Şimdi Ara

NE BOYA TAKINTISIYMIŞ ARKADAŞ!!!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İlan açıklamasında 1 parça boya yazıp aşağıdaki her işaretlemeyi yapan ama boya değişen kısmına işaret yapmayan ilanlarla ben de ilgilenmem. Direkt o tek parça boyanın kaput olduğu ve ciddi bir kaza yaptığı izlenimi yaratıyor. Yerinizde olsam detaylı açıklamayı yapardım. Gerçekten saksı düştüğüne insanlar inanırsa fiyat fena değil
  • vetenes kullanıcısına yanıt
    kardeşim ilana düzgün bakmamışsın ve burdaki yazdıklarımı da dikkatli okumamışsın. Ben aracı alırken satan arkadaşım "ön kaput değişmiş diye biliyorum" dedi ben aracı ekspertize soktuğumda ve servisine gösterdiğimde ön kaputun değişmeyip boyandığı ortaya çıktı. Ön kaputun değiştiğini kim söyledi size??? Ön farlar kararabilir plastik parça bu araba da 10 yaşında!!! Kaput değiştiği ilanda yazmıyormuş: Kaput değişmemiş ki ilanda yazsın??? anlamadan dinlemeden maksat yeşillik olsun diye yorum yazmayın lütfen!...
  • stevenashty kullanıcısına yanıt
    Açıklama ve boyalı parçanın işaretlenmemesi hususunda haklı olabilirsiniz. boya gibi bir takıntım olmadığı için çok irdelemedim ilanda. fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Gerekli düzenlemeyi yapacağım ilanda ;)
  • Hocam ilana sakın boya var, kaput boyalı vs detay bir şey yazmayın, ben 1 sayfa detay yazdım, aracın temizligi, benim kullanım şeklimle alakalı 1 kişi aramadı 2 gun boyunca. Sonra tek cümle yazdım, memurdan temiz araba diye arayan arayana ve araçta ne varsa da telefonda söledim, orada boya var, burda çizik var, hatta yarı otomatiktir şanzuman geri kaydırma yapar gibi gereksiz detayları bile telefonda söledim , bence ben fazla bile söledim telefonda...

Temiz araçtır gelin görün de geç...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.