Bildirim
Necromancer, Diablo 3'e mi geliyor yoksa? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yanı bu armor buıld manager gelırse
depo olarak actıgımız adamlardan bıraz olsun kurtulabılırız gıbı
15 adam var bende yer yetmıyor
uygun bır para olursa necro paketını alırım
+2 karakter
olur 17
2 de stash tab ohhh -
O item'ların o dolapta kalacağını sanmıyorum yalnız. Yine inventory'de yer kaplıyordur. Bende tüm stash'ler var, 15 tane de karakter var, 2-3 karakter haricinde tüm karakterler item ile dolu, stash de öyle. -
Bence de o sadece bilgi gibi. Alt+tab yapıp başka siteye bakmasınlar buraya kaydetsinler diye yapılmış bir şey bence. Ama benim anlamadığım üzerimi yaptıktan sonra kaydetmenin ne anlamı var ki ? Ben buildi istediğim gibi alternatifleriyle birlikte oraya kaydetmek istiyorum mesela o daha yararlı olurdu. Yine gereksiz şeyler, maksat yenilik olsun oyuncu patch yok demesin... -
Sen yine duruma göre değiştirebiliyorsun, bence çok gerekli. Bounty için ayrı, rift için ayrı, grift için ayrı build kullanıyorduk WD olarak örneğin. Tek karakter ile halledebileceğiz artık. -
yanı
son 2 sezondur
wd bounty rıft angry chıcken
solo wd de de sılah degısıyorsun
hadı buna 1 adam de
grıft ıcın FB wd yapman lazım
buda 2. adam
bu buıld manager cıkarsa I II III IV V seklınde her sezon 1 tane verecek sekılde olacak gıbı gelıyor
mılletı sezon oynatacaklar yanı
ınventory de kalmasının bır mantıgı yok
bence dedıgım gıbı stash tab gıbı her sezon 1 yer verılecektır -
quote:
Orijinalden alıntı: InsideR
yanı
son 2 sezondur
wd bounty rıft angry chıcken
solo wd de de sılah degısıyorsun
hadı buna 1 adam de
grıft ıcın FB wd yapman lazım
buda 2. adam
bu buıld manager cıkarsa I II III IV V seklınde her sezon 1 tane verecek sekılde olacak gıbı gelıyor
mılletı sezon oynatacaklar yanı
ınventory de kalmasının bır mantıgı yok
bence dedıgım gıbı stash tab gıbı her sezon 1 yer verılecektır
Inventory'de kalacaktır kesinlikle. Build değiştirmek sadece item değiştirmek ile olmuyor. Bunun pasifleri ve küpü var. -
-
The equipment manager will allow you to name and save 5 full loadouts per character, including skills, passives, items, cubed powers.
Paragon Points will NOT be saved, because having acquired new ones after saving a set would require you to re-allocate those.
The Armory will always use the highest level gems (normal and Legendary) of the corresponding type.
Removing Gems will no longer cost money, so you can swap back an forth more freely. -
Peki yüzük ve kolyeye takılı leg. gemleri nasıl yapıyormuş acaba ? Örneğin elinde 1 tane en yüksek gem var onu kullanmak istiyorsun, yüzükten kendisi çıkartıp diğer buildin yüzüğüne mi takıyor. Öyle de yapıyorsa iyi fena değil yine :) -
Doğru ya, okumuşum ama aklımdan çıkmış, öyle bir yorum yapmışım. Bana saçma geldi. O zaman ver ayrı stash, dolap da oradan çeksin. -
quote:
Orijinalden alıntı: WaapS
Peki yüzük ve kolyeye takılı leg. gemleri nasıl yapıyormuş acaba ? Örneğin elinde 1 tane en yüksek gem var onu kullanmak istiyorsun, yüzükten kendisi çıkartıp diğer buildin yüzüğüne mi takıyor. Öyle de yapıyorsa iyi fena değil yine :)
ıtemlerı yanı esyları kayıt edeceksın
gemlerde ıcınde olacak sekılde
kayıt ettın mı
1 ve 2 tane boyle kayıt ettın dıyelım
ıngılızce acıklamada yazıyor
gem olarak en yuksek gemı kendı otomatık takacak
elınde 3 tane bane of trapp var
80-88-95 lvl
otomatık 95 lvl ı alacak -
Arkadaşlar Ros paketi var bizlerde. Cruzader yeni karakteriyle satmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Şimdide necromancer paket satılacaktı. Ros paketi olanlarda görülecek vs diye okudum bu nasıl oluyor ros a ilave hangi paket alınmalı -
quote:
Orijinalden alıntı: Tocak
Arkadaşlar Ros paketi var bizlerde. Cruzader yeni karakteriyle satmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Şimdide necromancer paket satılacaktı. Ros paketi olanlarda görülecek vs diye okudum bu nasıl oluyor ros a ilave hangi paket alınmalı
Yeni paket gelmiyecek necromanceri multiplayer oyunlarda görebilmek için ros paketinin olması lazım.Oynayabilmek içinde ek bir ücret talep edicekler 10-15 euro civarı -
Lisedeyken herkesten 1 lira toplayan gençler gibi oldu blizzard. 10-15euro atın da artık sigara parası mı yapar ne yapar bilinmez, 2 yıl daha necro oynarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 15 Euro deyip geçmemek lazım. Malum ülkede kur belli. 30 35 lira para. Daha bu parayı neye vereceğimiz belli değil. Bakalım necro ne kadar oynanabilir olabilecek. Crusader gibi ölü doğarsa işler sıkıntı -
Çok üçkağıtçı Blizzard. Bu karakteri duyurdukları zaman ücretsiz olacak demişlerdi şimdi ücretli mi yapma kararı aldılar. -
-
2017'nin ikinci yarısında gelecekmiş. Yanında pet,kanat,portrait, karakter slotu 2 tane ve stash tab 2 tane.
Fiyatını açıklamadılar ama 20eurodan aşağı olacağını sanmıyorum. Ayrıca ikinci yarısı ne abi, 3 sezon sonra gelecekmiş. Arada koskoca yaz var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
OW ile HOS den parayı kırınca diğerleri keyfe keder satılık. kendi halinde takılan kitlesi var işte.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X