Şimdi Ara

Netflix Rezaletleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ama 85 bölümün hepsi yok 65 bölüm
    Bazi bolumlerin dublaji farkli eksik sesli
    65 bölüm var ama dizinin orijinal siralamasina uygun değil adamlar resmen al ben random 65 bölüm sectim izle kardes deyip yüklemisler karisik kaset doldurur gibi
    Ben ilk 20 bölümü izledim diye hatirliyordum bunun yüzünden kafam öyle bir karıştı ki hangi bölümü izledim hangini izlemedim 1 saat bununla ugrastim ve sonra bam izlemedigim cok onemli bir bölüm buldum
    Yarin gene oturcam tek tek uğraşacağım

Netflix pişmanlıktır insanlar buna neden para veriyor anlamıyorum

• hocam Netflix hiç kullanmadım ama arkadaşımın tavsiyesiyle Untold Breaking Point belgeselini izledim. müthiş güzeldi. tavsiye ederim.
  • Seslendirme zaten tam rezalet. Amazon Prime'da Gladyatör filmini izleyeyim dedim. Adamlar nereyse aynı ses tonuyla seslendirme yapmış. Hani ben bile gidip bir karaktere seslendirme yapabilirim. O kadar amatörce. Benim anlamadığım Türkçe seslendirmesi yapılmış bir film bir daha niye seslendirilir? Her seslendirmede de farklı kelimeler kullanıyorlar, ortaya anlamsız konuşmalar çıkıyor.

• ip tv ye gel tüm bölümler sorunsuz yükleniyor:)

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

nasıl olcak 😀 nereden

• Bu sorunu asamiyom
  • Güncel in the bazaar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netflix Sorunu.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • denn.zent D kullanıcısına yanıt

Başkasının seslendirdiği telifle korunduğu için yapılıyor olabilir.

• Antor kullanıcısına yanıt

Ben de öyle tahmin ettim. telif hakkının süresi doluyor herhalde başkası alıyor...

Yalnız anlayamadığım şu. Mesela Yeşil Yol filminin ilk seslendirmesinde mahkum hücreye götürülürken gardiyan "idam mahkumu geliyor" diyor. Yeni seslendirmede farklı bir şey diyeceğiz diye "ölü adam yürüyor" diye anlamsız bir şey söylüyor. İlk defa izlediğim eski filmlerde bile yeni seslendirmeyi mantıksız konuşmalardan anlıyorum. İlginç, kimse de şikayet etmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.