Şimdi Ara

Nereye tıklasam Facebook açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün bilgisayara aniden bişe oldu chrome da bütün internet sitelerinde (twitter google fln hariç ) fareyi nere götürsem beğen butonu beliriyo ve tıklayınca bi yeri beğenmek için yeni bi sayfa açılıyo bi 5 sn fln girdiğim sitede hiçbir yere tıklayamıyorum buraya girene kadar bile her seferinde bekledim . chrome u sildim baştan yükledim gene olmadı adwcleaner kullandım gene olmadı nasıl kurtulabilirim bundan bi 5 sn beklemeden hiç bişe yapamıyorum

• kemxran kullanıcısına yanıt
    Heh ben biliyordum bu sorun bulaşıcı daha demin banada oldu bu virüs wifi ile telefona bile yerleşiyor aman dikkat telefonu reset yaptım ve wifi ye tekrar bağlandım yine virüs geldi daha demin tekrar reset attım mail felan tüm oturumları açmadım ve wifi ye bağlanmadım telefonda sorun yok şuan ama bu virüs yeni ve cok bulaşıcı bilgisayara reset atsam mailler bulaşmış olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat 123 -- 2 Eylül 2014; 1:10:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat 123 kullanıcısına yanıt
    bunun için bilgisayara format mı atıcam yok mu başka yolu
    Bende bilmiyorum banada yeni bulaştı çok kişi aynı konuyu açmış

• quote:

Orijinalden alıntı: murat 123

Bende bilmiyorum banada yeni bulaştı çok kişi aynı konuyu açmış

şimdi firefox yükledim onda da aynı şekilde nereye çeksem fareyi beğen iconu beliriyo tıklayınca da beğenme sayfasına gidiyo
  • aynı durum bendede var çözüm bulabildiniz mi?
    Telefonunda sorun varmı sakın wifi ile baglan ma telefona bulasır

• murat 123 kullanıcısına yanıt
    telefondan bağlanmıyorum wifi ye ama aynı wifiye bağlandığım başka bi pc var onda hiç bir sıkıntı yok
    Belli olmaz bende ilk bilgisayarda sorun olustu telefondan soruna bakayim dedim telefonada bulasmis

• Aynı sorun bende de var yardım lütfen
  • Arkadaşlar benim hem bilgisayarıma hemde telefonuma bulasmış ben telefonu kurtardım ilk denemem de fabrika ayarlarına getirdim ve telefon yeniden basladı wifi ve oturumları actım yeniden aynı sorunum olustu tekrar telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüm ve wifi ile oturumları acmadım mail vb gibi suan sorunum yok mobil veri ile baglaniyorum sorunun wifi ile bulasici mi yoksa mail hesaplarini acınca mı olsutugunu cözmeye calısıyorum ama wifi ile ilgili cünkü bilgisayara bulastıktan hemen sonra telefona nasıl bulaşsın.son olarak 1 kaç gündür haber sitelerin de ünlülerin buna benzer bi olay ile telefonlarına baglanıp resimlerini yayınlıyorlarmış aynı sorun olabilir dikkatli olun

• nasıl oldu anlamadım ama sabah kalktım hiç bir sorun yoktu. dün akşamdan beri sadece modem farklı
  • Adwcleaner kullanın.
  • Biri ekran görüntüsü atabilir mi?
  • taximproject T kullanıcısına yanıt
    gece sinirlendim kapattım sabah kalkınca bir sorun yoktu şuan ekran görüntüsü alamıyorum
  • kullandım ama bir faydası olmadı
  • Şuna bir bakın arkadaşlar, buna benzer bir sorun mu?
    Nereye tıklasam Facebook açılıyor, fareyi nereye götürsem beğen butonu çıkıyor

http://uzmanim.net/soru/nereye-tiklasam-facebook-aciliyor-fareyi-nereye-gotursem-begen-butonu-cikiyor/8536

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taximproject -- 2 Eylül 2014; 13:56:45 >

• taximproject T kullanıcısına yanıt
    evet benim sorunumla aynısı yardımın için teşekkürler . Ben de tesadüfen bugün modemimi değiştirmiştim yanlışlıkla yapmışım nasıl oldu anlamamıştım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.