Şimdi Ara

Ne derseniz onu alacağım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi akşamlar, katlanabilir b'fold 3 ile salcano city fun 60 bisikletleri arasında kaldım. daha çok anadolu yakası sahilyolunda süreceğim (kadıköy-bostancı-...), arada bir arnavutköy, bebek, kuruçeşme sahil taraflarına çıkarım. şehirler arası kesinlikle düşünecek fırsatım yok.

bir de ter atıp azıcık olan göbeğimi eritmek istiyorum. :) değerli fikirlerinizi bekliyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• valla kardeşim şu katlanan bisikleti ben bu aralar kampüste çok görüyorum,bi espri var mı ben mi anladım bilmiyorum ama herkeste şık durmuyo sadece şekil için alıyolarsa bunu bil.Ha farklı bi olayı vardır orası ayrı ben bilmiyorum :D
    Bende bi bisiklet alıcam bu fiyatlarda genelde hep salcano ng 650 yönlendiriyolar. şu an n11 de disk frenlisi 480 v frenlisi 550 lira civarı. istersen onlara bi göz at önce : )
  • ağırlıklı ulaşım amaçlı kullanacaksanız bfold 3, spor amaçlı ise city fun 60.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhanozturk

valla kardeşim şu katlanan bisikleti ben bu aralar kampüste çok görüyorum,bi espri var mı ben mi anladım bilmiyorum ama herkeste şık durmuyo sadece şekil için alıyolarsa bunu bil.Ha farklı bi olayı vardır orası ayrı ben bilmiyorum :D
    Bende bi bisiklet alıcam bu fiyatlarda genelde hep salcano ng 650 yönlendiriyolar. şu an n11 de disk frenlisi 480 v frenlisi 550 lira civarı. istersen onlara bi göz at önce : )

şehir bisikleti mi bu tavsiye ettiğiniz ? iyi bir ürüne benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

ağırlıklı ulaşım amaçlı kullanacaksanız bfold 3, spor amaçlı ise city fun 60.

bazı zamanlar gezi bazı zamanlar spor amaçlı kullacağım. b'fold ile spor yapılmaz mı sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Theven

quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaşım O Eli Bi İndir!

ağırlıklı ulaşım amaçlı kullanacaksanız bfold 3, spor amaçlı ise city fun 60.

bazı zamanlar gezi bazı zamanlar spor amaçlı kullacağım. b'fold ile spor yapılmaz mı sizce ?

yapılır yapılmasına da istediğiniz sonuçlara ulaşamazsınız sonuçta katlanabilir bir bisikletten bahsediyoruz.
  • Theven T kullanıcısına yanıt
    Bu ürünün genel olarak zoom marka maşasını beğenmiyolar bikaç ay sonra değiştirirsiniz yada öle binersiniz diyolar.süspansyon ölüyomuş kalitesizmiş.Bide şu var ki ucuz bi disk frenden se usturuklu bi v fren seçiyo bazı insanlar da. diskin bakım masrafı v ye göre fazlaymış.açıkcası söylemek gerekirse 500 lira verdiğim bisiklette de disk fren olsun bi zahmet görüntü de önemli :D şimdi maşa fiyatlarına bakıcam.eli ayağı düzgün bi maşa 50 tl falansa alınıcak bisiklet.bozulunca takarım bi maşa bikaç ay sonra
  • quote:

Bu ürünün genel olarak zoom marka maşasını beğenmiyolar bikaç ay sonra değiştirirsiniz yada öle binersiniz diyolar.süspansyon ölüyomuş kalitesizmiş.Bide şu var ki ucuz bi disk frenden se usturuklu bi v fren seçiyo bazı insanlar da. diskin bakım masrafı v ye göre fazlaymış.açıkcası söylemek gerekirse 500 lira verdiğim bisiklette de disk fren olsun bi zahmet görüntü de önemli :D şimdi maşa fiyatlarına bakıcam.eli ayağı düzgün bi maşa 50 tl falansa alınıcak bisiklet.bozulunca takarım bi maşa bikaç ay sonra

500 tlye disk frenli bisiklet ?

50tlye kitlenebilir iyi bir maşa ?

Sadece maşa ve hidrolik frenli bisikletlerin fiyatı 900tlden başlar.

