Şimdi Ara

Nephalem Rift'te Legendary Bonus (%100) Güncellendi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
3.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hotfixes are now live in the Americas and Europe:http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12427063132

şu anda aktif oldu... Hayırlı olsun %100 buff.
  • % oranları göze hoş görünüp heyecan versede oyuna girince droplarda bu güzelliği göremiyorum.
  • Yaa sıkıntı bende mi var dün 5el torment 5 yaptım gene düşmedi bişi:S

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz zorlaşsın dedikçe kolaylaştırıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

Hotfixes are now live in the Americas and Europe:http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12427063132

şu anda aktif oldu... Hayırlı olsun %100 buff.

Drop chance of 2handed legendary to glemrel slightly increased!!

Durumumun özeti bu :)

• Külliyen yalan.
  • Tahminimce her legendary için farklı drop rate var. Ve kendilerince önemli gördükleri legendary'lerin drop rateleri de düşüktür. Şöyle ki %0,05 drop şansı olan bir legendary'nin %100 buffla düşme şansı ancak %0,1 olur. Bunun da pek bir ehemmiyeti yok. Fakat drop rate'i %5 gibi veya ona yakın değerlerde olanların %100 bufflanmasının etkisini mutlaka görürürüz.
    Son olarak bu olay sadece rift'ler için mi geçerli. Yani bounty görevlerine de etkisi var mı?
  • Teorik hesaplamalar ve blizortun açıklamalı hiç tutmadı tutmuyorda.
    Dün gece 4 kişi T2rift yaptık rift bosstan forgotten soul düşmedi bile çoğu sefer.Bırak legendary yi.
    Champ pack ler den 1 rare anca alabildim deathbreath çoğundan düşmedi yine.
    İmperial gem nadir.
    1 Sefer de değil 10 sefer felan yaptık rahat.

Sabah normal de bi rift açiim dedim.
    2 tane legend mat.1tane 2hand sword düştü.
    Ayrıca tek bir haritadan 5 tane asscended bracer düştü
  • Tutmaz çünkü random olay. %1 drop şansı olan bir item sabah akşam 24 saat farmlasan bile düşmeyebilir. Bir de bakarsın 10 dakika da 2 tane düşmüş. Programcılıktan anlayanlar bilir. Mesela bütün programlama dillerinde RND veyha benzeri bir fonksiyon vardır. Örneğin RND(0,10000) bu foknsiyon 0 ile 10000 arasında bir sayı geri döndürülmesi istenir (bu da sistem timer'ından gelen bir sayıya dayandırılarak yapılır. Sistem timer'ı ise işlemcinin hızıyla alakalıdır. Yani bir saniye de 10bin kere 1 bile gelme ihtimali vardır. Bu da %0,001 düşme şansı olan legendarynin bile 1 saniye arayla seri halde bile düşürme ihtimali demektir. Tabi ki teoride :)) O yüzden %100 bufflanması istatistiksel olarak 2 katı drop şansı verse de pratikte sadece şans faktörü etkilidir. Yine diyorum yüksek drop rate'i olan legendary'ler için durum farklıdır. Fakat binde 1 onbinde 1 gibi düşme şansı olan itemlar için pekte bir ehemmiyeti yoktur.

• t1'den t6'ya kadar oynamanın hiçbi farkı yok diye inanıyorum. yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi tamamen şans. isterse bi leg'in düşme şansı %90 olsun, saatlerce düşüremeyebiliriz. fakat yine de %100 legendary buff umut verici :p
  • Adi blizzort o kadar farketti ki zaten blackthrone b.kundan başka bişey düşmüyordu yine onu attı inanılacak gibi değil 4 değişik çeşit set varken tam 8 tane BT itemi toplamısım seti 2 defa dizdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 10 Nisan 2014; 17:47:41 >
  • Her set'in bence de farklı bir düşme oranı var. Clan chat'de geçen 10 set item'ından 8'i blackthrone.

4 tane yeşil amulet düştü bugüne kadar, 2 tane BT 2 tane de Traverler's pledge mi ne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabrice -- 10 Nisan 2014; 17:50:24 >
  • Düşme ihtimali %1 olan set iteme %100 buff verince ihtimal %2 ye çıkıyor benim matematiğime göre. Yani yine ellerim bomboş.
  • Expert veya torment modda dusen leglerin kalitesi değişir mi 70 lvl benim barbar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ros çıktığından beri neredeyse 100 paragon level atladım. neredeyse tüm planlar düştü. tüm 2 hand silahlar düştü... kalkanlar düştü... anlamadım bana set neden atmıyor... bu 100 paragon level boyunca 2 tane set itemim var... ikisede black....
  • benim de neredeyse 2. blackstorne seti tamam gibi.. dün akşam bi şey düşmedi.. kıytırık 2 tane set yüzük 1 tane de şaka gibi follwer için legend düştü..
  • Riftte yaratık yok resmen, dün bir tanesi 30 dakika sürdü, sağda solda yaratık aradım

• quote:

Orijinalden alıntı: Goril1

Tutmaz çünkü random olay. %1 drop şansı olan bir item sabah akşam 24 saat farmlasan bile düşmeyebilir. Bir de bakarsın 10 dakika da 2 tane düşmüş. Programcılıktan anlayanlar bilir. Mesela bütün programlama dillerinde RND veyha benzeri bir fonksiyon vardır. Örneğin RND(0,10000) bu foknsiyon 0 ile 10000 arasında bir sayı geri döndürülmesi istenir (bu da sistem timer'ından gelen bir sayıya dayandırılarak yapılır. Sistem timer'ı ise işlemcinin hızıyla alakalıdır. Yani bir saniye de 10bin kere 1 bile gelme ihtimali vardır. Bu da %0,001 düşme şansı olan legendarynin bile 1 saniye arayla seri halde bile düşürme ihtimali demektir. Tabi ki teoride :)) O yüzden %100 bufflanması istatistiksel olarak 2 katı drop şansı verse de pratikte sadece şans faktörü etkilidir. Yine diyorum yüksek drop rate'i olan legendary'ler için durum farklıdır. Fakat binde 1 onbinde 1 gibi düşme şansı olan itemlar için pekte bir ehemmiyeti yoktur.

Ayni seyi anlatmaya calistik.
    Programlamadan felan anlamaya gerek yok(basic ten beri uğraşıyorum)resmen normal modda diger modlara gore cok daha fazla leg dusuyo bana vede normal modda dusen rare itemlerin affixleri bile cok cok daha kaliteli.Ve clanda olan arkadaslarda durumlar cok farkli t2 de cok iyi item dusen arkadasa t1 de hic bise dusmuyo.

• T2 ve yukarısı exp için yapılabilir. Hızlı ilerleniyorsa normalde yapmanın bir anlamı yok. T1 veya T2 de yaparak hiç olmazsa exp'e katkı sağlanır. Dün mesela partide tek bir riftten 4-5 legandary alan oldu. Fakat düşmeyince de düşmüyor. Ben gece boyunca full rift yapmama rağmen toplamda 5 legandary almışımdır. 3 tane de kadaladan shard'la legandary çıkardım (3 ü de aynı kalkan çıktı her ne hikmetse). Drop rate'i yüksek olan legendary'lerde buff'un etkisi gözle görülebiliyor. Fakat set itemların filan drop rate'leri nedir ne değildir bilemiyorum. Pekte düşmüyor açıkcası
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.