Şimdi Ara

Neden kimse aramıyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
2.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar

quote:

Orijinalden alıntı: ihakkic

Arkadaşlar öncelikle merhaba ,
    Ben forumu uzun suredir takip eden birisiyim. İlk defa konu açıyorum hatam olursa mazur görün. Bilenlere birkaç soru sormak istiyorum. Öncelikle ilk sorum su an babamla ortak kullandığımız 2011 1.3 CDTİ astra classic 3 aracımız var ve satmayı düşünüyoruz yalniz malum sitede (neden ismi verilmiyor bilmiyorum bu arada malum sitenin) fikir edinmek nerdeyse imkânsız aracın fiyatı çok esnek 38.000 TL ye de var 44.000 e de. Fiyatlandırma konusunda yardim etmenizi rica ediyorum. Arac 44.000 km de on tamponda iki tane 5 6 cm civarı çizik var. Kalan herşey orijinal kazası yok. Sizce fiyatı nedir bu arabanın? Ben ortalama bir fiyattan satisa koydum ancak arayan soran yok.Ayrıca arkadaşım megane 2 satmaya çalışıyor . kâğıt üstünde bakınca bu iki araçta piyasası hızlı olan araçlar olmasına rağmen onu da arayan soran yok. Piyasada mi durgunluk var bilemiyorum. Bayburtta yaşıyorum onun da etkisi olabilir belki. İkinci olarak yardim isteyecegim konu bu aracın yerine tercih olarak sizce ne olabilir? C segment düşünüyoruz daha çok manuel dizel. Bizim aklımızda Ford focus 3 style paket var bu fiyat ve civarinda sizce daha iyi bir seçenek var midir ?

Şimdiden teşekkürler vereceğiniz cevaplar için . ilk defa konu aciyorum.acemiyim kusuruma bakmayın :)

bence en iyisi beğendiğin bi araç bul takas yap galeriler olur bayiler olur .en mantıklısı bu hiç satmayada uğraşma .beni deli etmişlerdi töbe ettim ilan açmaya .hep takas yoluyla aldım 4 aracımıda.hiç beklemeye değmez. astra galericilerin sevdiği araçlardan .

hatta mazda 3 sıfır alın .hiç uğraşmazsınız 5 senede kafanız rahat olur.

Hocam aslında haklisiniz uğraşmak filan çok güç . ama yılbaşından önce almayı tasarladigimiz araca su an 10.000tl fazla vereceğiz birde üstüne galeri illaki 3-5 aşağısını verecek isin kurali bu yani bu açıdan düşününce zor geliyor. Ama yılbaşından önce keşke boyle yapsaydik diyorum su an baya bi kardaydik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

O siteye ilan vermek beleş olduğu için durum böyle. Siz oraya bakmayın aklı başında satıcı alıcı pazara, sanayiye ustaya gitmeden araç almaz. O sitede 0 araç alıp üstüne 1000 tl koyup "SIRA BEKLEMEYİN YAZAN" ........ lar da var. Ha diyeceksiniz ki yazar adamın kendi özgürlüğü orası öyle ama sonra piyasa b. oluyor. Siz pazara bir bakın ona göre fiyat koyun. Eğer böyle yaparsanız aracınız 1 haftada kesin satılır çünkü iyi piyasası olan bir aracınız var.

Hocam sorun su ki Bayburt ta her arabadan bir tane satilik olur olmaz soracak kimse de olmuyor haliyle :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ihakkic

quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

Bayburt sapa yer o dansa olabilir.ilani ankara yada İstanbulddiye değiştir çok arayan olur. Birde sen oraya bakarak fiyat yazma araçsenin az cçok piyasasini biliyorsundur.

Hocam cidden takip edemiyorum normalde su ilan daki fiyat aldığımız fiyattan yüksek boyle piyasayı takip etmek güç . yılbaşından önce 38 civarı eder diyoduk. Ama su an bilmiyorum ne kadar edeceğini açıkçası.

hocam araca şimdi baktım bana göre

1.fotolar çok eksik bi kere bol foto koy

2. fotoları güneşte değil gölgede olmalı

3.iç mekan fotoları kesinlikle olmalı

özelliklerini ard arda sıralamana gerek yok bnce sadece gerekli açıklamyı yapman yeterli. mesela şu şu tarihte şunlar yapıldı gibisinden.

4. ilan başlığına kmsini ve boya olmadıgını yaz.

5. dediğim gibi bayburt sapa yer oldugu için kimse bakmaya kolay kolay gelmez arayan kişi almak için gelir gelirse.

• quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

1. sebep bulunduğunuz il. Yakında alternatif varken oralara gelip araba alan olmaz.
    2. sebep mavi kılıflar. Çok mu aradın kardeşim bu rengi :)
    3. emniyet kemer tokaları
    4. güneş altında çekmişsiniz resimleri. Detaylar güzel görünmüyor. Gölgede falan çekin.
    5. gösterge panelinin fotoğrafını ekleyin. Motor çalışır vaziyette olsun.

Hocam mavi kiliflar konusuna katılıyorum . zaten aracin ustunde degiller su an.diğer soylediklerinizi en yakin zamanda eklemeye çalışacağım.

