Şimdi Ara

NetMaster CBW-383Z4 modem wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar netMaster CBW-383Z4 modemim var. Sorun şu ki wifi bağlantımız her gece kopuyor ve tekrar bağlantı kurulamıyor. Bu tüm cihazlarda geçerli. Yani sorun modem kaynaklı. Manuel bağlanmak istediğimizde ise bağlanıyor gibi yapıp bağlanmıyor. Düzelmesi için resetlemeniz gerekiyor. Her sabah kalktığımızda aynı sorunla karşılaşıyoruz. Modemi resetlemek ayrı bir dert kopma sonrası mobil verimizin kullanılması ayrı bir dert. Konuyla ilgili hiç bir yerde çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Arkadaşlar, problemi NetMaster'ın müşteri desteğiyle çözdüm. Çözümü de çok basit oldu aslında. Yalnızca kanal değiştirdik. Fakat bu kanal değiştirmeyi bildiğimiz mantıkla yapmadık. Normalde ben etraftaki wifi ağlarını tarayıp kullanılan kanallara bakıyordum ve hiç kullanılmayan bir kanal seçiyordum. Fakat NetMaster'daki müşteri temsilcisi şebekeye uygun bir kanal bulmaya çalışıyoruz şeklinde açıkladı konuyu. Aradığımda 8. Kanalı seçtik fakat sorun çözülmeyince 4. Kanala geçtim ve üç gündür hiç bir kesinti yaşamadım. Yani benzer bir problem yaşarsanız kanal değiştirerek deneme yapmalısınız. Uzun bir süredir yaşamış olduğumuz bu sıkıntıdan bu kadar kolay kurtulacağımızı düşünmemiştim 😊
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.