Şimdi Ara

Nephalem Rift'te Legendary Bonus (%100) Güncellendi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neuro

Dün T6 Core Chest runda 70 dakikada 9 tane leg düşürdüm.

Bence chestlerden sadece taş ve gold çıkmalı. Böyle olduğu sürece hala en iyi leg düşürme yolu chest run oluyor.

Chest açtığımda elit öldürdüğümden daha fazla umutlanıyorum leg düşecek diye. Var mı böyle bir şey?

Riftin daha iyi olabilmesi için rift boss'undan ve blood shardlardan leg çıkma şansını ciddi oranda arttırmaları lazım.

Riftin zevki ayrı ona bir şey demiyorum da 9 tane leg chest rundan düştükten sonra 1 saat rift yapıp da 1 tane leg düşürmek koyuyor insana.

Blizzard bunu ne kadar engellemeye çalışsada olmuyor. millet gene bir açık buluyor ve farm yerine böyle işlerle uğraşıyor. Sonra Nerf geliyor fln filan.

• quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

Rift bugün beter durumdaydı sabah 1 tane set gördük üstünden saatler geçti ara vermeden daha yeni çıkıyorum oyundan hiçbişe yok günde 1 tane sınırlaması mı var nedir attığı setlerde üstümde olanın aynısı,blizz in vaatleri ve gerçekte olan...

Katılmıyorum. En azından hardcore tarafında durum böyle değildi hafta sonu boyunca. Firebird'ün 1 parçası daha düştü geçen gün, party'deki arkadaşa tal rasha amulet düştü.
    Bugün ise daha çok T-2 rift yaptık ve party'de çok fazla yeşil renk gördük, boss'tan FS düşmesinde sıkıntı yoktu ve aldığımız leg sayısı yeterliydi bence. Yine üzerimdekinden %1.8 tough daha iyi dps kaybettirmeyen triumvirate ise upgrade oldu. Bu aşamada upgrade gelmesi zor gibi bana artık. Anca güzel eldiven, amulet ya da WH yeni versiyon kemer diyim, + firebird lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Rift bugün beter durumdaydı sabah 1 tane set gördük üstünden saatler geçti ara vermeden daha yeni çıkıyorum oyundan hiçbişe yok günde 1 tane sınırlaması mı var nedir attığı setlerde üstümde olanın aynısı,blizz in vaatleri ve gerçekte olan...

Katılmıyorum. En azından hardcore tarafında durum böyle değildi hafta sonu boyunca. Firebird'ün 1 parçası daha düştü geçen gün, party'deki arkadaşa tal rasha amulet düştü.
    Bugün ise daha çok T-2 rift yaptık ve party'de çok fazla yeşil renk gördük, boss'tan FS düşmesinde sıkıntı yoktu ve aldığımız leg sayısı yeterliydi bence. Yine üzerimdekinden %1.8 tough daha iyi dps kaybettirmeyen triumvirate ise upgrade oldu. Bu aşamada upgrade gelmesi zor gibi bana artık. Anca güzel eldiven, amulet ya da WH yeni versiyon kemer diyim, + firebird lütfen.

Yok hocam nerde yeşil dün sabahtan beri görmedim nasıl göründüğünü unuttuk haritada artık.Demek HC de durum farklı ama

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam nerde yeşil dün sabahtan beri görmedim nasıl göründüğünü unuttuk haritada artık.Demek HC de durum farklı ama

SC'da bazı arkadaşlar da son düşen 5 set'in blackthorn olduğunu söylüyor. SC için durumu bilemiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

SC'da bazı arkadaşlar da son düşen 5 set'in blackthorn olduğunu söylüyor. SC için durumu bilemiyorum.

