Şimdi Ara

Netanyahu: Erdoğan bana sürekli Hitler diyor, ama tanrıya şükür ki Türkiye'yle ticaretimiz büyüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
6.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İsrail’in çok okunan gazetelerinden Jerusalem Post, Netanyahu’nun miting sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili bir “espri” yaptığını yazdı. Gazetenin aktardığına göre Netanyahu, “Eskiden Cumhurbaşkanı Erdoğan bana her 3 saatte bir Hitler derdi. Şimdi her 6 saatte bir bana Hitler diyor fakat Allah’a şükür İsrail ve Türkiye arasındaki ticaret arttı” dedi.

https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/son-dakika-mitingde-netanyahudan-erdogan-esprisi-5609507/

• ne saçmalıyorsun sen netanyahu ?

al bak reisimiz senin adamlarını kovalıyor. bu video bütün siyonistlere ibret olsun.

• mavi marmara
  • Ticaret ayrı siyaset ayrı.
  • hitler dememişdir. yanlışın vardır.
  • Her zaman öyleydi zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne saçmalıyorsun sen netanyahu ?

al bak reisimiz senin adamlarını kovalıyor. bu video bütün siyonistlere ibret olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: buradan bir taytlı geçti

hitler dememişdir. yanlışın vardır.
    NEDEN YAHU DEMİŞTİR

VALLA İYİ ALIŞITIRDILAR HALKI

SÖZÜM SANA DEĞİL KARDEŞİM

AJAN DEMEDİM AJANS DEDİM MUHABBETİ

ULAN HABİRE GOL YİYORUZ

SURİYE DE KARIŞTI

ZATEN DIŞ POLİTİKA BERBAT
  • Hitler demedim Hilti dedim.
  • İçimizdeki arapseverlere rağmen, tarih boyunca Türklere ihanet etmiş araplar yerine tarihin her döneminde ticaretimizi yaptığımız, kötülük değil iyilik gördüğümüz İsrail'i tercih ederim. Teröristler ile mücadelelerinde dualarımız Yahudi kardeşlerimizle.
  • Bu terslikte bir iş var kimin dediği doğru.
  • Türkiye'nin İsrail'le sorunu yok. İsrail'in siyonist-ırkçı-faşist yönetimi ile sorunu var.

Şu an BMGK kararlarına rağmen 1967 sınırlarına çekilmiyor. Aksine Batı Şeria yasadışı yerleşim bölgeleri inşaa ediyor. Filistinlilerin topraklarını işgal ediyorlar.

Trump desteği ile Golan tepelerine iyice oturdu. Kudüsün tamamına göz dikti.

Netanyahu hakkında bir çok soruşturma var. 2 seçim yaptı hükümet kuramadı. Martta mı nisanda mı 3. seçime götürüyor ülkeyi.
  • İsrail diğer Arap ülkelerinden bin kat daha iyi. İsrail’i diğer tüm Arap ülkelerinden daha çok seviyorum. Yahudiler mi Araplar mı deseler Yahudileri seçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axeque -- 6 Şubat 2020; 22:50:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: routemaster

Bu mesaj silindi.
    Haha evet ordu valisi gibi demek istedin

• sonra bizimkiler kola döksün lol
  • sözcü netanyahu sözcülüğünü yapıyorsa şükür ki doğru yoldayız
  • quote:

Orijinalden alıntı: subaortik

sözcü netanyahu sözcülüğünü yapıyorsa şükür ki doğru yoldayız
    Haber içeriğine hiçbir şey yazamayınca haberi yapana laf etmek nasıl bir çaresizlik?
  • Bu konu sayesinde ne çok yahudi sevici süzme varmış birkez daha anladık..
    hiçbirşey bilmiyorsan yakın tarihte vatandaşını katletti denizin ortasında pkkyı alenen kürt devletinin kurulmasını her zaman desteklediler herzaman da destekleyecekler

Yahudi denen adamın dostu falan olmaz gerçi kime anlatıyorum
  • Yahudisevicilertoplanmis.

Saka lan saka..
    Yahudiler iyidir..

• quote:

Orijinalden alıntı: OZ44

Haber içeriğine hiçbir şey yazamayınca haberi yapana laf etmek nasıl bir çaresizlik?

Alıntıları Göster
    hep böyleler ki geçende çakma gurbetçi ibo var ya gelmiş yılmaz özdilin yazısına tek laf edememiş 2000 tl ye kitap satmasıyla ilgili resim koyup kaçmış...tabi ben de durur muyum verdim ayarı verdim ayarı ver allahım ver ver allahım ver..aaa bi baktım utancından silmiş mesajı kaçmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 7 Şubat 2020; 15:5:36 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.