Şimdi Ara

Neden Lenovo topikleri bu kadar az???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lenovo 3000 N200 modelini almayı planlıyordum, ama forumda Lenovo topikleri ve kullanıcıları çok az olduğundan açıkçası almaktan vaz geçicem.

Neden Lenovo topikleri az?
    Gerçekten sorunsuz olduğundan mı yoksa kullanan olmadığından mı?

• Valla sorun az olunca topik de az oluyor doğal olarak eğer topik arıyorsan asus hp başlıklarına bakabilirsin.Gırla gidiyor...Ben forumu hemen hemen hergün kontrol ediyorum lenovo kısmını..gerçekten in cin top oynuyor..=)
  • genelde bilenler alıyor lenovoyu onun için az başlık var. bende lenovoyu araştırırken zorlandım yeterince bilgi bulamıyorum diye ama gerekli yardımı yine de bulabiliyorsun. kullandığım laptoplar içinde en iyisi lenovo
  • Ben de bir çok bilgiyi yabancı forumlarda buldum, genel de insanlar memnun. Acer alacaktım ama Lenovo daha bir güven uyandırdı...
    Bu biraz da şans işi ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreternity -- 23 Aralık 2007; 22:57:27 >
  • çok satmadığı için olabilir mi? İdc raporlarında adı bile geçmediğindendir belki?

Şaka bir yana hala Türkiye de tutmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: notebookgentr

çok satmadığı için olabilir mi? İdc raporlarında adı bile geçmediğindendir belki?

Kaliteli olup Pahalı olduğundanmıdır?
    yada dual2 1.8 olup 512 ram koymadığı içinmi?
    yada Yedek parçası biraz pahalı olduğundanmıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: notebookgentr

çok satmadığı için olabilir mi? İdc raporlarında adı bile geçmediğindendir belki?

kasasında titanyum, magnezyum, ekran içi ve kasa içinde metal koruma, hdd koruması gibi diğer birçok laptoptan kendisini farklı kılan neredeyse rugged notebook kategorisini sade ve şık bir tasarım ile sunduğundan mıdır? vs vs. ABD'de bile sayfadan konfig yaptığında hemen teslim alamıyosun. Orada bile piyasada aradığında ha deyince alamıyosun. İşte ondan az... Ha arayınca çok uyguna da denk geliyor yeter ki aramayı bilin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden bu kadar ucuz?
    4 ay önce açıldı
    Psu olayı bu kadar önemli mi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet_Han

kasasında titanyum, magnezyum, ekran içi ve kasa içinde metal koruma, hdd koruması gibi diğer birçok laptoptan kendisini farklı kılan neredeyse rugged notebook kategorisini sade ve şık bir tasarım ile sunduğundan mıdır? vs vs. ABD'de bile sayfadan konfig yaptığında hemen teslim alamıyosun. Orada bile piyasada aradığında ha deyince alamıyosun. İşte ondan az... Ha arayınca çok uyguna da denk geliyor yeter ki aramayı bilin...

Bu söyledikleriniz sadece ThinkPad T ve X serilerinde var; Lenovo'nun diğer modellerine böyle özellikler bulunmamaktadır.

Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyau

quote:

Orjinalden alıntı: Mehmet_Han

Bu söyledikleriniz sadece ThinkPad T ve X serilerinde var; Lenovo'nun diğer modellerine böyle özellikler bulunmamaktadır.

Saygılar

R serisine bakarsanız sayfasında ekran içinde metal korumaların olduğunuz görürsünüz. Ayrıca HDD koruma bütün T serisinde de yok. 3000 serisinde klavye kısmı da sanırım magnezyum alaşım. Ben burada genel olarak bir imalat zihniyetinden bahsettim. Yoksa bu özelliklerin tamamına ancak daha yüksek fiyatları öderseniz kavuşursunuz. Bu da çok doğal değil mi? İyi günler

• Valla onu bunu bilmem!...
    Uzun süredir Laptop almak için araştırma yapıyorum, hem yurtdışı hem yurtiçi forumlarda, Lenovo için olumsuz pek bişey bulamadım. Aksine Acer, Dell, MSI gibi f/p oranı iyi olduğu söylenen laptoplarda ise bir sürü şikayet ukudum. Belki bu durum kullanıcı sayılarının çok olmasından olabilir, belkide ürünlerde... Sonuç olarak daha önceden kendini ispat etmiş IBM markasını ardına almış olan Lenovo marka bir laptop aldım. Kalitesi gerçekten iyi...
    http://www.sanalmarketim.com/urun/6d85c2089e33e4117974cf2bef7ff063/?liste&ref=%2Csxbiu%3A1%2Csxbia%3A2%2Csxmi%3A304&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=1

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.