Şimdi Ara

NEED FOR SPEED MOST WANTED -2012- Düşüncelerim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
10.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk Most Wanted'a göre kurgu, oynanabilirlik açısından karşılamadı. Oyun tam bir arcade olmuş. Yani girin, yarışın , eğlenin, çıkın. Zevkli yarışlar, güzel harita, çeşitli arabalar ve müzikler ile ben keyif aldım. Eksikleri yok mu? Baya bir var ama oyun eğlendirmeyi başarıyor.

Bu arada söylemeden edemiyeceğim. 2 farklı kamera çok kötü olmuş. Kokpit kamerası beklemiyordum ama en azından böyle olmaz diyordum.
  • Azavel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmeteyup

Azavel

Olur öyle
  • İsmi Most Wanted olmasa bu kadar olumsuz yorum almayabilirdi ve bazı kişiler oyunun ismi ile ne alakası var diye düşünse de var ne yazık ki ben oyunu adı MW olduğu için bekliyordum çünkü adı MW olan bir oyundan beklediklerimiz belli ama hiç biri çıkmadı.Hem burada EA'in müşteriyi kandırması da var şimdi bu oyuna MW ismi koymanın tek nedeni isim sayesinde daha fazla satmak bu oyunun neresi MW o zaman Run'ın da ismi MW olaydı aynı şey hiç bir benzerlik yok.
  • NFS run candır Ben çok sevmiştim.
  • Yazıklar olsun ea games e.!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nfs serisi = arcadenin dibe vurulması
    Alışın artık , ben alışmadım ee simülasyondan şaşmam
  • Adamlar bas bas bağırıyor artık. Ya orjinal alın sadece Multiplayer oynayın ya da Singleplayer kararı vermişseniz korsan alın diye. Skidrow'u EA beslemiyorsa

Bu oyun sadece korsan olarak oynanacak bir oyun gibi geldi bana. İnterneti sağlam ve parası olan biri MP'dan zevk alabilir. SP için oyuna para verilmez. Bu Undercover dahil, bu oyundan beridir böyle.
  • EA games modifiye olayını oyunlarında sileli çok oldu zaten adam akıllı modifiye araç olayı bana göre carbon dan sonra bitmiştir.

Oyunu sevenler vardır eminimki oda burnout paradise city oynamış olanlardır çünkü oyun tıpatıp aynısıdır most wanted araçlarını yoldan çıkarmadan kullanamama, sinir bozucu crashed yazısı oyundaki tek fark araçların lisanslı olması hatta şu oyuna para vericeğinize burnout paradise city halen serverlar açıksa orda multiplayer oynayın daha çok eğlencelidir emin olun.

criterion games elinden çıkabilecek hiçbir oyununda bundan sonra alayım demeyin sakın a-z gaz fren ve yapabildekleri en iyi araba oyununun çakması olur emin olun
  • Aklınızdan most wanted kelimelerini çıkarırsanız 10/9'luk bir oyun olduğunu göreceksiniz.Öyle 2-3 yarış yaptım berbat olmuş demek için çok çok erken.Oyunun inceleme notları baya yüksek.Oyunda belki detaylı bir senaryo yok ama, her araç için ayrı challenge var.Mesala lexus lfa ile diğer araçlarda karşılaşmadığım 2:30 saniyede polislerden kaçma görevi vardı.Gayetde zevkliydi o bölüm.Oyun sizi her araç ile yarıştırmaya zorluyor.Hepsini deneyip, ayrı yarışlarda yarışma merakı bence oyunun en can alıcı özelliği.Dediğim gibi 2-3 yarış değil de, 20-30 yarış daha yaparsanız ve kafanızdan most wantedi silerseniz, kaliteli bir oyun olduğunu, oynadıkca zevk aldığınızı göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Aklınızdan most wanted kelimelerini çıkarırsanız 10/9'luk bir oyun olduğunu göreceksiniz.Öyle 2-3 yarış yaptım berbat olmuş demek için çok çok erken.Oyunun inceleme notları baya yüksek.Oyunda belki detaylı bir senaryo yok ama, her araç için ayrı challenge var.Mesala lexus lfa ile diğer araçlarda karşılaşmadığım 2:30 saniyede polislerden kaçma görevi vardı.Gayetde zevkliydi o bölüm.Oyun sizi her araç ile yarıştırmaya zorluyor.Hepsini deneyip, ayrı yarışlarda yarışma merakı bence oyunun en can alıcı özelliği.Dediğim gibi 2-3 yarış değil de, 20-30 yarış daha yaparsanız ve kafanızdan most wantedi silerseniz, kaliteli bir oyun olduğunu, oynadıkca zevk aldığınızı göreceksiniz.

