Şimdi Ara

Nephalem Rift'te Legendary Bonus (%100) Güncellendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yüksek mf oranı alim derken bu seferde farmlar uzun sürüyor ortasını bulmak lazım
  • MF legendary / set tayfası için 10% etki ediyor gençler. Yani 300% MF yaptıysanız legend şansınızı sadece 30% arttırıyor. Çok kasmaya gerek yok, RoS'da böyle bir ayar getirdiler MF'ye.

Mavi için MF etkinliği 100%, Sarı için 30% ve Portakal / Yeşil için 10%.
  • Legendary bonus geldiğinden beri nephalem rift'ten leg düşüremedim. Kadala'ya da getirmişlerdi, ondan da bir tane bile leg gelmedi.
    Legendary bonus istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

arkadaslar nasil aliyorsunuz legleri ben son zamanlarda cok sik t1 rift yapiyorum ancak bazen itemiin yere dustugunu bile farkedemiyorum dikkat ediyorum aslinda ama adamlar hemen almis oluyor bile :) ciddi ciddi bot filan mi kullaniyorlar diye dusunmeye basladim

Siz onların lootunu onlar da sizin lootunuzu göremez. Yani onlar önce davranıp ortak lootu değil kendi lootunu alıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha kötü geldi bana eskiden riftte tek tük leg düşerdi(%90 chest atardı) şimdi onuda atmıyor.Berbat olmuş resmen
  • Asetil Co A kullanıcısına yanıt
    hocam bunu biraz anlatabilir misin acaba

simdi tum legler kisiye ozel mi dusuyor
    dusen rare ve magic lermi ortak oluyor ?
    adamlarla rift yapiyoruz habire linkliyor itemleri ben goremiyorum bile demekki sans var baya bize dusmuyor :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla normalde daha cok atiyor... simdi gecen gun 3k blood shard yaptim (10 defa 300 oldu) ama 10 tane legend atti. zaten cogu 2hand idi..
  • quote:

arkadaslar nasil aliyorsunuz legleri ben son zamanlarda cok sik t1 rift yapiyorum ancak bazen itemiin yere dustugunu bile farkedemiyorum dikkat ediyorum aslinda ama adamlar hemen almis oluyor bile :) ciddi ciddi bot filan mi kullaniyorlar diye dusunmeye basladim

Dediginiz bende beyaz itemlerde oluyor tam yere düşerken item kayboluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Expert modda Torment 1 den daha fazla leg alıyorum. Çıktığından beri çokça tecrübe ettim. Kesinlikle daha fazla veriyor. Belki yeni çıkışına yönelik geçici bir durumdur detayı bilemiyorum.
  • quote:

adamlarla rift yapiyoruz habire linkliyor itemleri ben goremiyorum bile demekki sans var baya bize dusmuyor :)

Gordugumuz her item sadece bize dusenler. Baskasina dusenleri goremiyoruz. Linklemelerinin sebebi de kendilerine duseni gostermek.

• Rift bugün beter durumdaydı sabah 1 tane set gördük üstünden saatler geçti ara vermeden daha yeni çıkıyorum oyundan hiçbişe yok günde 1 tane sınırlaması mı var nedir attığı setlerde üstümde olanın aynısı,blizz in vaatleri ve gerçekte olan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 6 Nisan 2014; 2:37:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

quote:

Gordugumuz her item sadece bize dusenler. Baskasina dusenleri goremiyoruz. Linklemelerinin sebebi de kendilerine duseni gostermek.

eyvallah hocam sagolasin bilmiyordum bunu ortak loot yokmu hic oyunda ? hepsi bize dusenler mi ? rahat oynarim artik en azindan :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 6 Nisan 2014; 16:56:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asetil Co A

quote:

eyvallah hocam sagolasin bilmiyordum bunu ortal loot yokmu hic oyunda ? hepsi bize dusenler mi ? rahat oynarim artik en azindan :))

Aynen öyle Itemi hemen alayım diye uğraşmaya gerek yok zaten o item oyundan çıkmadığınız sürece orada bekliyor olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

peki ben bişe sorayım,

mesela adventure modda 4 kişi oynuyoruz, herkes 1 bounty yapıyor, başkalarının yaptığı bountyden bana leg düşebilir mi ? düşerse ben bunu nasıl farkedebilirim ? kaçırmış olur muyum itemi ? o mekaniği tam bilmiyorum doğrusu
    tamamdir hocam eyvallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

peki ben bişe sorayım,

mesela adventure modda 4 kişi oynuyoruz, herkes 1 bounty yapıyor, başkalarının yaptığı bountyden bana leg düşebilir mi ? düşerse ben bunu nasıl farkedebilirim ? kaçırmış olur muyum itemi ? o mekaniği tam bilmiyorum doğrusu

bahsettigin sey ayni act icinde herkes ayri ayri bounty mi yapiyor ?

• quote:

peki ben bişe sorayım,

Düşebilir. Farketmen için o haritaya gitmen gerekiyor. Haritada koskoca yıldız işaretiyle leg'in düştüğü nokta beliriyor. Ancak şöyle bir şey var, o sırada haritada başka biri olması gerekiyor mu yoksa herkes gittikten sonra haritaları tek tek dolaşırken de görebiliyor musun ondan emin değilim.
  • evet.

@Fahfar peki diyelim ilk 3 bounty'i tamamlamışlar, ben ortasında dahil oldum, o ilk 3 haritayı da kontrol etmem gerekir mi ? bi de diyelim o bounty mapine girdim ama en başındayım, leg de taaa en son da düştü, yine o turuncu yıldız ile görebilir miyim ?

Olur da bi leg düşerse kaçırmayalım, zaten çok şanssızım günde 1 tane ya alıyorum ya almıyorum :/ o da işime yaramıyo
  • Rift açıp T3,T4 saatlerdir farmlıyorum 2 gündür 1 tane set görmedim.T1 de farmlayanlar düşürüyor nerde farmlıcamı hala anlayabilmiş değilim güya torment arttıkça düşme şansı artıyordu,siz hangisini tercih ediyorsunuz yada riftte mi iş yok?
  • quote:

peki ben bişe sorayım,

Sana legend dustugunde o haritada olman gerek. Baska bir yerde olursan farkedemezsin. En azindan ben denk gelmedim boyle bir seye.

@TheMuyu rica ederim iyi oyunlar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.