• Valla o arabayi nasil 44 45 e koyuyolar sasiyorum. Gider 5 kagit daha veririm yeni kasasinin ikinci elini alırım. En temizi bile 40 dan fazla verilmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınız konfor paketli model Açıklamalarda özellikler var gerçi ama siz yine de belirtin İç mekan fotolarından da yükleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Aracınız konfor paketli model Açıklamalarda özellikler var gerçi ama siz yine de belirtin İç mekan fotolarından da yükleyin

Tamam hocam söylediklerinizi dikkate alacağım. Aracın konfor paketli olduğunu yeni öğreniyorum. bu pakette hangi donanımlar var farklı olarak ?
  • ihakkic İ kullanıcısına yanıt
    Konfor paket olmayanlarda çelik jant, sis farı, hız sabitleyici, far sensörü, park sensörü, kol dayama, karartmalı ayna, yol bilgisayarı bulunmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Konfor paket olmayanlarda çelik jant, sis farı, hız sabitleyici, far sensörü, park sensörü, kol dayama, karartmalı ayna, yol bilgisayarı bulunmuyor

teşekkürler hocam :)
  • 5 koymaya bile gerek yok 45-50 aralığında bir çok yeni kasa astra var yakın fiyata. Hastasına, efsane kasa vs laflarıyla zamanında tutulmuş araçları fahiş fiyattan satmak/almak bizde var bir tek herhalde.

• geoxid kullanıcısına yanıt
    fiyat şişirme bahaneleri işte efsane falan olduğu yok standart c sınıfı bi araç işte f/p karşılıyor. ama bizim ikinci elciler her zamanki gibi şişirmiş fiyatları.
  • İkinci el fiyatları biraz yükseldi diye almıyorlar ama sıfır araç fiyatları uçmasına rağmen halen ne kadar araba satılıyor.Ne zengin ülkeymiş be bu fiyatlara rağmen ancak %25 düştü satışlar.Bu fiyatlara göre en az %50 düşmesi gerekirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykaya1983

İkinci el fiyatları biraz yükseldi diye almıyorlar ama sıfır araç fiyatları uçmasına rağmen halen ne kadar araba satılıyor.Ne zengin ülkeymiş be bu fiyatlara rağmen ancak %25 düştü satışlar.Bu fiyatlara göre en az %50 düşmesi gerekirdi.

Hocam haklisiniz benim araban ama bu parayı etmez bende biliyorun bunu ama şöyle düşünüyorum benim yerine alacağım arabanın da fiyatı hak etmediği şekilde artmış. Aslında bence sorun insanlarda değil sistemde ben neden ayni arabayı 3-4 ay sonra alırken 10.000tl zarar ediyorum mantıksız. Normalde teknolojik bir urun fiyatların diğer mallardan daha fazla düşmesi lazim. Ama günümüzde resmen bi yatırım aracı olmuş keşke yuksek meblalarim olsaydi da yılbaşından önce şöyle 10 tane araba alsaydim su an baya bi karlı çıkmış olurdum.

• İlandaki konum kısmına baktım, Afrika çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

İlandaki konum kısmına baktım, Afrika çıktı

Yok artik :) belki de ondan aramiyo millet :)

Biz bile piyasada en çok satılan araç olan nerdeyse Fluence 1.5 dCi 105 240 2010 model 17 binde sadece arka tampon değişmiş aracımız 44 e 3 ayda satabilidik siz düşünün piyasayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: speed26

Biz bile piyasada en çok satılan araç olan nerdeyse Fluence 1.5 dCi 105 240 2010 model 17 binde sadece arka tampon değişmiş aracımız 44 e 3 ayda satabilidik siz düşünün piyasayı

Haklisiniz herkes tedirgin sanirim. Sıfır fiyatlarının düşme ihtimali herkesin kafasında galiba inşallah da öyle olur gerçi zor gözüküyor ama.

• İlan linkini silmek zorundayız, her ne kadar niyetiniz reklam olmasa da, dolaylı yoldan reklama giriyor. Bu sebeple bunu suistimal edenlerde olıyor sizi tenzih ederim. Anlayış ile karşılayacağınızı umuyorum.

Resim ve ilan detayını ekleyip fikir alabilirsiniz.

Şimdi az çok fiyatlarını araştırdım, mesela sadece kapı saçı değişmiş 39,750 yazan var. 43 yazan var. Biraz karışık. Eğer aceleniz var, galeri gibi yerlere verecekseniz ölü fiyatına gitmesin. Ne kadar pazarlığı olur bilmiyorum ancak araç arayan arkadaşım var. Kendisi uzun süreler binip satıyor, sürekli değiştiriyor yani aracını. En son aracına 7 ay bindi sattı, şimdi başka araç arıyor. Pazarlıklı olarak son fiyatını özel msj ile yazarsanız iletebilirim kendisine.

Hayırlı satışlar..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    Aynen ölücüler çok arıyor bide galericiler işte başka pek arayan olmuyor malesef piyasa kötü bizim arabaya bu temizlikte yoktu o zaman 2010 model 40 diyen oldu düşünün artık 17 binde ki pirvilege + ESP XEONON FARLI KAZASIZ ARABAYA neyse sonra 44 subay abimize verdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

İlan linkini silmek zorundayız, her ne kadar niyetiniz reklam olmasa da, dolaylı yoldan reklama giriyor. Bu sebeple bunu suistimal edenlerde olıyor sizi tenzih ederim. Anlayış ile karşılayacağınızı umuyorum.

Resim ve ilan detayını ekleyip fikir alabilirsiniz.

Şimdi az çok fiyatlarını araştırdım, mesela sadece kapı saçı değişmiş 39,750 yazan var. 43 yazan var. Biraz karışık. Eğer aceleniz var, galeri gibi yerlere verecekseniz ölü fiyatına gitmesin. Ne kadar pazarlığı olur bilmiyorum ancak araç arayan arkadaşım var. Kendisi uzun süreler binip satıyor, sürekli değiştiriyor yani aracını. En son aracına 7 ay bindi sattı, şimdi başka araç arıyor. Pazarlıklı olarak son fiyatını özel msj ile yazarsanız iletebilirim kendisine.

Hayırlı satışlar..

Hocam haklisiniz zaten bende linki sonradan koydum. Sorun değil tabiki öyle bir algı yaratmak istemem. Teşekkürler .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.