Aynen öyle hep black atıyor kırdırmaktan bıktım artık nalet itemden nefret ediyorum

• quote:

Rift açıp T3,T4 saatlerdir farmlıyorum 2 gündür 1 tane set görmedim.T1 de farmlayanlar düşürüyor nerde farmlıcamı hala anlayabilmiş değilim güya torment arttıkça düşme şansı artıyordu,siz hangisini tercih ediyorsunuz yada riftte mi iş yok?

T3 ve T4 te düşme şansı daha yüksek olsa da, kesme hızınız yavaşladığı için daha yavaş ve az mob kesmiş oluyorsunuz, bu da şansınızı azaltıyor.

Bunun için en iyi yöntem, en hızlı kesebildiğiniz en yüksek zorlukta oynamak. Bundan dolayıda şu an en uygunu T1 gibi gözüküyor çoğu kişi için. Hatta çoğu insan daha düşük seviyelerde oynuyor şu an...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

quote:

Rift açıp T3,T4 saatlerdir farmlıyorum 2 gündür 1 tane set görmedim.T1 de farmlayanlar düşürüyor nerde farmlıcamı hala anlayabilmiş değilim güya torment arttıkça düşme şansı artıyordu,siz hangisini tercih ediyorsunuz yada riftte mi iş yok?

T3 ve T4 te düşme şansı daha yüksek olsa da, kesme hızınız yavaşladığı için daha yavaş ve az mob kesmiş oluyorsunuz, bu da şansınızı azaltıyor.

Bunun için en iyi yöntem, en hızlı kesebildiğiniz en yüksek zorlukta oynamak. Bundan dolayıda şu an en uygunu T1 gibi gözüküyor çoğu kişi için. Hatta çoğu insan daha düşük seviyelerde oynuyor şu an...

Peki rift şuan diğer modlara göre daha mı avantajlı durumda hala?

• T2 iyi bence. Fayda / maliyet açısından baktığımızda ideali T2 gibi görünüyor. T3 ve üstü şimdilik sıkıntılı. Hem çok vuruyorlar, dolayısıyla kaçmak için daha fazla zaman harcıyoruz, hem de HP'leri çok olduğundan öldürme süresi iyice uzuyor. Buna mukabil gelen legend bonusu kaybolan zamanı karşılamıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Bana göre avantajlı. Çünkü heryerde mob var, kese kese hiç beklemeden ilerlenebiliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bana göre avantajlı. Çünkü heryerde mob var, kese kese hiç beklemeden ilerlenebiliyor.

evet öyle görünüyor, fakat şu durumu da unutmamak lazım,

leg düşenebilecek mob'lardan leg düşmedikçe, leg düşme şansınız zamanla artıyor. Tam prensibi nasıl çalışıyor kimse detaylı bilmiyor, fakat loot 2.0 ile gelen bir uygulama. Diyelim ki yarım saat oynadınız leg düşmedi, o zaman leg düşürme şansınız yarım saat öncesine göre daha fazla oluyor.

• oray kullanıcısına yanıt
    Öyle bir hadiseyi uygulamaya geçirdiler sanırım. Belli bir saat var, legend düştüğünde sıfırlanıyor. Daha sonra dediğiniz gibi legend düşmeden geçen süre uzadıkça şans artıyor. Sanırım bir noktada 100%'e geliyor, 2 saat gibi bir şehir efsanesi dolaşıyordu. Yani 2 saat normal yollardan legend düşmediyse bir sonraki düşen eşya 100% ihtimalle legend oluyor gibi.

Ama bu sistem gerçekten var ve işliyor mu, işliyorsa süre ne kesin bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Öyle bir hadiseyi uygulamaya geçirdiler sanırım. Belli bir saat var, legend düştüğünde sıfırlanıyor. Daha sonra dediğiniz gibi legend düşmeden geçen süre uzadıkça şans artıyor. Sanırım bir noktada 100%'e geliyor, 2 saat gibi bir şehir efsanesi dolaşıyordu. Yani 2 saat normal yollardan legend düşmediyse bir sonraki düşen eşya 100% ihtimalle legend oluyor gibi.

