Şimdi Ara

Neden bu kadar çok düşman var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açılacak konu değil belki ama uncharted collectionı oynuyorum. İlk oyunda 1290 düşman ikinci oyunda ise 1100 civarı düşman öldürdüm. Oyunda keşif yok bulmaca namına bir şey yok. Kendimi koop da düşman dalgalarına karşı mücadele ediyormuş gibi hissediyorum bir de ezici zorlukta oynuyorum. Delirtiyor pompalılar falan. B.unu çıkarmışlar. Hem seviyorum oyunu hem de gerçekten nefret ediyorum. 1200 düşman nedir ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Uncharted serisi böyle hocam aksiyon dop dolu bir oyun bende normalde bitirmiştim :)
  • Sen o zaman uncharted4u ezicide sakin oynama, en zoru o.

• Aynen Uncharted 4 ü ezici zorlukta oynama o zaman sen. Adama kolu kırdırmak derecesine getiriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Sen o zaman uncharted4u ezicide sakin oynama, en zoru o.

Harbi mi? Dedim belki dengelemişlerdir aksiyonu

• Uncharted serisinde düşman sayısı çok değil. Oyunu bitirine kadar yaklaşık 500-600 civarında kişi öldürüyorsun ki bunu da bölümlere oranlarsak gayet normal. Bulmaca-platform ve çatışma eşit şekilde ayarlanmış. Ezici seviyede oynadığın için sana çok geliyor. Sabırlı olursan, acele etmeyin düşmanların kafalarına nişan alarak ilerlersen hiç zorlanmazsın. Eğer gerçekten zor ne demek görmek istiyorsan acımasız seviyesini bir dene.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence u4te daha az düşman daha yoğun hikaye ve bulmaca var. Düşman var tabi de diğer oyunlara göre dengelenmiş durumda. Oto nişan seçebildiğin için düşmanlar o kadar zorlamıyor zaten oto nişan oynarsan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Sen o zaman uncharted4u ezicide sakin oynama, en zoru o.

Harbi mi? Dedim belki dengelemişlerdir aksiyonu

Dördünü de ezicide bitirdim en zorlayanı 4 oldu, tabi içlerinde, yoksa aşırı bir zorluğu yok.
  • Aksiyon oyunu normaldir. 7-8 tane adamla 30 dakika çatışacak halimiz yok.

• İlk oyunda orman bölümünde tuzakların olduğu bölümde çok düşman geliyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nınja -- 12 Mart 2017; 1:11:5 >
  • 1. oyun beni de sinir hastası etmişti, hepsini öldürüyorsun cin gibi aynı yerlerden 2-3 katı daha adam çıkıyor. Sıkıntıdan zorla bitirmiştim.
  • oyunun oynanış süresi 14 saatse 8 saati çatışmayla geçiyor.Hikaye çok az.

• Bir Tas siperde 1 saate yakin kaldigimi hatirlarim. Olunce haydaa bastan durumu var tabi bir de.
    Bu vesileyle uncharted 3 de en zor modda oynanilan konteyner bolumu ve oyun sonlarinda kapilar kapatilip meydanda cinlerle kapisilan bolumu hatirlatayim da herkesin bir alnindan ter aksin : ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nidoran -- 12 Mart 2017; 4:51:21 >
  • Hepsini crushingde bitirdim.Zorluk olarak değilde tam olgunlaşmamış oyun mekaniklerinden ve sıkıcı oluşundan dolayı en çok ilk oyunda zorlandım diyebilirim.Uc serisine efsane olan 2ci oyundan başlamanın zararı sanırım.Gerçekten zor single shooter görmek isteyen Gears4'ü insane'de oynasın;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shazam! -- 12 Mart 2017; 9:0:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nidoran

Bir Tas siperde 1 saate yakin kaldigimi hatirlarim. Olunce haydaa bastan durumu var tabi bir de.
    Bu vesileyle uncharted 3 de en zor modda oynanilan konteyner bolumu ve oyun sonlarinda kapilar kapatilip meydanda cinlerle kapisilan bolumu hatirlatayim da herkesin bir alnindan ter aksin : ))

Uncharted 2 yi de dün ezici modda tamamlayabildim lazarevic çıldırttı beni. 3 e de başladım %24 teyim su gibi akıp gitti oyun şu ana kadar ama demekki bunda da var çıldırmalı şeyler. Hatta çok şaşırdım şu ana kadar 30 düşman ya öldürmüşümdür ya öldürmemişimdir çünkü

• Oyun çok zor değil ama mantık açısından düşünürsen (ezici zorluk) bu kadar adam nerden geliyo lan diyip duruyosun tabi bol aksiyon yapmaya çalışmışlar.

• Ben en zorunda bitirdim bayağı zorladı, sürekli bomba atanlar olmasa çokta zor olmazdı aslında.

• iyi günler hocam.Tek sıkıntınız bumudur yani ?

• Adı üzerinde ezici zorluk,delirtecek tabi.Delikanlılık yapıp ilk oynayışımda ezici başladım Uncharted 4 e ,sonlara doğru her savaşta 1 saat strateji yapmak gerekti, baktım oyundan zevk almıyorum eziyet bir nevi , napıyorum ben diyip düşürdüm zorluğu.

Barok + sınırsız mermi + aim asist olmadan 4 ü ezicide bitireni tebrik ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

iyi günler hocam.Tek sıkıntınız bumudur yani ?

Keşke hayattaki tek sıkıntım bu olsa. Ama oyunla ilgili tek sıkıntım bu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.