Şimdi Ara

Neden kimse aramıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben forumu uzun suredir takip eden birisiyim. İlk defa konu açıyorum hatam olursa mazur görün. Bilenlere birkaç soru sormak istiyorum. Öncelikle ilk sorum su an babamla ortak kullandığımız 2011 1.3 CDTİ astra classic 3 aracımız var ve satmayı düşünüyoruz yalniz malum sitede (neden ismi verilmiyor bilmiyorum bu arada malum sitenin) fikir edinmek nerdeyse imkânsız aracın fiyatı çok esnek 38.000 TL ye de var 44.000 e de. Fiyatlandırma konusunda yardim etmenizi rica ediyorum. Arac 44.000 km de on tamponda iki tane 5 6 cm civarı çizik var. Kalan herşey orijinal kazası yok. Sizce fiyatı nedir bu arabanın? Ben ortalama bir fiyattan satisa koydum ancak arayan soran yok.Ayrıca arkadaşım megane 2 satmaya çalışıyor . kâğıt üstünde bakınca bu iki araçta piyasası hızlı olan araçlar olmasına rağmen onu da arayan soran yok. Piyasada mi durgunluk var bilemiyorum. Bayburtta yaşıyorum onun da etkisi olabilir belki. İkinci olarak yardim isteyecegim konu bu aracın yerine tercih olarak sizce ne olabilir? C segment düşünüyoruz daha çok manuel dizel. Bizim aklımızda Ford focus 3 style paket var bu fiyat ve civarinda sizce daha iyi bir seçenek var midir ?

Şimdiden teşekkürler vereceğiniz cevaplar için . ilk defa konu aciyorum.acemiyim kusuruma bakmayın :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Siz ve arkadasiniz araca ne istiyor. Ve araciniza ne denli guveniyorsunuz. Bi arkadadim megane 2 bakiyor.isterseniz bi yonlendirme yapabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadasimin aracı malum sitede Bayburt ilanlari içinde görürsünüz zaten. Malum Bayburtta maksimum su an iki tane vardır satılık megane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihakkic -- 2 Temmuz 2014; 3:57:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aracın fiyatını yazıp doru yada yanlış bi yönlendirme yapmak istemiyorum fiyatı siz soylerseniz daha objektif olacaktir. Çünkü benim yazdığım fiyat diğer ilanlara bakıp cikarim yaparak oluştu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden ilanınızı bizimle paylaşmıyorsunuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mobil baglandigim için link alamiyorum su an. Zaten yeni bir düzenleme yaptığım için su an onay aşamasında ancak su an fotoğraflarını ekleyebilirsem ekleyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ihakkic

Arkadaşlar öncelikle merhaba ,
    Ben forumu uzun suredir takip eden birisiyim. İlk defa konu açıyorum hatam olursa mazur görün. Bilenlere birkaç soru sormak istiyorum. Öncelikle ilk sorum su an babamla ortak kullandığımız 2011 1.3 CDTİ astra classic 3 aracımız var ve satmayı düşünüyoruz yalniz malum sitede (neden ismi verilmiyor bilmiyorum bu arada malum sitenin) fikir edinmek nerdeyse imkânsız aracın fiyatı çok esnek 38.000 TL ye de var 44.000 e de. Fiyatlandırma konusunda yardim etmenizi rica ediyorum. Arac 44.000 km de on tamponda iki tane 5 6 cm civarı çizik var. Kalan herşey orijinal kazası yok. Sizce fiyatı nedir bu arabanın? Ben ortalama bir fiyattan satisa koydum ancak arayan soran yok.Ayrıca arkadaşım megane 2 satmaya çalışıyor . kâğıt üstünde bakınca bu iki araçta piyasası hızlı olan araçlar olmasına rağmen onu da arayan soran yok. Piyasada mi durgunluk var bilemiyorum. Bayburtta yaşıyorum onun da etkisi olabilir belki. İkinci olarak yardim isteyecegim konu bu aracın yerine tercih olarak sizce ne olabilir? C segment düşünüyoruz daha çok manuel dizel. Bizim aklımızda Ford focus 3 style paket var bu fiyat ve civarinda sizce daha iyi bir seçenek var midir ?