• Wolftired kullanıcısına yanıt
    Biz ölelim o zaman ok ? Şu ağzını fiyatları yüksekten tutan adamlara gülmeden edemiyorum.Evet haklısın herşeyin iyisi gerçekten para ediyor.Hele hele yurtdışına göre gerçekten para.Ama dediğim gibi bu idare edicek.Normal kullanımda üzmeyecek şeyler.Profiline baktım da 92 doğumlusun.Yanlış anlamanı istemem ama para zor kazanılan bişey.Ben zaten 500 liraya süper bi bisiklet verdiklerini söylemiyorum.Tekrar okuyun isterseniz.
  • quote:

Biz ölelim o zaman ok ? Şu ağzını fiyatları yüksekten tutan adamlara gülmeden edemiyorum.Evet haklısın herşeyin iyisi gerçekten para ediyor.Hele hele yurtdışına göre gerçekten para.Ama dediğim gibi bu idare edicek.Normal kullanımda üzmeyecek şeyler.Profiline baktım da 92 doğumlusun.Yanlış anlamanı istemem ama para zor kazanılan bişey.Ben zaten 500 liraya süper bi bisiklet verdiklerini söylemiyorum.Tekrar okuyun isterseniz.

Tamam dogru haklısınız fakat şu anda bilmeden yorum yapıyorsunuz.Yanlış anlamayın;

500Tlye rahatlıkla sahilde çok keyif alabileceğiniz bir bisiklet alabilirsiniz.Fakat beyan ettiğiniz hidrolik disk fren fiyatı zaten sadece 200tlden başlar en kötüsü.Vede bildiğiniz üzere bakımları zordur.V-fren sahil sürüşü için yeterli gelecektir.Yine dediğiniz gibi Hidrolik disk frenin Jantta mükemmel bir duruşu vardır.Bu frenler bizim forumumuzda sadece downhill(dağ inişi)yapanlar için öneriliyor.Ve bakımını yapmazsanız cok sıkıntı cıkartıyor.Vede türkiyede doğru dürüst bisikletçi göremediğimiz için hidrolık dısk frenın tamirini ve akortunuda adam akıllı yapabilen yok.Akort etmezseniz eğer jantta sürtmeler meydana geliyor.O yuzden hidrolik disk biraz sıkıntılı mevzu heleki işten anlamıyorsanız...

city fun 60 da evet zoom maşa denilen çöp bir maşa mevcut.Resmen iş olsun diye düz maşa koymamışlar.Eğer bu bisikleti alacaksanız yeni başlayanlar için iyidir.Fakat city fun60 almayın derim ben.Zoom maşa ile kullanılmaz çünkü.Alacaksanız düz maşa city fun 70 alın.Forumdada incelemesi mevcuttu.Birçok kullanıcısıda mevcuttur zaten.Kitlenebilir maşa arıyorsanız fiyatları 220tl civarında başlar.Yine city fun 60 alıp direktmen onu takarsanız gayet iyi olacaktır.Ama sizde benım gıbı hıdrolık dısk fren taraftarıysanız cıty fun 60 almayınız.Sedona modellerıne veyahut Carraro sportive serisine yönelin.Bisiklet alacaksanız gerçekten 800-900tl cıvarı para harcarsanız çok daha zevkli bir sürüş keyfi elde edersiniz.Helede carraro 224,225 gibi mükemmel bir bisikletiniz varsa.

• Dostum bak.
    Benim çevremde 35-40 yaşlarında,bisiklete bi spor olarak bakan,yarışları maratonları ve yenilikleri takip eden birçok insan var.zaten bir bisiklete 800-1000 lira arası vericek bir insan bu işi lafla yapmaz,az çok anlıyordur.Cebinde parası olan adam polemiğe girmez,her ürünün artısı eksisi var, parayı basar birini alır,biraz da zevk gönül işidir bu işler.
    Fakat arkadaşımız kafasındaki fiyat aralığnı belirtmiş,ve ben de bu fiyat aralığında bir bisiklet düşündüğüm için daha önceki araştırmalarım sonucu karşıma sıkca çıkan bazı sonuçları kendisiyle paylaştım.Artılarını eksilerini kendisine söyledim.Ben şahsen dandik disk freni ve zoom maşasına rağmen hala ng 650 modelini alırdım.Neden mi.çünkü disk freni zorlamadıktan sonra en az bi sene götürür.maşasını sök düz maşa tak,takmasan bile zaten süspansyon esnekliğini yitirdiğinden düz maşa gibi oluyo.bugün dikkat ettim benim altımdaki onbes senelik nerdeyse bianchinin maşası bile zoom muş.hakaten pek esnemiyo da.ama biniyo muyum.biniyorum.Hiçbi sorun da olmuyo.Hem bunun ikinci eli var vs.Herşey bilgisayar başından olmuyo,insanlarla tanışıcak sosyalleşiceksin biraz da.
    800 liradan başlayıp herkes sürüş zevki olan bi bisiklet almak ister ama herkes babasının kredi kartını kullanmıyo ne yazıkki,o ücret askeri ücretli birinin bi aylık kazancı.
    Benim artık bu başlığı takip edicek vaktim yok bundan sonra yazmicam buraya.
    Evet anlamıyorum,çünkü uzun süre içinde olduğum bi hobi değil.city fun 60-70 yada ng 650 tavsiyeleri var bu fiyat aralığında.Tercihe göre getirisi götürüsü zaten arkadaşımızın takdirinde.ama mesela böyle de bir seçenek sundum arkadaşa artısını eksisini yazdım.o parayı verince isterse city fun 1500 olsun,dandik bi görüntü olucaksa hiç olmasın şurda yapıcağımız günde 10 km yol bile değil.

