Şimdi Ara

Ne İçin Yaşıyorsunuz? (Ciddi Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet neden yaşıyorsunuz amaç nedir? sonunda ölüp gidecez ve hiçbir şey hatırlamayacaz bu kadar zahmete girmenin amacı nedir? ben mesela sırf rezil olma korkusu yüzünden intihar edemiyorum. ailem, ablam, diğer akrabalar arkamdan ne diyecekler tüm kuzenlerim çalışıp iyi yerlere geldi bir benden adam olmadı. yeğenim daha 1 yaşında ilerde beni anlatacaklarında çalışıp adam olamadı intihar etti diyecekler sırf bunu dedirtmemek için sürünmeye devam ediyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hiç birşey hatirlamayacaz derken?

Cenette gidebilirim umudu ile yaşıyorum başka da pek bir derdim yok açıkçası,okul da bitti işe de başladım hayatım çok da değişmez herhalde bu saatten sonra neyse o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle yani yaşıyoz bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedeneni dusunursen yasayamassin dostum hayatin akisina birakicaksin kendini kosustururken gidiceksin en guzeli

• Tek güvencem dinim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığımızın daha fazlasını vermek için.

• Biir insanı mutlu edebilmek için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilinmeyenden korktuğum için

• quote:

Orijinalden alıntı: tiskum

Biir insanı mutlu edebilmek için

yada bencillik yapıp kendini mutlu etmek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Habidin -- 7 Ağustos 2015; 10:07:41 >
  • We ar kürds. Kürds eververe. vi livig for firi elektrik and for som ekşın. Like tırovın molotofs roks to polis, toma and some şops

• Allah'a kulluk etmek için tabiki.

• Depresyon sürecine girmişsin kardeş hayırlı olsun. Fazla asosyal takılma. Felsefeyi de dozunda bırak. Her zihnin boşaldığında düşüneceksin diye bir şey yok. Şu anda trollük yapmıyorum, ciddiyim.

Soruna gelecek olursak, yaşama hakkı tanındığı için hakkımı değerlendiriyorum. Şu ana kadar geçen 13,6 milyar yılın son 18 senesinde yaşıyorum. Muhtemelen 45-50 yıl sonra bu hakkımı kaybedeceğim için bunun keyfini çıkarıyorum.

Edit: İmla. Anlatım bozukluğu için de kusura bakma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 7 Ağustos 2015; 10:14:17 >
  • Yazını okurken midem bulandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gecipgidiyoomur23

Allah'a kulluk etmek için tabiki.

kardeş allah ın senin kulluğuna ihtiyacı mı var?

genelde din yüzünden demişsinizde başka amacı yok mu yaşamanızın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Habidin

quote:

Da ayrı.

Bencillik, kendini herkesten fazla düşünmek mutluluğu getiriyor sanırım. Mutluluğu istemediğim için pek de önemli değil açıkcası. Hâlâ hiçbir çıkarım olmadan bir insanı mutlu etmek için yaşadığım konusunda eminim.

• Ulan dünyada o kadar fazla güzellik var ki bunların tadını çıkarmadan bir yere gitmek ahmaklığın ta kendisi. Siz daha bizim imkanımız yok da Türkiye'de olmasak yapabilirdik de cart curt diyin.

• para için, bitmeyen ihtiyaçlarını karşılamak için, başarı için,ülkem için, Atatürk'ün gençliğe hitabesindeki ilk madde için , daha anne karnında toplumun sana yüklediği rekabet, sidik yarışında kendini ispatlamak için, dolayısıyla yönetmek için (güzel bir his fazla kaptırmamak şartıyla),soyunun devamı için , sistemin işlemesi ve çarkların dönmesi için,suriyeliler ve bilimum beleşçilerin karnını doyurmak için, bu arada çok dindar değilim. ama intihar ve kul hakkı konularından çok etkilendiğimden çıkarları uğruna her şeyden ödün veren sabunluk insanlardan bıkmama rağmen uzatmaları oynuyorum. insan kaynakları bayılır kendisi bu tür bir planlama yapmamışken önündeki uzun ve kısa vadeli gelecek planlarını sormaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyhawk84 -- 7 Ağustos 2015; 10:30:05 >

• quote:

quote:

quote:

Da ayrı.

Bencillik, kendini herkesten fazla düşünmek mutluluğu getiriyor sanırım. Mutluluğu istemediğim için pek de önemli değil açıkcası. Hâlâ hiçbir çıkarım olmadan bir insanı mutlu etmek için yaşadığım konusunda eminim.

balık burcu
  • quote:

Orijinalden alıntı: jbreathe

quote:

Orijinalden alıntı: gecipgidiyoomur23

Allah'a kulluk etmek için tabiki.

kardeş allah ın senin kulluğuna ihtiyacı mı var?

genelde din yüzünden demişsinizde başka amacı yok mu yaşamanızın?

Baska ne amaci olsun allaha kulluk etmek ve mutlu olmak zaten dini inancin yoksa yasamana gerek yok hayatin amacsiz bos olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

Da ayrı.

balık burcu

Nö iyi geceler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.