Ama bu sistem gerçekten var ve işliyor mu, işliyorsa süre ne kesin bilmiyorum.

Bu özellik bence kesin var. Zaten leglerde, belli süre aralıkları ile düşüyor farkettiyseniz. Ama tam olarak detayını bilmiyoruz bununda tabiki, Blizzard bir çok hesabı gizlediği gibi, bunu da tam olarak açıklamaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkin

evet.

@Fahfar peki diyelim ilk 3 bounty'i tamamlamışlar, ben ortasında dahil oldum, o ilk 3 haritayı da kontrol etmem gerekir mi ? bi de diyelim o bounty mapine girdim ama en başındayım, leg de taaa en son da düştü, yine o turuncu yıldız ile görebilir miyim ?

Olur da bi leg düşerse kaçırmayalım, zaten çok şanssızım günde 1 tane ya alıyorum ya almıyorum :/ o da işime yaramıyo

Sizin oyunda olmadığınız kısımda size leg düşmez. Dolayısıyla sonradan girdiğinizde o ana kadar dolaşılmış haritalara bakmanıza gerek yok. Ama aynı anda kastığınız bir oyunda girmediğiniz farklı haritalarda leg olabiliyor. Şöyle örnek vereyim, haftasonu oynarken kendi bounty'mi bitirdikten sonra arkadaşa yardım etmek için onun bulunduğu haritaya geldiğimde haritanın henüz gelmediğim kısmında(ama haritayı arkadaş açmıştı ve hala haritanın başka yerinde kasmaya devam ediyordu) koskoca turuncu yıldız işaretini gördüm. Öncesinde de dediğim gibi o an arkadaşın haritada bulunması gerekiyor mu, yoksa herkes gittikten sonra tek tek haritaları dolaşarak leg'leri bulabilir miyiz ondan emin değilim sadece.

• The bonus legendary drop rate for rifts is being increased from 25% to 100%!
    *This means that while in a rift your chance to find a legendary item from monsters, chests, elites, and everything else is double what it is outside of rifts. No this does not mean opening bounty bags in rifts is the new hotness. ;P

Kadala’s legendary drop rate has been significantly increased.
    *Blood Shards are meant to be a compelling element of rift rewards and something players are excited to get.

---------------

Drop rate tekrardan arttırıldı, herkeşe benden çay!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redall

The bonus legendary drop rate for rifts is being increased from 25% to 100%!
    *This means that while in a rift your chance to find a legendary item from monsters, chests, elites, and everything else is double what it is outside of rifts. No this does not mean opening bounty bags in rifts is the new hotness. ;P

Kadala’s legendary drop rate has been significantly increased.
    *Blood Shards are meant to be a compelling element of rift rewards and something players are excited to get.

---------------

Drop rate tekrardan arttırıldı, herkeşe benden çay!

kotu haber
  • haber güncellendi
  • dün bana su gibi leg düştü :)

çoğu işime yaramadı salvaga ettim ama bir tanesi ilaç gibi geldi.

Frost wiz e arcane denemeleri yaparken sonuçlardan pek memnun değildim. Kararsızken birden % 20 arcane dmg bonuslu wand düştü.

mirrorball + orpheus, arcane magic missile ve dis ile gayet güzel oldu.
  • Dün akşam 4-5 tane rift yaptım T1'de. 1 leg, 1 de set parçası düştü, 1 tane de forgotten soul. WD karakterimle oynarken bulduğum set parçası Barbar setine aitti.
    Haftalar oldu Zunimassa setinin Z'si bile çıkmadı. Zaten hepi topu 2-3 topu set parçası bulabildim, onda da gidip Barbar set parçasını düşürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fahfar -- 10 Nisan 2014; 9:29:54 >
  • daha aktif değil bu %100 arkadaşlar sakin :)
  • Peki ne zaman aktif olacak, bilgi var mı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.