Şimdi Ara

NETCAD win7 64bit BULUNDU :D (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
2
Favori
116.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkurler :)
  • SAOL KARDEŞ
  • ben herşeyi sorunsuz yükledim ancak proğramı açarken windows sorun var diyip proğramı kapatıyor .cmd den söylediğinizi yapıp reset attım ancak olmadı neti kapatıp açtım yine olmadı yardımcı olurmusunuz
  • neden bana cevap verilmiyor yaa
  • ben herşeyi sorunsuz yükledim ancak proğramı açarken windows sorun var diyip proğramı kapatıyor .cmd den söylediğinizi yapıp reset attım ancak olmadı neti kapatıp açtım yine olmadı yardımcı olurmusunu
  • konu patladı bune haritacı ne adam varmıs. Arkadaslar yükleyip de çalışmayan arkadaşlar tekrar yüklemek istediklerinde sorunlar karşılaşacaktır .dll uzantılı dosyalar falan artıklar kalacaktır bu sorundan kurtulmak için advanced system care 5.2 yükleyin yanında bir tane daha program yüklenecektir. Uninstaller adında buda program ekle kaldır gibi çalışır netcad sildiğinde güçlü tarama yap diyerek atrık driver dosylarını falan silecektir FORMAT ATMAK zorunda kalmayacaksınız. yüklediğiniz netcad de mutlaka NETTOP modulü bulunsun . eğer excel den kayıt aktarımı yapılacaksanız 5.0 işe yaramaz. ama yinede dursun eğer netcadi hiç yükleyemiyorum diyen warsa harddiskten yer açıp win7 yanında xp de yüklettirin o zman sorun kalmaz.
  • arkadaşlar netcad 5.2 ye crack yapan var mı
  • Hocam Sağolasın yaa 64 bit te bir türlü çalıştıramamıştım, süper çalışıyor, benim makina İ5 işlemci 8 GB ram var 13.3" Lenovo hiçbir sorun yok. Tekrar teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aulkem

Şimdiye kadar kimsenin buraya yazmamasına inanamadım (:
    Dosyayı indiriyorum. Yarım saat içinde tecrübelerimle dönücem (:

Hocam Sağolasın yaa 64 bit te bir türlü çalıştıramamıştım, süper çalışıyor, benim makina İ5 işlemci 8 GB ram var 13.3" Lenovo hiçbir sorun yok. Tekrar teşekkürler...
  • Netcad'in android versiyonu olsaydı
  • Emeğinize sağlık. Ben de bugün kurdum.
    Yalnız dikkat edilecek husus: komutlardan önce resetat64 isimli dosyayı system32 klasörünün içine atmak şart. Yoksa işlemler boşa yapılmış olur.
    Tşk.
  • Linkler gitmiş gene...
  • linkleri tazelersen cok seviniriz. gene ölmüşler
  • linkler ölü millet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezeraltunel

ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE HARİTA SEKTÖRÜNDE NETCAD IN YERİ ÇOK ÖNEMLİ VE GÜNÜMÜZ ŞARTLARINDA İLERLEYEN TEKLONOJİMİZ İN ÖNÜNE GEÇMEK MÜMKÜN DEĞİL VE SİZE BU HAFTA İÇİNDE 18.07.2011 VE 22.07.2011 TARİHLERİ ARASINDA win7 64bit DE ÇALIŞMASI İÇİN NETCAD 5.0 PAYLAŞACAĞIM.... ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

arkadaşlar öncelikle netcad i çalıştırın ve hiçbirşey yapmayın o kendi kuruyor ve sonra kilit dosyasının içindeki video dosyasını birebir uygulayın

ARKADAŞLAR LİNKİ VERİYORUM: NETCAT 5.0 TEK LİNK İNDİR

/>

UYARI: dseo13b.exe dosyasındaki işlem için çözünürlükle alakalı olarak videoda görülmemektedir orada yazan lar şunlardır :

C:\Windows\System32\Drivers\resetat_2.sys

İYİ GÜNLERDE KULLANIN ...........

TEŞEKKÜRÜ Bİ BORÇ BİLİRİM .......

linkte dosya yok tekrardan upload lutfen benim de ihtiyacım var :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: killah38

Beyler elinize sağlık emeğiniz için. kurdum programı çalışıyor ama netpro modülü yok ya onu nasıl ekleyebiliriz? 5.1 in netpro modülünü kurdum bu sefer hiç açılmadı program..yardımcı olursanız

hani en başta netcad i yüklüyorsun ya o yüklemede 5.1 kur sonra sistem ayarlarını ayarla ben birkaç defa o şekilde yükledim....
  • dünkü linkler silindi sorunlu olmuştu
    işte yenileri netcad koordinatlama için
    http://rap.net/file/49064576/ncadkordi.rar.html
    http://.to/o17n0uw8
    http://depo.com/files/mt6g6j2sk

• dünküler gerçekten sıkıntılıydı
    bunlarda farksız gibi
  • netcadi kuramıyorum 64 bit sıkıldım senden.................
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.