• Orijinalden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 23:35:6 >
  • yaşanan polemiğe hiç girmek istemiyorum bunu öncelikle belirteyim sayın yazarlar. yazdıklarınız arasından işime yarar bilgileri cımbızla çekip dikkate alacağım ve hususi cevapları nezdinizde vereceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolftired

quote:

Tamam dogru haklısınız fakat şu anda bilmeden yorum yapıyorsunuz.Yanlış anlamayın;

500Tlye rahatlıkla sahilde çok keyif alabileceğiniz bir bisiklet alabilirsiniz.Fakat beyan ettiğiniz hidrolik disk fren fiyatı zaten sadece 200tlden başlar en kötüsü.Vede bildiğiniz üzere bakımları zordur.V-fren sahil sürüşü için yeterli gelecektir.Yine dediğiniz gibi Hidrolik disk frenin Jantta mükemmel bir duruşu vardır.Bu frenler bizim forumumuzda sadece downhill(dağ inişi)yapanlar için öneriliyor.Ve bakımını yapmazsanız cok sıkıntı cıkartıyor.Vede türkiyede doğru dürüst bisikletçi göremediğimiz için hidrolık dısk frenın tamirini ve akortunuda adam akıllı yapabilen yok.Akort etmezseniz eğer jantta sürtmeler meydana geliyor.O yuzden hidrolik disk biraz sıkıntılı mevzu heleki işten anlamıyorsanız...

city fun 60 da evet zoom maşa denilen çöp bir maşa mevcut.Resmen iş olsun diye düz maşa koymamışlar.Eğer bu bisikleti alacaksanız yeni başlayanlar için iyidir.Fakat city fun60 almayın derim ben.Zoom maşa ile kullanılmaz çünkü.Alacaksanız düz maşa city fun 70 alın.Forumdada incelemesi mevcuttu.Birçok kullanıcısıda mevcuttur zaten.Kitlenebilir maşa arıyorsanız fiyatları 220tl civarında başlar.Yine city fun 60 alıp direktmen onu takarsanız gayet iyi olacaktır.Ama sizde benım gıbı hıdrolık dısk fren taraftarıysanız cıty fun 60 almayınız.Sedona modellerıne veyahut Carraro sportive serisine yönelin.Bisiklet alacaksanız gerçekten 800-900tl cıvarı para harcarsanız çok daha zevkli bir sürüş keyfi elde edersiniz.Helede carraro 224,225 gibi mükemmel bir bisikletiniz varsa.

ilk bisikletim olacağından mütevellit terimleri henüz öğrenemedim. yani maşa değişimi vb. işlemlerde ne yapacağıma hakim değilim.

yüksek bütçem olsa carraro'ya yönelirdim fakat o kadar bütçem yok. salcano city fun 60 veya 70 tercihlerim arasında gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theven

quote:

Orijinalden alıntı: Wolftired

quote:

ilk bisikletim olacağından mütevellit terimleri henüz öğrenemedim. yani maşa değişimi vb. işlemlerde ne yapacağıma hakim değilim.

yüksek bütçem olsa carraro'ya yönelirdim fakat o kadar bütçem yok. salcano city fun 60 veya 70 tercihlerim arasında gözüküyor.

Tabiki yeni başlasanızda biz size en dogrusunu en iyisini onermeye calısıyoruz.Bu yüzden forumdonanımhaber olarak varız zaten.Ama bazı arkadaşlar sizi yanlıs yonlendırmısler.Zoom maşa kesınlıkle kullanmayınız.Zoom maşa dediğimiz bisikletin on tekerleğini tutan amortisorlu kısım

Onun yerıne forumda ıncelemesı olan ve kullanıcısıda bayağı olan bir bisiklet var ve daha ucuz sanıyorum,city fun 70...

Bunda düz maşa var yani amortisorsuz.Hem sizi yormaz hemde bosa efor sarfetmezsınız.Zaten sehır bısıkletı alıyorsunuz.Tamamen şehırde sureceksenız problem cıkmaz ara sıra az çakıllı,Islak alanlara gırdıgınızdede sorun yaşamazsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.