once rising stars macini oynayip dunk contest ve all star macini oynayacaktim once dunk conteste giremedim simdi de asil all star maci icin bu organizasyona secilmediniz uyarisi aliyorum ama oyun icinde yardimci koc secildigim icin tebrik etmisti smac yarismasi icinde 4 kisiden biri olduguma dair mesaj almistim nasil halledecez bu isi butun hevesim kacti kayitli verileri buluttan buldum ama ordan nasil oyuna baslayacam tekrar belki duzelir var mi bilen acaba

• Oyunu dün aldım mygm oynamak istiyorum ama geçmiş yıllarda olan ve benim çok kullandığım bir özelliği bulamadım. Ben maçın sadece belli periyotlarını oynamak isityorum diğer serilerde maçı periyot periyot sim etme opsiyonu vardı bunda o opsiyonu göremedim, böyle işlevsel bir özelliği neden kaldısınlar ki varda ben mi bulamadım. Demek istediğim mesela ben ilk 3 periyotu sim edip son periyotu oynamak isitiyorum bu mümkün mü?
  • NBA 2K20 | MyTEAM: Historic Spotlight Challenges | PS4

-----

NBA 2K20 - MyTEAM: Out of Position Pack | PS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 25 Nisan 2020; 9:1:17 >

• Basarrrr kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle kolay degil elite olmak o teammate grade önemli degil ben yeni elite oldum 5 aydır oynuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Candarr77 kullanıcısına yanıt
    O mesaji yazarken gercek bir amatormusum ahahahaha

All star 1 de kaldik cok yavas ilerliyor ama 3. Kisimizi bulduk pg sf c 3 kisiyiz

Sirasi ile 89/85/85 olduk badgeler bitmek uzere

Eger takim oyunu oynayan buyuklerine saygili kucujlerine sevgili 2 kisi bulabilirsek pro am de takim kurup takilabiliriz

(Genelde 00-01 civari oyuna giriyoruz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basarrrr -- 25 Nisan 2020; 17:37:32 >
  • 2k güya event açmış sürekli atıyor oyundan, superstar olma hedefiyle x2 rep için dayanmaya çalışıyorum ama baya kastı.
  • Frank Slade kullanıcısına yanıt
    Lanet ya, ben de Süperstar 1 olayım diye kasıyorum ama sürekli oyundan attığı için overallım bir düştü tekrar 97'ye çıkarmak için can çekişiyorum resmen.
  • Serverlarda sikinti var

Musait olan gelsin REC yapalim 3 kisiyiz

• Merhaba,

Ben bir karakter oluşturdum ve 83'e kadar kastım. Değiştirmek istediğim bazı şeyler var ve Edit Build diye bir kısım var ne olduğu hakkında bilgisi olan var mı? İşe yarayan bir şey mi?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.