most wanted kelimelerini zaten çıkardım senaryo filan hepsini geçtim,amma kontroller nolcak oynanmıyor oyun yani benim tek takıldığım nokta kontrolleri anlıyormusun,ama varsa gamepad ayarları yapalım tekrar dan oynayalım güzelce,hala silmedim oyunu

• quote:

Aklınızdan most wanted kelimelerini çıkarırsanız 10/9'luk bir oyun olduğunu göreceksiniz.

Bu oyunun nesini beğendin Uğur bildiğin serinin en kötü oyununu yapmış adamlar birde oyuncu puanlarına bak derim puanı yerlerde sürünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Pinky

quote:

Aklınızdan most wanted kelimelerini çıkarırsanız 10/9'luk bir oyun olduğunu göreceksiniz.

Bu oyunun nesini beğendin Uğur bildiğin serinin en kötü oyununu yapmış adamlar birde oyuncu puanlarına bak derim puanı yerlerde sürünüyor.

Ben kolay kolay yarış oyunu beğenmem ama bu oyunu beğendim.Hiç düşünmeden 10/9 puanı veririm.Oyuncu puanlarıda burda konuyu açan arkadaş gibi 2-3 yarış oynayıp ve ilk most wanted gibi oyun beklemeleri.Oyuncu puanlarının büyük bölümü bundan ibaret.Zaten bu konuda da bu belli değil mi?Keşke şu oyunun ismi most wanted olarak çıkmasaydı.Belki o zaman daha farklı bir durum olurdu.
    @marseltalon
    Ben xbox360 gamepadi ile oynuyorum.O yüzden kontrol konusunda hiç şikayet etmedimDoğrudur diğer gamepadlerde kontrol sorunu olabilr, belki bir patch gerekebilir diğer gamepadlein ayarları ile alakalı.

• Optimasyon gerçekten 0 40-50 fps den bi anda 20-30 lara ardından 60 lara çıkan tuhaf bir oyun Eğer orjinalinde ve mp modunda fps kilidi yoksa almayacağım.30FPS kilitli olmadan oynanmaz bu oyun
  • 2 senede 7 oyun çıkardılar moku çıktı yap gta gibi 4 senedir bi çıkar
  • EA en efsane oyun serisinin içine etmeyi başardı GO EA!
  • Eski most wanted a güzel bi ENB ve Texture Pack bulsak bu oyundan gerçekten daha çok zevk verir.En azından eski oyunu bu motorla yenileyip bile sunsalardı bu kadar berbat olamazdı.
  • Zaten alıştık her yeni çıkan oyun başlığında bu eskisi gibi değil muhabbetlerine;
    Gta4 çıkmıştı, yok san andreas gibi değil vice city'nin bile havası yok vs.
    Max payne 3 çıktı, eski tadı yok bu ne böyle..
    Bu zihniyetteki arkadaşlar boş yere yeni oyun bekleyip de kendinizi yormayın eski oyununuzu eski havasıyla oynayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

oyun 5gb gibi birşey zaten . Onu görünce indirmedim zaten. Yorumlardan sonra indirmem. Bi adam gibi araba yarışı çıkmadı.

oyun 5 gb bir şey zaten diyip de skyrim'i ve dishonored'ı da oynamaydıysan büyük bi hata yapıyosundur hocam
  • U2 gibi oyunlar beklemeyin daha. Bence gayet guzel olmus biraz optimizasyon ve kontrollerde sıkıntı var ama olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.