Şimdi Ara

NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
949
Cevap
10
Favori
47.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen hocam o atma olayı cok sacma yenilmis sayı 0.1 düsmeli feedback tarzı bisey olup sistem tarafından hata kodu geliyor sonucta
    Animasyon kısmı basıma gelmedi de bende cok karakter var hepsine uğraşmıyorum animasyon icin zaten rastgele koyuyorum biraz sevdiklerimi belki bana denk gelmemistir ondan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • agahefendi10 A kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz offline modda mı oluyor onlineda mı? Onlineda script olmayan spor oyunu kalmadı da offlineda varsa ilginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Dediklerimin hepsi mycareer ile ilgili. Online kısmında daha farklı şikeler devreye giriyor.

• Selamlar ben oyunu yeni aldimda versiyon ilk versiyon hiç güncelleme yapmadım bı sorun var PS 4 bu arada spiker sesi gelmiyor sebeb nedir tanıtım sesler var ama oyun esnasında spiker sesi yok ayar varmıdır yardımcı olursaniz tesekkurker

• quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Bu dediğiniz offline modda mı oluyor onlineda mı? Onlineda script olmayan spor oyunu kalmadı da offlineda varsa ilginç.
    Selamlar ben oyunu yeni aldimda versiyon ilk versiyon hiç güncelleme yapmadım bı sorun var PS 4 bu arada spiker sesi gelmiyor sebeb nedir tanıtım sesler var ama oyun esnasında spiker sesi yok ayar varmıdır

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkeagz

Selamlar ben oyunu yeni aldimda versiyon ilk versiyon hiç güncelleme yapmadım bı sorun var PS 4 bu arada spiker sesi gelmiyor sebeb nedir tanıtım sesler var ama oyun esnasında spiker sesi yok ayar varmıdır

Alıntıları Göster
    Var kurcalayın bulursunuz. Commentary Vol. sıfırdır muhtemelen.

• Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Hocam dediniz ayarları yaptım değişen bişe yok oyun güncel değil ilk surum CD olarak dijital değil güncellemeyle alkali olabilirmi

• Oyunun gerçekçi fizik motorundan bir örnek.

• quote:

Orijinalden alıntı: agahefendi10

https://www.reddit.com/r/NBA2k/comments/getrch/id_uninstall_the_game_if_i_was_him/?utm_medium=android_app&utm_source=share

Oyunun gerçekçi fizik motorundan bir örnek.
    Hocam spiker sesi ile ilgili bilginiz varmı PS 4 CD olarak oynuyoruk tek sorun spiker sesi sorunu var çıkmıyor

• Darkeagz D kullanıcısına yanıt
    Oyunu silip tekrar kurun sizin sorununuzu daha önce görmedim.

• Mycareerde 95 ovr olabilmem için ne yapmam gerekiyor rozet mi kasmam gerek yoksa vc mi kasmam gerek şu anda 84 ovr deyim

• quote:

Orijinalden alıntı: trancemuzik

Mycareerde 95 ovr olabilmem için ne yapmam gerekiyor rozet mi kasmam gerek yoksa vc mi kasmam gerek şu anda 84 ovr deyim
    Bol bol oynatıp tüm özellikleri açman gerekiyor. Progression bölümünden bakarsan oradaki tüm çubukları doldursan bile 95 yapmıyordur. Maç yaptıkça oraya 95 olabilmen için ekleme oluyor. Tabi bunları doldurmak için vc de gerekli.
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim galiba 80 lerin ortalarından sonra adam kasmak zorlaşıyor çünkü maaşım yetmemeye başladı adamı geliştirmem için

• trancemuzik kullanıcısına yanıt
    Evet çubuğun dolması da uzun sürüyor. Ama geliştirmenin en kolay yolu lig maçlarını oynamak tabi, parkta gıdım gıdım ilerliyor.

• Selamlar arkadaşlar, elimde satılık 250-300K kadar MT var. İlgilenen dm atabilir.

• 19-0’dan maç çevirdik bu akşam, müthiş keyif 🥳

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Hocam parkta daha kolay kasılıyor da yeni başlayan biri kasamaz tabi oyunu bilmeden

• Oyun 22 TL ye düşmüs almak isteyenler varsa bilgisi olsun

• 22 tl düşmüş
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.