Şimdi Ara

Necromancer, Diablo 3'e mi geliyor yoksa? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

Bu eklendi mi eklenecek mi?

eklenmedı suanda tabııkı olsa super olurdu

We will be getting some great Quality of Life changes: An Equipment/Build Manager, and a Crafting Material interface.
    The equipment manager will allow you to name and save 5 full loadouts per character, including skills, passives, items, cubed powers.
    Paragon Points will NOT be saved, because having acquired new ones after saving a set would require you to re-allocate those.
    The Armory will always use the highest level gems (normal and Legendary) of the corresponding type.
    Removing Gems will no longer cost money, so you can swap back an forth more freely.

• yanı bu armor buıld manager gelırse
    depo olarak actıgımız adamlardan bıraz olsun kurtulabılırız gıbı

15 adam var bende yer yetmıyor

uygun bır para olursa necro paketını alırım
    +2 karakter
    olur 17
    2 de stash tab ohhh
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    O item'ların o dolapta kalacağını sanmıyorum yalnız. Yine inventory'de yer kaplıyordur. Bende tüm stash'ler var, 15 tane de karakter var, 2-3 karakter haricinde tüm karakterler item ile dolu, stash de öyle.
  • Bence de o sadece bilgi gibi. Alt+tab yapıp başka siteye bakmasınlar buraya kaydetsinler diye yapılmış bir şey bence. Ama benim anlamadığım üzerimi yaptıktan sonra kaydetmenin ne anlamı var ki ? Ben buildi istediğim gibi alternatifleriyle birlikte oraya kaydetmek istiyorum mesela o daha yararlı olurdu. Yine gereksiz şeyler, maksat yenilik olsun oyuncu patch yok demesin...
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Sen yine duruma göre değiştirebiliyorsun, bence çok gerekli. Bounty için ayrı, rift için ayrı, grift için ayrı build kullanıyorduk WD olarak örneğin. Tek karakter ile halledebileceğiz artık.
  • yanı
    son 2 sezondur
    wd bounty rıft angry chıcken
    solo wd de de sılah degısıyorsun

hadı buna 1 adam de

grıft ıcın FB wd yapman lazım
    buda 2. adam

bu buıld manager cıkarsa I II III IV V seklınde her sezon 1 tane verecek sekılde olacak gıbı gelıyor
    mılletı sezon oynatacaklar yanı

ınventory de kalmasının bır mantıgı yok
    bence dedıgım gıbı stash tab gıbı her sezon 1 yer verılecektır
  • quote:

yanı
    son 2 sezondur

hadı buna 1 adam de

buda 2. adam

bu buıld manager cıkarsa I II III IV V seklınde her sezon 1 tane verecek sekılde olacak gıbı gelıyor

Inventory'de kalacaktır kesinlikle. Build değiştirmek sadece item değiştirmek ile olmuyor. Bunun pasifleri ve küpü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

yanı
    son 2 sezondur

hadı buna 1 adam de

buda 2. adam

Inventory'de kalacaktır kesinlikle. Build değiştirmek sadece item değiştirmek ile olmuyor. Bunun pasifleri ve küpü var.

Necromancer, Diablo 3'e mi geliyor yoksa?

bu soyledıgım gıbı ıse bu sekılde olacak

yanı kupte kayıt edılecek
    pasıfte
    skılllerde

yanı ınventoryde kalsa
    tum kıyafetler 13tane
    11,5 yer kaplar

11,5*5=57,5 yer demektır

ınvontry ın alanı 30 bırım

ayrıca ınventoryde kaldıgında ıtemlerın yer tam yetse bıle hıcbır mantıgı olmaz
    yanıı yer yetse bıle mantıksız olur
    rıft yapıyorum dıyelım
    grıfte gececegım davet geldı
    hemen degıstım dıyelım 2 tıkla setımı ıtemlerı skıllerı
    grıftte dusen ıtemlerı alabılmek ıcın
    ınventory ı mı bulasatacaz zırt pırt :D

• The equipment manager will allow you to name and save 5 full loadouts per character, including skills, passives, items, cubed powers.

Paragon Points will NOT be saved, because having acquired new ones after saving a set would require you to re-allocate those.

The Armory will always use the highest level gems (normal and Legendary) of the corresponding type.

Removing Gems will no longer cost money, so you can swap back an forth more freely.
  • Peki yüzük ve kolyeye takılı leg. gemleri nasıl yapıyormuş acaba ? Örneğin elinde 1 tane en yüksek gem var onu kullanmak istiyorsun, yüzükten kendisi çıkartıp diğer buildin yüzüğüne mi takıyor. Öyle de yapıyorsa iyi fena değil yine :)
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    Doğru ya, okumuşum ama aklımdan çıkmış, öyle bir yorum yapmışım. Bana saçma geldi. O zaman ver ayrı stash, dolap da oradan çeksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Peki yüzük ve kolyeye takılı leg. gemleri nasıl yapıyormuş acaba ? Örneğin elinde 1 tane en yüksek gem var onu kullanmak istiyorsun, yüzükten kendisi çıkartıp diğer buildin yüzüğüne mi takıyor. Öyle de yapıyorsa iyi fena değil yine :)

ıtemlerı yanı esyları kayıt edeceksın

gemlerde ıcınde olacak sekılde

kayıt ettın mı

1 ve 2 tane boyle kayıt ettın dıyelım

ıngılızce acıklamada yazıyor

gem olarak en yuksek gemı kendı otomatık takacak

elınde 3 tane bane of trapp var
    80-88-95 lvl

otomatık 95 lvl ı alacak
  • Arkadaşlar Ros paketi var bizlerde. Cruzader yeni karakteriyle satmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Şimdide necromancer paket satılacaktı. Ros paketi olanlarda görülecek vs diye okudum bu nasıl oluyor ros a ilave hangi paket alınmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tocak

Arkadaşlar Ros paketi var bizlerde. Cruzader yeni karakteriyle satmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Şimdide necromancer paket satılacaktı. Ros paketi olanlarda görülecek vs diye okudum bu nasıl oluyor ros a ilave hangi paket alınmalı

Yeni paket gelmiyecek necromanceri multiplayer oyunlarda görebilmek için ros paketinin olması lazım.Oynayabilmek içinde ek bir ücret talep edicekler 10-15 euro civarı
  • Lisedeyken herkesten 1 lira toplayan gençler gibi oldu blizzard. 10-15euro atın da artık sigara parası mı yapar ne yapar bilinmez, 2 yıl daha necro oynarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 15 Euro deyip geçmemek lazım. Malum ülkede kur belli. 30 35 lira para. Daha bu parayı neye vereceğimiz belli değil. Bakalım necro ne kadar oynanabilir olabilecek. Crusader gibi ölü doğarsa işler sıkıntı
  • Melladin kullanıcısına yanıt
    Çok üçkağıtçı Blizzard. Bu karakteri duyurdukları zaman ücretsiz olacak demişlerdi şimdi ücretli mi yapma kararı aldılar.
  • 2017'nin ikinci yarısında gelecekmiş. Yanında pet,kanat,portrait, karakter slotu 2 tane ve stash tab 2 tane.

Fiyatını açıklamadılar ama 20eurodan aşağı olacağını sanmıyorum. Ayrıca ikinci yarısı ne abi, 3 sezon sonra gelecekmiş. Arada koskoca yaz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    OW ile HOS den parayı kırınca diğerleri keyfe keder satılık. kendi halinde takılan kitlesi var işte.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.