|
Bildirim
|
İçimizdeki arapseverlere rağmen, tarih boyunca Türklere ihanet etmiş araplar yerine tarihin her döneminde ticaretimizi yaptığımız, kötülük değil iyilik gördüğümüz İsrail'i tercih ederim. Teröristler ile mücadelelerinde dualarımız Yahudi kardeşlerimizle.
|
İsrail diğer Arap ülkelerinden bin kat daha iyi. İsrail’i diğer tüm Arap ülkelerinden daha çok seviyorum. Yahudiler mi Araplar mı deseler Yahudileri seçerim.
|
mavi marmara
|
Peki Osmanlı tarafında savaşan arap asker ve subaylara, Osmanlı sultanı tarafından nişan takılan savaşçı kabile liderlerine haksızlık yapmadın mı şimdi?
Sorsalar delikanlıyım kimsenin hakkını yemem dersin. Azıcık tarih bilginiz var, kendinizi rezil ediyorsunuz. Forum ne hallerde. |
NEDEN YAHU DEMİŞTİR
VALLA İYİ ALIŞITIRDILAR HALKI SÖZÜM SANA DEĞİL KARDEŞİM AJAN DEMEDİM AJANS DEDİM MUHABBETİ ULAN HABİRE GOL YİYORUZ SURİYE DE KARIŞTI ZATEN DIŞ POLİTİKA BERBAT |
Hitler demedim Hilti dedim.
|
Haber içeriğine hiçbir şey yazamayınca haberi yapana laf etmek nasıl bir çaresizlik?
|
Ermeni soykirimini kabul eden filistinli araplarin kafasina vuran adamlar mi? Oh iyi Karsilikli cikar iliskisi iyidir iyi. 0 cikar ile yardim ettigimiz ve her firsatta sirtimizdan bolca vuran araplardan bin kat daha iyidir hatta.
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axeque -- 6 Şubat 2020; 22:50:3 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 7 Şubat 2020; 15:5:36 > |