Şimdi Ara

Neden bu kadar çok düşman var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bendede collection var hiç oynayasım gelmiyor ilginç bir şekilde
  • Adam aynı benim duygularımı yazmış. Baya bir sinir olmuştum o pompalılara falan, soğuttu seriden beni. Ama yine de seviyorum, fena değil yani güzel exc.
  • ben de collection aldım, 2.oyunda bir mahzen vardı ezici zorlukta neredeyse 1 gun boyunca denedim ama gecemedim, kolu kırmak üzereyken bir alt seviyeye alıp gectim, platinum trophy de yalan oldu tabi :)
  • Uncharted oyunları her yeni oyunda çatışma aksiyonunu düşürdü ilk oyun gerçekten wave clear gibiydi ikinci oyun dengeyi en iyi tutan oyundu. 3. Oyun ara sahnelerden ve scriptlerden pek oynanmıyordu hangi ara bitti anlamadım. 4. Oyun platform öğelerini çok abartmış üstüne gizlilik öğesi alternatif olunca sadece hoplayıp zıplayıp oyunu bitirdim.

Ben uncharteddan açıkcası ağır bulmacalar isterdim ama sanırım bunu yapımcılar yıllar önce düşünmüş uygulamış oyunu soğuttuğu için uğraşmamış. Lara Crofttan ziyade indiana jones olmak isteyen bir oyun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birinci oyunun zorluğu kontrollerin kötü olmasıyla ilgili. Mesela yuvarlak tuşuna her basışta otomatik sipere geçiyor. Olmadık hareketler yapıyorsun. Bir de iyileşme süresini çok uzun tutmuşlar. Kaç dakika ekran siyah beyaz oynuyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.