Şimdi Ara

neden daha çok para basmıyoruz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dr. Flash

quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Starbucks Müdavimi

quote:

Daha fazla para basarsan paranın değeri kalır mı sence? Enflasyon yükselir. Örneğin, insanların maaşları artar ama satılan her ürünün fiyatı da artmaya baslar.Paran her gün daha da değersiz hale gelir. Anladın mı?

Su soruyada cevap ver. Neden daha cok para basip dis borclari o parayla kapatmiyoruz

Mesela şimdi 1 dolar 3 lira diyelim. Eğer sen daha fazla para basıp paranı değersiz hale getirirsen 1 dolar 5 lira olur örneğin. Bu durumda dışarıya olan borcun değişmez çünkü borcunu dolar ile ödüyorsun.

o zaman dolar basalım

Olaya Abd açısından bakarsak , sence izin verirler mi ?

nerden bilcekler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Starbucks Müdavimi

quote:

Daha fazla para basarsan paranın değeri kalır mı sence? Enflasyon yükselir. Örneğin, insanların maaşları artar ama satılan her ürünün fiyatı da artmaya baslar.Paran her gün daha da değersiz hale gelir. Anladın mı?

Su soruyada cevap ver. Neden daha cok para basip dis borclari o parayla kapatmiyoruz

Mesela şimdi 1 dolar 3 lira diyelim. Eğer sen daha fazla para basıp paranı değersiz hale getirirsen 1 dolar 5 lira olur örneğin. Bu durumda dışarıya olan borcun değişmez çünkü borcunu dolar ile ödüyorsun.

o zaman dolar basalım

Olaya Abd açısından bakarsak , sence izin verirler mi ?

nerden bilcekler

Seri no diye bir şey var kacak parayi hicbir banka kabul etmez ustelik cok buyuk cezasi var esnafa yedirirsen o ayri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• .Ferrum. kullanıcısına yanıt
    Gel paladins oynayak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

basıyoruz ama o kadar kolay değil yazıcılar yavaş işliyor
    teknolojisi ileri olan ülkeler bkz: abd,almanya hızlıca basıp ekonomilerini geliştiriyorlar
    geçen sene hayat bilgisi dersinde hocaya bize neden pdf dosyasını vermiyor devlet bizde basalım daha hızlı basarız dedim gülmüşlerdi

Böyle şakalar yapma , buna inananlar yarın gidip etrafa anlatıp rezil olacak.

• quote:

Hocam adam trollüyor. Siz ciddiye alıp yorum yapıyorsunuz. Hayat felsefenizle evlenmek istiyorum.
  • abd izin vermiyor

• İlaçBağımlısıErkekÇüküsü kullanıcısına yanıt
    Forumun yaş ortalamasını düşünürsek soruyu soran kişinin ciddi olması gayet yüksek bir ihtimal gibi geliyor bana.

Ama diyelim ki soruyu soran kişi trolllemeye çalışıyor. Yine de forumda bunun cevabını bilmeyen birçok insan için yazmış oluyorum ben bunu. Sonuçta sadece konu sahibi okumuyor.
    Ayrıca, hayat felsefemi gerçekten tanısan sevmezsin .

• quote:

Forumun yaş ortalamasını düşünürsek soruyu soran kişinin ciddi olması gayet yüksek bir ihtimal gibi geliyor bana.

Ama diyelim ki soruyu soran kişi trolllemeye çalışıyor. Yine de forumda bunun cevabını bilmeyen birçok insan için yazmış oluyorum ben bunu. Sonuçta sadece konu sahibi okumuyor.
    Ayrıca, hayat felsefemi gerçekten tanısan sevmezsin .

Hocam bir de benim için ciddi cevap vermişsin ya :D sevdim seni.
  • Ulan biz niye bunu düşünemedik ki
  • Basana basarlar çünkü

• Basıyoruz

-Rte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.