Şimdi Ara

Ne işe yarıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar TimeWarped Badge ile Lesser Charm of Good Fortune ne işe yarıyor ? Birde cadılar bayramı bineği nasıl alabilirim.

• Badge ile Dalaranda ki npc den bazı 675 itemlar, heirloom upg, Binek vs alınıyor.

Charmın bi espirisi yok artık öğrenmeye de gerek yok

Bahsettiğin headless Horseman's mount ise dungeon Finder dan 'The Headless horseman' adlı dungeon a giriceksin. Günde 1 kere kutu atıyor, ondan düşme ihtimali var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Badge ile Dalaranda ki npc den bazı 675 itemlar, heirloom upg, Binek vs alınıyor.

Charmın bi espirisi yok artık öğrenmeye de gerek yok

Bahsettiğin headless Horseman's mount ise dungeon Finder dan 'The Headless horseman' adlı dungeon a giriceksin. Günde 1 kere kutu atıyor, ondan düşme ihtimali var

The headless horseman dungeonuna giremiyorum. son paket yok bende 90 levelım diyemi acaba ?
  • justice212 J kullanıcısına yanıt
    Evet 99 lvl ve üzeri için orası

• quote:

Evet 99 lvl ve üzeri için orası

Dostum kusura bakma çok soru sordum Order Of the CP ortalama kaç günde bineğimi alabilirim günlük görevleri filan yapıyorumda bazılarını yapamadım.şuanda 3900/12000 puanda rep
  • justice212 J kullanıcısına yanıt
    Yumurta toplanmıyor musunn, dailylilerle ne zamana biter emin değilim baya sürer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 24 Ekim 2015; 17:48:20 >
  • quote:

Yumurta toplanmıyor musunn, dailylilerle ne zamana biter emin değilim baya sürer

Hacı vallah öbür yazdığını ben oyuna yeni başladığımdan tam anlıyamadimki tam birebir özelden antabilirmisin
  • quote:

kardeşim bidaha okuyunca anladım toplamaya başladım çok sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.