Şimdiden teşekkürler vereceğiniz cevaplar için . ilk defa konu aciyorum.acemiyim kusuruma bakmayın :)

malum site tabiri foruma has bir kullanımdır. bence siz gayet forumdaş birine benziyon :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ülkede polis niye var ?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

Neden ilanınızı bizimle paylaşmıyorsunuz ?

arabam.com da bir ilan var o arkadaşın galiba. siyah astra.
  • Yaklaşık bir senedir takip ediyorum hemen hemen herkesi tanırım ama ilk defa yazıyorum hocam :)

• Aynen 69 plakaysa bizim araçtır.

• 44.000 isteyenin senden eskiğimi var fazlası mı ? Ona göre bakıp fiyatı biraz kırar ya da yükseltirsin
    Diğer ilanlardaki araçlara da bak km lerine bak sende ona göre vuruğu çıkığı vs varsa birazda ödün vererek bir fiyat koyarsan rağbet görürsün
    Ama şuanda piyasa bitik
    Bu her alanda öyle
    Ben yeme içme sektöründeyim
    Son 5 yılın en kötü piyasası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam iste sorun o bizim arabamizin sadece ufak bir cizigi var. Ancak ilanlara bakıyorum adam sıfır hata yazmış 40.000 e koymuş yada yine sıfır hata yazmış km ler de yakin 44.000 TL demiş anlamak mümkün değil. Kendi aracimin fiyatını bilmiyorum bu yüzden

• quote:

Hocam iste sorun o bizim arabamizin sadece ufak bir cizigi var. Ancak ilanlara bakıyorum adam sıfır hata yazmış 40.000 e koymuş yada yine sıfır hata yazmış km ler de yakin 44.000 TL demiş anlamak mümkün değil. Kendi aracimin fiyatını bilmiyorum bu yüzden
    Astra piyasası 40 civarında 2010 ve üzeri olanları genel olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

Astra piyasası 40 civarında 2010 ve üzeri olanları genel olarak

Alıntıları Göster
    Hocam öncelikle fiyatınız biraz yüksek sizin aracın aynı temizlikte
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-hatasiz-boyasiz-2011-model-beyaz-astra-1.3-dizel-170315210/detay

2. si sahibinden.com 'a ilan verirseniz daha hızlı sonuç alabilirsiniz

Zaten piyasalar kötü şu anda fiyatlar şişmiş diye kimse araç almak istemiyor

Birde tamamen şahsi fikrimdir affınıza sığınarak o mavi minderler oldukça itici durmuş onlar olmadan çekseydiniz fotoğrafları keşke

• Hocam sagolun :),haklisiniz minderler konusuna katılıyorum. Sahibindendeki ilanda o fotoğrafları koymadim o yüzden. Su an sahibinden deki ilanimda onay aşamasında oraya da Yazdim. Fiyat konusu da dediğim gibi hocam ama bir standardı olmadığı için ortalama bisey yazmaya çalıştım .

• quote:

Arkadasimin aracı malum sitede Bayburt ilanlari içinde görürsünüz zaten. Malum Bayburtta maksimum su an iki tane vardır satılık megane.

Malumlardan combo yapmissiniz. Malumception.

• Araçta konfor paket varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Araçta konfor paket varmı?
    iyi oluyor bence.

3-5 3-5 fiyat yükselte yükselte araçlar gerçek piyasasından uzaklaştı, millet de o kadar parayı vermiyor olan bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

iyi oluyor bence.

3-5 3-5 fiyat yükselte yükselte araçlar gerçek piyasasından uzaklaştı, millet de o kadar parayı vermiyor olan bu.

Alıntıları Göster
    Kimse aramıyorsa fiyat yüksektir Fiyatınızı düşürün Fiyatı normal buluyorsanız aceleniz de yoksa bekleyin biraz Paylaşmadığınız ilana yaptığımız yorumların da bir anlamı yok gerçi İlan linki yoksa da ilan numarasını yazın baksın arkadaşlar İlanı değerlendirecek bir çok unsur var Resimler, anlatım vs. Olmayan ilana yapılan yorumlar biraz sallama olur

• Bayburt sapa yer o dansa olabilir.ilani ankara yada İstanbulddiye değiştir çok arayan olur. Birde sen oraya bakarak fiyat yazma araçsenin az cçok piyasasini biliyorsundur.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.