Şimdi Ara

Ne Önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar malum üniversite sınavlarını da atlattım yeni bir bilgisayar almayı düşünüyorum tabi ben değil babam alacak :) o yüzden fiyat sıkıntı değil

istediğim bilgisayar beni 3-4 takır takır idare edebilecek, her türlü grafik canavarı oyunları çalıştırabilecek, herhangi bir hız problemi,ısınma vs vs gibi problemler çıkarmacak, her türlü ful önümüzdeki yıllar içerisinde çıkacak oyunların gereksinimlerini sağlayabilecek bir bilgisayar istiyorum yalnız masaüstü topla demeyin kesinlikle diz üstü olmalı. Başta da dediğim gibi fiyat sıkıntı değil :) Tavsiyelerinizi bekliyorum...

• Bbutce?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    Bbutce ne?
  • Butce ne kadar?

• Bütçe sıkıntı değil.. Yazdım zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçe sorun değilse ; msi gt70 (i7 4700mq, gtx780m) , msi gt70 dragon edition2 (i7 4700qm, gtx780m) gibi yüksek konfigürasyonlu oyuncu serilerine bakabilirsin.

2750-3000 tl civarında da msi ge70 2oe , msi ge60 gibi ürünler alternatif olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Bütçe sorun değilse ; msi gt70 (i7 4700mq, gtx780m) , msi gt70 dragon edition2 (i7 4700qm, gtx780m) gibi yüksek konfigürasyonlu oyuncu serilerine bakabilirsin.

2750-3000 tl civarında da msi ge70 2oe , msi ge60 gibi ürünler alternatif olabilir.

6-7 milyarcik :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi68

Bütçe sorun değilse ; msi gt70 (i7 4700mq, gtx780m) , msi gt70 dragon edition2 (i7 4700qm, gtx780m) gibi yüksek konfigürasyonlu oyuncu serilerine bakabilirsin.

+1
  • bana kalırsa çok uçmaya gerek yok msı 602xtr modeli gayet iyi bana kalırsa

https://www.notebookadresi.com/msi_ge60_i5-3230m_8gb_128gb_ssd_-_750gb_156_2gb_gtx660m_freedos_notebook

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wonderlands -- 26 Haziran 2013; 12:23:37 >
  • peki bu sony dir apple dır onlar pek gitmez mi ?
  • teşekkür ederim ancak sadece oyun için değil diğer işlerimi de rahatlıkla halledebilirmiyim yani alınca 4 yıl boyunca üniversitede bu bilgisayarı kullanacağım yani msı dediğiniz bu modeller beni götürürmü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykerimbey

teşekkür ederim ancak sadece oyun için değil diğer işlerimi de rahatlıkla halledebilirmiyim yani alınca 4 yıl boyunca üniversitede bu bilgisayarı kullanacağım yani msı dediğiniz bu modeller beni götürürmü?

msi hakkında pek fikrim yok.Ayrıca piyasadaki en agır oyunları kaldıran bir bilgisayar günlük programları rahatlıklada açıcaktır:).
  • kara041 kullanıcısına yanıt
    Peki asus mu. Msı mi
  • quote:

Peki asus mu. Msı mi

kardeş ben hiç msi taraftarı olmadım asusu tercih ettim ama msi öneren çok buyüzden söylüyorum bana sorarsan msi gamebook almaktansa asus n56vz alırım(kendi açımdan) :)
    şunuda söyliyim oyun oynuyacaksan msi al oyun performansı asus n56vz den iyi :)
  • inş n56vz alıcam bende.Oyun oynarım ama med high karışık ve film izlemeyi müzik dinlemeyi sevdigimden asusu tercih ettim.Kalitesinden şüphe duyan insan sayısıda oldukça az :)
  • peki film izlerken falan pek kaliteli olmazmı msı ?
  • quote:

peki film izlerken falan pek kaliteli olmazmı msı ?

asus kadar olmaz çünkü asus n56vz media book :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.