Şimdi Ara

Need for Speed: Undercover (2008) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.567
Cevap
4
Favori
281.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ps kötülüyosunuz haklısınızda ama ben sizin nede kötülediğinizi buldum
    1 trafik yoq ve araba kütük gibi
    2 ve en önemlisi polis yoq öyle degilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cronxx -- 10 Mayıs 2008; 8:00:23 >
  • Öncelikle oyunda biraz daha gerçekçilik hissi yaratılmalı. Kokpit kamerası olmalı. Arabada hasar görünmese bile çarptığımızda hızda azalma, motorda hasar gibi sorunlar ortaya çıkmalı. Çünkü Most Wanted güzeldi hoştu ama bir zaman sonra kendimi carmageddon oynuyormuş gibi hissediyordum. Bir ufacık arabayla 50 tane polis arabası nasıl parçalanır. Bu yönden Test Drive Unlimited gibi biraz daha kaza yapmamaya yönlendirirlerse daha iyi olur. Kullanış da Tdu'daki gibi gerçekçi olursa pilotaj daha da önem kazanırsa tadından yenmez. Ama eskisi gibi nitroyla virajlara girmeye başlarsak işin suyu iyice çıkmaya başlar artık.

Saygılar...Gökhan...
  • beyler oyunun yeni adı NFS Pro Street Porshe Olcakmıs YAni Prostreet e Devam Kaynak PCWORLD Dergisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cronxx -- 11 Mayıs 2008; 8:33:08 >
  • NFS 3 ,NFS 4 ,NFS 5 Porsche Unleashed gibi birşey olsa güzel olur... carbon, underground ,pro street vs. serileri sıkmadımı sizi ?
  • Dante hacu haklısın mutlaka Mw2 çıkmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cronxx

beyler oyunun yeni adı NFS Pro Street Porshe Olcakmıs YAni Prostreet e Devam Kaynak PCWORLD Dergisi

mümkün değil,çünkü geçenlerde üst düzey bir yetkili yeni oyunun prostreet tarzı olmayacağını açıkladı..

• quote:

Orjinalden alıntı: at_anger

quote:

beyler oyunun yeni adı NFS Pro Street Porshe Olcakmıs YAni Prostreet e Devam Kaynak PCWORLD Dergisi

mümkün değil,çünkü geçenlerde üst düzey bir yetkili yeni oyunun prostreet tarzı olmayacağını açıkladı..

bak pc world e

• quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Öncelikle oyunda biraz daha gerçekçilik hissi yaratılmalı. Kokpit kamerası olmalı. Arabada hasar görünmese bile çarptığımızda hızda azalma, motorda hasar gibi sorunlar ortaya çıkmalı. Çünkü Most Wanted güzeldi hoştu ama bir zaman sonra kendimi carmageddon oynuyormuş gibi hissediyordum. Bir ufacık arabayla 50 tane polis arabası nasıl parçalanır. Bu yönden Test Drive Unlimited gibi biraz daha kaza yapmamaya yönlendirirlerse daha iyi olur. Kullanış da Tdu'daki gibi gerçekçi olursa pilotaj daha da önem kazanırsa tadından yenmez. Ama eskisi gibi nitroyla virajlara girmeye başlarsak işin suyu iyice çıkmaya başlar artık.

Saygılar...Gökhan...

+9999

Çok doğrsu söylemiysin artık yeni çıkan araba oyunları yanında NFS çok çocukca kalmaya başladı

• aynen benim de

quote:

Orjinalden alıntı: kkma

pro street bitirmediğim tek nfs serisiydi.
  • NFS Oynamam Gider Lord of the Rings Alır Oynarım.
    Yine HayaL Kırıklığına Uğramamak İcin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3N6N -- 15 Mayıs 2008; 17:19:10 >
  • arkadaşlar bence o kadar kötülencek bi oyun değildi prostreet özellikle oyunu direksiyonla oynadıktan sonra daha çok sardı ve oyunu direksiyon setiyle bitirdim
    beğenmeyen arkadaşlar da haklı oyun ne arcade ne de simülasyon olmuş ama bence gene de güzel bir oyundu.. ayrıca ea nfs 12 de de bu fiziği kullanıp sokak yarışlarına dönerse yok satar diye düşünüyorum..
  • ama beyler nfs planete baktım polisli bi oyun olcakmış onu belirmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cronxx -- 16 Mayıs 2008; 11:21:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: merlininkazani.com

Yeni Need for Speed, 2008'de geliyor

EA Başkanı Frank Gibeau, yeni bir "Need for Speed" oyununun 2008 yılında geleceğini duyurdu. Yıllardır devam eden serinin son ayağı olan "ProStreet'in" beklenilen satış rakamlarının altında kalması üzerine yeni oyunda bir takım değişikliklere gidileceği belirtildi. Yeni oyunda, "open-world racing" (açık geniş bir harita) ve highway battle mode (otoyolda arabaların çarpışabilmesine olanak sağlayan) yeni bir mod bulunacağı şimdiden söylenenler arasında.
    Yakında duyurulur yeni NFS. Gerçi Race Driver GRID'den sonra yeni NFS'den hiç ümidim olmayacak.
  • bu açık geniş harita,serbest dolaşmamı oluyor ki,pek anlamadım.. polis ve serbest dolaşma yoksa hiç zahmet bile etmesinler,nfs demek mücadele demek,arcade demek,ne öyle simülasyon bozması.similasyon oynicaksam gt5 oynarım,ne oynicam nfs..ama polis ve serbest dolaşma olayına geri dönerlerse başımızın üstünde yeri var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 16 Mayıs 2008; 22:03:58 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: at_anger

quote:

bak pc world e

nfs prostreet porsche sadece porsche arabalardan oluşan bir oyundur ve şu anda indirip oynayabilirsiniz.

demo için
    http://largedownloads.ea.com/pub/demos/Prostreet_porsche_demo/Nfs08DemoRelease.exe

• quote:

ama beyler nfs planete baktım polisli bi oyun olcakmış onu belirmişler

insallah polis olur
  • Arkadaşlar niye anlamıyorsunuz artık Pro street tarzı olmayacakmış most wanted hot pursit tarzı olacakmış bu demektirki mükemmel bir oyun çıkacak bu sene sonu

• neyi zorlaştırıyo ya oyun hala arcade simulasyon olsa anlarım
    zor değil kontroller berbatlaşmış resmen zorluk morluk değil yani

Berbat merbat değil. Alışmışınız elinizi oklara yaptıştırıp harala hurala dönmeyi... Az biraz fren mren girişince apışıp kalıyorsunuz. Bir de hasar modellemesi girince duvara toslayıp arabanın şekli kayınca hemen "berbat". Halt berbat.
  • Hasar olayı olmayınca oyun gerçekçi olmuyor.NFS'de bu hiç yok nedense.140'la duvara tosluyom dümdüz.arabanın maşallahı var ama.Bi tek çizik bile yok.Ne iş bende anamadım.O yönüyle saçma biraz.
  • Hade bakalım umarım daha önceki serilerle Pro street karışımı olur.Tabii ayarını tutturmakta firmanın becerisi olacak...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.