Şimdi Ara

Neden kimse aramıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayburtta araba satmak zor olabilir küçük bir yer çünkü.. hiç unutmam bir keresinde bayburttan geçerken yanımdaki arkadaşa bayburta geldik dediğimde hani nersi demişti bende geçtik demiştim.. o derece küçük yani
  • 355GTS kullanıcısına yanıt
    Aynen kriz bahanesine belki piyasa düzene girer. Sıfır araç zaten hayal 2. el bari düzgün olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten satmak istiyorsanız o sitedeki fiyat ortalamasının %10 altını yazın. Gerçek piyasası odur çünkü. Tabii ki sattığınız yer de önemli.
  • O fiyata ne bekliyorsunuz ki 41 bin lira astra h vereceğine 3-5 daha koyar j alır ınsanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihakkic

Arkadaşlar öncelikle merhaba ,
    Ben forumu uzun suredir takip eden birisiyim. İlk defa konu açıyorum hatam olursa mazur görün. Bilenlere birkaç soru sormak istiyorum. Öncelikle ilk sorum su an babamla ortak kullandığımız 2011 1.3 CDTİ astra classic 3 aracımız var ve satmayı düşünüyoruz yalniz malum sitede (neden ismi verilmiyor bilmiyorum bu arada malum sitenin) fikir edinmek nerdeyse imkânsız aracın fiyatı çok esnek 38.000 TL ye de var 44.000 e de. Fiyatlandırma konusunda yardim etmenizi rica ediyorum. Arac 44.000 km de on tamponda iki tane 5 6 cm civarı çizik var. Kalan herşey orijinal kazası yok. Sizce fiyatı nedir bu arabanın? Ben ortalama bir fiyattan satisa koydum ancak arayan soran yok.Ayrıca arkadaşım megane 2 satmaya çalışıyor . kâğıt üstünde bakınca bu iki araçta piyasası hızlı olan araçlar olmasına rağmen onu da arayan soran yok. Piyasada mi durgunluk var bilemiyorum. Bayburtta yaşıyorum onun da etkisi olabilir belki. İkinci olarak yardim isteyecegim konu bu aracın yerine tercih olarak sizce ne olabilir? C segment düşünüyoruz daha çok manuel dizel. Bizim aklımızda Ford focus 3 style paket var bu fiyat ve civarinda sizce daha iyi bir seçenek var midir ?

Şimdiden teşekkürler vereceğiniz cevaplar için . ilk defa konu aciyorum.acemiyim kusuruma bakmayın :)

bence en iyisi beğendiğin bi araç bul takas yap galeriler olur bayiler olur .en mantıklısı bu hiç satmayada uğraşma .beni deli etmişlerdi töbe ettim ilan açmaya .hep takas yoluyla aldım 4 aracımıda.hiç beklemeye değmez. astra galericilerin sevdiği araçlardan .

hatta mazda 3 sıfır alın .hiç uğraşmazsınız 5 senede kafanız rahat olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMBO KRALI -- 2 Temmuz 2014; 10:25:18 >

• 1-Arabanın muayene tarihini yazma
    2-Görülebilen kusurları yazmak yerine resmini koy
    3-Arabanın mutlaka iç mekan resmi olmalı
    4-Arabanın plakası mutlak gizlenmeli
    5-Arabanın kazaları ve detaylarını yazma, merak eden arayıp plakadan sorgular zaten
    6-Kesin ve net cümleler kullan asla "Pazarlık payı vardır", "Araç başında pazarlık olur" diye yazma
    7-Telefonla arayanlar arabayı getir şurada şu saatte göreceğim derse kabul etme, senin istediğin yerde senin müsait zamanında görsün.
    8-Araba LPG' li ise LPG markasını yazma
    9-Araba dizelse mutlaka ağır bakımlarının yapılıp yapılmadığı konusunda bilgi ver.
    10-Şurası boyalı, burası değişti diye asla yazma, merak eden gelip bakar.
    11-İstediğin ustaya gösterebilirsin diye yazma
    12-En önemlisi sabırlı ol ve ilan tarihini uzatmak yerine ilanı arabanın yeni resimleriyle süsleyip yeniden yayımla.
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Ya arkadaş daha sabah konuda seni tartışıyorlardı niye eksileniyo diye ama haklılarmış bu söylediklerin bildiğin çakallık.

• Fiyatı kendin belirle! İlanlara fazla aldırma genelde tok satıcı oluyor son zamanlarda onlarda artık birini düşürürüz de satarız hesabı yapıyorlar heralde. İlanlardaki fiyatlar önemli ama belirleyici olmamalı. Aracın kasko değeri de önemli. Kasko değerinin altında uygun bir fiyat belirlersen satarsın. Dışarıdan gelen de olur yeterki fiyatı uygun tut. Olay satıcıda bitiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetiner19

Ya arkadaş daha sabah konuda seni tartışıyorlardı niye eksileniyo diye ama haklılarmış bu söylediklerin bildiğin çakallık.

