Şimdi Ara

ekonomi beni delirtti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim düzenli olarak kırmızı et tüketebiliyor musun ?

Düzenli olarak arkadaşlarınla çıkıp 1 2 kadeh içip evine dönebiliyor musun ?

Süt 20 lira olmuş lan 20 20. Su 3 lira abi. ŞAKA GİBİ YA HALA UYUYOR GERİZEKALI KOYUNLAR

Mazot benzine her gün zam geliyor sigarayı alkolü saymıyorum bile. Adam diyor ki ben sigara da tüketmiyorum alkol de iyi oluyor. Lan yavşak herif içtiğin su yarın bir gün 10 tl olucak o zaman ne diceksin ?

Kafayı yememek elde değil zor zamanlar güçlü insanlar yaratır diyorlar ya hani. Hadi çıksın birisi ortaya da görelim bu söz doğru mu ? Ulan öğrenciyim döner söylerken 10 kere düşünüyorum 10 kere indirim kovalıyorum. Alt tarafı döner ha götü boklu döner. Bazen videolar izliyorum insanlar et döner yiyor bol porsiyon ve en çok dikkat ettiğim şey adam tek ekmek yiyor. Ulan ben her yiyişime acıkmıyim masraf çıkmasın diye ÇİFT EKMEK yiyorum.

Artık burama kadar geldi okulu bırakıp yurt dışına çıkmaya çalışıcam. İyi bir üniversitede iyi bir mühendislik okuyorum aynı zamanda part time çalışıyorum ama günün sonunda resmen ölmüş oluyorum yorgunluktan. VE SAATİ 20 LİRAYA ÇALIŞTIĞIM İÇİN DÖNER YEMEM İÇİN 2 SAAT ÇALIŞMAM GEREK İSTANBULDA.

Artık nereye kadar böyle devam edicek bilmiyorum ınstagramdaki gerizekalılar araba storysi atıp ceplerindeki 3 kuruş parayı yarıştırmaya devam ederse asla düzelmeyecek !!

BATUFLEX UZİ ÇAKAL DİNLEYİP ZENGİN MODUNA GİREN SALAKLARIN CEPLERİNDE 20 LİRA PARA VAR ARKADAŞ KENDİNİZE GELİN ALLAH AŞKINA

Çok yoruldum artık tek ben mi farkındayım bu ülke battı resmen senelerdir gelen vasıfsız insanlar batırdı ülkeyi. Muhalefet desen yok hükümet desen vur patlasın çal oynasın. Yoruldum be beyler.

Tek istediğim güzel yemekler konforlu bir ev ve düşük çalışma saatleri çok mu bir şey istiyorum kardeşim hepimiz bunlara layığız millet evlenmek istiyor evlenemiyor TÜRKİYEDE KAÇ TANE İNSANIN HOBİSİ VAR ALLAH AŞKINA ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YTÜ Ehm -- 27 Mayıs 2022; 16:7:5 >

• Hayat acı bu ülke ondan da acı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • böyle adamlar hala var ve hala ülkeye atılan kazıkları bir bir savunuyorsa

bizim bu ülkede bunlarla mutlu olma ihtimalimiz yok

• tavuk dönerin nesini övim lan içine koyduğu 70 gram tavuğu mu övücem. Git ötede oyna

• bunlar iyi günler daha da beter olacak her şey aga rez alın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden böyle oluyor ? Yardım
    12 yıl önce açıldı
    HAYAT NEDEN ADİL DEĞİL NEDEN?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.