Konu ağlama duvarına dönmüş. Amacından çıkmış. Çok boş mesajlar atılıyor. |
NETGSM [ANA KONU] (393. sayfa)
-
-
Bu kadar boş mesaj olmadığı kesin -
Müsteri Hizmetlerine ödeme için mail atacaksınız onlar SMS olarak size bir ödeme linki yolluyor. -
Mail adresi info@netgsm.com.tr bu mudur?
-
Bir kaç kez yazdım ona bütün sosyal medyayı kullanın madem Türkcell size böyle yaptı,ama yaptıkları bisey yok.para harcamadan biseyler yapmaya çalıştılar güya.
-
Aynen hocam. Ben dün mail attım. Birkaç saat içinde maile cevap verip SMS olarak telefona link yolladılar. Link'e tıklayınca direkt form otomatik doldurulmuş geliyor borcunuz vs yazıyor. Sadece kart numarasını girip ödüyorsunuz. -
1 net gsm hattımı vodafona geçiş işlemini başlattım.Netgsm taahhütlü paket çıkarmadıkça kaybetmeye mahkumdur.Çekim iyiydi ama eksikleri var buna rağmen çok fazla zam yaptılar.Türk telekom ve vodafone özellikle türk telekom çekim olarak gayet iyi adımlar attı.Netgsm kendine çeki düzen vermeli yoksa gittiği yol yol değil. -
Hocam merhabalar. Ben de dün hattımı türk telekoma taşıdım ve bayi üzerinden işlem yaptım bugün açıldı hattım. Tahhüt onayı için soz yazıp gönderdim ardından onay için de sms gönderdim. 155 tl lik faturaya geçtim ama şuan 260 tl gözükmekte. Sizde durum nasıl oldu acaba ? Teşekkür ederim.
-
Benim hattım henüz açılmadı 10 dakika sonra açılacak ama bayi bana mesaja gerek yok dedi direkt taahhütlü olarak geçirdim dedi zaten gelen mesajdada 10 gb 135 tl tarifesi diye yazıyordu hat açılsın kontrol ederim -
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Şuan uygulama üzerinden bana gözüken fiyat 260 tl. Anlamadım bu durumu açıkcası.
-
Bende de taahhütlü olarak indirimli fiyat gözüküyor ama görevli ne olur ne olmaz SOZ ONAY mesajlarını gönder dedi.
-
müşteri hizmetlerini arayıp sormam gerek sanırım. Bir yanlışlık var gibi duruyor.
-
Bende her ihtimale karşı göndereyim hocam ne olur ne olmaz -
Hat açıldı girip kontrol ettim 233 tl gözüküyor soz yazıp gönderdim bayi doğru söylüyor gelen mesajda zaten haahütünüz bulunmaltadır diyor sizde tarife ismi olarak ne yazıyor -
Hocam bana gelen mesaj isim soy isim popüler 15 gb tarifesi ile türk telekoma hoşgeldiniz şeklinde. Soz ve onay yazıp gönderdim. Uygulama üzerinden taahhütleri sorguladığımda bulunmamaktadır diyor.
-
Bir sorun yok gibi hocam aynı şekilde uygulamada bendede taahüt yok diyor tarife olarakta popüler 10 görünüyor sorun olacağını sanmıyorum -
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için. Bir sorun olursa yarın bilgilendirme yaparım buradan.
-
Rica ederim hocam bir sorunda yardımlaşmaya devam ederiz -
Tamamdır hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X