• Biri de hayrına ilanı atsaymis..

• Kardes senin aracla benzer ozellikteki ilanlarin ortalamasi kadar yaz fiyati.

Çok düşük yazarsan insanlar bi yamuk var diye düşünüyor.

Arayan olynca da ciddi alıcıysa pazarlikla biraz daha düşer araci verirsin ..

• İlanı açıklamaları net olsun.

Boya,km,bakımları nerede hangi bakımlar yapıldı?

Kmde ne kadar yaktığını yazın.

Resimlieri ger açıdan önden arkadan ve yanlardan çekin.İç mekan çekerken aracın koltuk koruma kılıflarını çıkarın
  • ihakkic İ kullanıcısına yanıt
    O siteye ilan vermek beleş olduğu için durum böyle. Siz oraya bakmayın aklı başında satıcı alıcı pazara, sanayiye ustaya gitmeden araç almaz. O sitede 0 araç alıp üstüne 1000 tl koyup "SIRA BEKLEMEYİN YAZAN" ........ lar da var. Ha diyeceksiniz ki yazar adamın kendi özgürlüğü orası öyle ama sonra piyasa b. oluyor. Siz pazara bir bakın ona göre fiyat koyun. Eğer böyle yaparsanız aracınız 1 haftada kesin satılır çünkü iyi piyasası olan bir aracınız var.
  • 1. sebep bulunduğunuz il. Yakında alternatif varken oralara gelip araba alan olmaz.
    2. sebep mavi kılıflar. Çok mu aradın kardeşim bu rengi :)
    3. emniyet kemer tokaları
    4. güneş altında çekmişsiniz resimleri. Detaylar güzel görünmüyor. Gölgede falan çekin.
    5. gösterge panelinin fotoğrafını ekleyin. Motor çalışır vaziyette olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

1-Arabanın muayene tarihini yazma
    2-Görülebilen kusurları yazmak yerine resmini koy
    3-Arabanın mutlaka iç mekan resmi olmalı
    4-Arabanın plakası mutlak gizlenmeli
    5-Arabanın kazaları ve detaylarını yazma, merak eden arayıp plakadan sorgular zaten
    6-Kesin ve net cümleler kullan asla "Pazarlık payı vardır", "Araç başında pazarlık olur" diye yazma
    7-Telefonla arayanlar arabayı getir şurada şu saatte göreceğim derse kabul etme, senin istediğin yerde senin müsait zamanında görsün.
    8-Araba LPG' li ise LPG markasını yazma
    9-Araba dizelse mutlaka ağır bakımlarının yapılıp yapılmadığı konusunda bilgi ver.
    10-Şurası boyalı, burası değişti diye asla yazma, merak eden gelip bakar.
    11-İstediğin ustaya gösterebilirsin diye yazma
    12-En önemlisi sabırlı ol ve ilan tarihini uzatmak yerine ilanı arabanın yeni resimleriyle süsleyip yeniden yayımla.

Sokak arasında galericilik mi yapıyorsun?

• 2011de sıfırı 41 bin liraydı bu aracın hiç değer kaybetmemis
  • Bayburt ta olmanın etkisinin çok küçük olduğunu düşünüyorum Arabaya niyetli olanlar ne yollar yapıyorlar bir çok kez şahit oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Kimse aramıyorsa fiyat yüksektir Fiyatınızı düşürün Fiyatı normal buluyorsanız aceleniz de yoksa bekleyin biraz Paylaşmadığınız ilana yaptığımız yorumların da bir anlamı yok gerçi İlan linki yoksa da ilan numarasını yazın baksın arkadaşlar İlanı değerlendirecek bir çok unsur var Resimler, anlatım vs. Olmayan ilana yapılan yorumlar biraz sallama olur

https://www.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=168153878&type=active&rnd=2384

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Araçta konfor paket varmı?

Hocam tam olarak bilmiyorum confor paket hangi donanımları içeriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Bayburt sapa yer o dansa olabilir.ilani ankara yada İstanbulddiye değiştir çok arayan olur. Birde sen oraya bakarak fiyat yazma araçsenin az cçok piyasasini biliyorsundur.

Hocam cidden takip edemiyorum normalde su ilan daki fiyat aldığımız fiyattan yüksek boyle piyasayı takip etmek güç . yılbaşından önce 38 civarı eder diyoduk. Ama su an bilmiyorum ne kadar edeceğini açıkçası.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.