quote:Orijinalden alıntı: Angelica quote:Orijinalden alıntı: emg125 quote:Orijinalden alıntı: Angelica quote:Orijinalden alıntı: emg125 quote:Orijinalden alıntı: Angelica Zenginler cimri degildir. Cimriler zengindir. zenginler cimri değilse cimriler neden zengin ? Mantıgına... Ben senin mantığına dicem ama anlayamadığına göre mantık yok sende. hayır kardesim mantıklı düsünürsek dediğin sey yanlıs mantıksız düsünürsek senin düsündügün seye ulasıyoruz. Mantıklı düsünce : Zenginler cimri değildir --> zenginler cömerttir bu durumda cimri olan fakirdir Cimriler zengindir --> Hmmmm sanırsam ters Neden atarlandıgını pek anlamadım Kusura bakma kardeşim. O mesajımın özeti şudur: Zenginler cimrileşmez ama cimriler zenginleşir. Yani zengin bir insan cimriyse o cimrilik fakir zamanlardan gelen bir cimriliktir. Zenginler cimrileşmez ama cimriler zenginleşir. ---> bu ifade daha dogru ve daha güzel hali imzamda kullanabilirim.
quote:Orijinalden alıntı: emg125 quote:Orijinalden alıntı: Angelica quote:Orijinalden alıntı: emg125 quote:Orijinalden alıntı: Angelica quote:Orijinalden alıntı: emg125 quote:Orijinalden alıntı: Angelica Zenginler cimri degildir. Cimriler zengindir. zenginler cimri değilse cimriler neden zengin ? Mantıgına... Ben senin mantığına dicem ama anlayamadığına göre mantık yok sende. hayır kardesim mantıklı düsünürsek dediğin sey yanlıs mantıksız düsünürsek senin düsündügün seye ulasıyoruz. Mantıklı düsünce : Zenginler cimri değildir --> zenginler cömerttir bu durumda cimri olan fakirdir Cimriler zengindir --> Hmmmm sanırsam ters Neden atarlandıgını pek anlamadım Kusura bakma kardeşim. O mesajımın özeti şudur: Zenginler cimrileşmez ama cimriler zenginleşir. Yani zengin bir insan cimriyse o cimrilik fakir zamanlardan gelen bir cimriliktir. Zenginler cimrileşmez ama cimriler zenginleşir. ---> bu ifade daha dogru ve daha güzel hali imzamda kullanabilirim. Eyw kardeşim. Ban yiyebilirim birazdan. İyi forumlar
quote:Orijinalden alıntı: İsimSoyisim 75 tl yi insan kaynaklarındaki atacak cebe her ay biraz uyanık ol hocam çok büyük bir şirket sanmıyorum ama sözleşmenin aslını almaya gideceğim pazartesi hem e işe başlayacağım o gün inş .