Şimdi Ara

netten ikinci el 119tl ye bilgisayar almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadslar mrb.Netten 119 tl ye del pro adında kullanılmıs ofis çıkması deskop pc aldım..
    pentium 4
    1 gbyt rem
    80 gbyt hdd
    orjinal xp yüklü
    Babamın işini görecek nette gezecek office yi çalıştıracak facede oyun felan oynatacak youtube den video izletecek bişy olsun dedik gittik bunu aldık..
    PC yi bağlayınca hemmen youtube ye girip video lara bakalım dedim videolar hizlıca dolduğu halde ses de ve görüntüde kasılmalar yapıyo bi kaç tane site açınca kasılmalar felaket artıyo ekran kartı yok ana karta bağlanıyor..
    crome i kurdum adope yi son sürümü nü kurdum aygıt yöneticisinen grafik adaptörünü güncelledim sonuç aynı videoyu indirip açınca güzel oynatıyor ama yandan dosyaları veya netten bi kaç bişeyi açmaya baslayınca o da kasıyor..
    sorun ekran kartı olmayısımı yoksa rem in yetersiz kalmasımıdır yardımlarınızı bekliyorum saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: yasar.oz

Arkadslar mrb.Netten 119 tl ye del pro adında kullanılmıs ofis çıkması deskop pc aldım..
    pentium 4
    1 gbyt rem
    80 gbyt hdd
    orjinal xp yüklü
    Babamın işini görecek nette gezecek office yi çalıştıracak facede oyun felan oynatacak youtube den video izletecek bişy olsun dedik gittik bunu aldık..
    PC yi bağlayınca hemmen youtube ye girip video lara bakalım dedim videolar hizlıca dolduğu halde ses de ve görüntüde kasılmalar yapıyo bi kaç tane site açınca kasılmalar felaket artıyo ekran kartı yok ana karta bağlanıyor..
    crome i kurdum adope yi son sürümü nü kurdum aygıt yöneticisinen grafik adaptörünü güncelledim sonuç aynı videoyu indirip açınca güzel oynatıyor ama yandan dosyaları veya netten bi kaç bişeyi açmaya baslayınca o da kasıyor..
    sorun ekran kartı olmayısımı yoksa rem in yetersiz kalmasımıdır yardımlarınızı bekliyorum saygılar..

Fiyatı 119 Tl Olunca Normal Şeyler Gözüküyor.

• Ram takarsan büyük oranda düzelir. