Şimdi Ara

Nephalem Rift'te Legendary Bonus (%100) Güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son değişiklik ile %100 Nephalem Rift'e legendary bonus eklendi. Bunun anlamı artık legendary düşürme şansınız %100 daha fazla olacak, yani 2 katına çıktı.
    Bunun yanında chest'lerin spawnları düşürüldü ve unique bossların loot table'ı champion elitelerle aynı oldu...

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12471197317

Burdaki bilgiye göre de;

Leg düşme şansları ilk 2 tormentte açıklanmış oldu.

Torment 1 - +%15
    Torment 2 - +%32
    Torment 3 - +%52
    Torment 4 - +%75
    Torment 5 - +%100
    Torment 6 - +%131

Ayrıca, diyelim Torment 2'de Rift yapıyorsunuz, %100 buff ile şansınız 1.32x2 = 2.62 oluyor. Yani eskiden %32 iken şimdi %262 artmış oluyor. Ayrıca Diyelim 100 MF'niz var, o zaman 2.62x1.10 = 2.88, le düşürme şansınız %288'e yükseliyor.

Diğer bir durum da MF ile ilgili, bu %100 buff ile aslında MF'nin leg üzerindeki etkisi de değişmiş oldu, şöyleki, diyelim Torment 5 yapıyorsunuz, %100 arttırılmış leg düşme şansı var yani %200, yeni bonus ile %400 olacak. MF'niz diyelim %100. O zaman %440'e çıkacak leg bulma şansınız. Kısaca efektif olarak %40 arttırmış olacak MF sizin leg düşürme şansınızı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 10 Nisan 2014; 0:49:35 >

• Çok güzel olmuş. Teşekkürler Oray !
  • Dün droplar rezalet durumdaydı. Rezaletten kastım, rift'lerde daha çok leg drop alırdık ve rift boss'ları bana çok büyük sıklıkla Forgotten Soul atardı. Ancak dün rift'lerde rare bile o kadar az düşüyordu ki, zaten leg pek görmedik bile; üstelik üst üste 6-7 rift sonunda boss FS atmayınca baya gerildim. Benle beraber riftte olan arkadaşlarda keza durum aynıydı, onlar da isyanlardaydı.(Hardcore T-1 için bahsediyorum) Yine de ben dropları son birkaç gündür Kadala'dan alıyorum ilginçtir. Üzerimdeki mempo ve chantodo source kadala'dan hediye geldi. Kadala ile gelişim pek durmadığı için yine dropların rezalet olması canımı pek sıkmamıştı.

Umarım bu buff'ı hissederiz; set'ler tamamlanır.

• Bilgilendirme için teşekkürler.
    sonunda rift yapmanın faydasını göreceğiz demek ki.
  • açıkcası ben sanki o kadar da iyi olacağını düşünmüyorum. yani zaten 10 run'da 1-2 leg düşerdi şimdi %25 arttırarak gene 1-2 düşecek :D %100 falan olması gerekiyordu bence ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Dün droplar rezalet durumdaydı. Rezaletten kastım, rift'lerde daha çok leg drop alırdık ve rift boss'ları bana çok büyük sıklıkla Forgotten Soul atardı. Ancak dün rift'lerde rare bile o kadar az düşüyordu ki, zaten leg pek görmedik bile; üstelik üst üste 6-7 rift sonunda boss FS atmayınca baya gerildim. Benle beraber riftte olan arkadaşlarda keza durum aynıydı, onlar da isyanlardaydı.(Hardcore T-1 için bahsediyorum) Yine de ben dropları son birkaç gündür Kadala'dan alıyorum ilginçtir. Üzerimdeki mempo ve chantodo source kadala'dan hediye geldi. Kadala ile gelişim pek durmadığı için yine dropların rezalet olması canımı pek sıkmamıştı.

Umarım bu buff'ı hissederiz; set'ler tamamlanır.

aynen sana katılıyorum dün dehşetti durum.

gerçi bende de bir lanet var son 5 gunde toplam 25 tane drop aldım legendary. 16 sı two handed, 4 u shoulder 3 helm 1 ring 1 de 1h sword dustu. şansıma malesef sadece 1 tane ringi kullanabilir durumdayım. two handedden gına geldi :)

dual wield monk olarak içerliyorum şuan bu durumu :)

• Dün akşam toplam 2.5 saat oynamam sonunda hc ve sc karışık olarak 10'a yakın leg düşürdüm. 2 adet leg plan ve 1 tane de set plan düştü. Çok şanslıyım galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dün T6 Core Chest runda 70 dakikada 9 tane leg düşürdüm.

Bence chestlerden sadece taş ve gold çıkmalı. Böyle olduğu sürece hala en iyi leg düşürme yolu chest run oluyor.

Chest açtığımda elit öldürdüğümden daha fazla umutlanıyorum leg düşecek diye. Var mı böyle bir şey?

Riftin daha iyi olabilmesi için rift boss'undan ve blood shardlardan leg çıkma şansını ciddi oranda arttırmaları lazım.

Riftin zevki ayrı ona bir şey demiyorum da 9 tane leg chest rundan düştükten sonra 1 saat rift yapıp da 1 tane leg düşürmek koyuyor insana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 4 Nisan 2014; 12:20:08 >
  • chest artık işe yaramıyor dün 30 tane leg dusurdum chest farmından
  • Bu iyi oldu herkes kutu kasiyordu rifte girilmeden cikiliyordu dengeli olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadar artmasına gerek yoktu bence.
  • Bounty kutularından düşen leg'lerin rift'den düşme şansı var mı?
  • hiç artş fılan yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goril1

Bounty kutularından düşen leg'lerin rift'den düşme şansı var mı?

Yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler cevap için.
  • Sabahtan veri t2 rift yapıyorum bişe değişmemiş gibi.
  • 8 tur attık leg yüzü görmedik kutu farmını nerflemisler ama bazı kutularda gene leg daha fazla düsüyor en iyi leg farmı azmadonun etrafını temizliyip reset atmak sıkıcı ama 3 elit 1 gob 4-5 kasa 5dk t1 de temizleyebilecek geariniz varsa 1 saate en az 2-3 leg alırsınız
  • ben mi çok şanssızım arkadaş 3 gündür leg yüzü göremedim. neyi yanlış yapıyorum acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeyth

8 tur attık leg yüzü görmedik kutu farmını nerflemisler ama bazı kutularda gene leg daha fazla düsüyor en iyi leg farmı azmadonun etrafını temizliyip reset atmak sıkıcı ama 3 elit 1 gob 4-5 kasa 5dk t1 de temizleyebilecek geariniz varsa 1 saate en az 2-3 leg alırsınız

kasalar azaltıldı.
  • arkadaslar nasil aliyorsunuz legleri ben son zamanlarda cok sik t1 rift yapiyorum ancak bazen itemiin yere dustugunu bile farkedemiyorum dikkat ediyorum aslinda ama adamlar hemen almis oluyor bile :) ciddi ciddi bot filan mi kullaniyorlar diye dusunmeye basladim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.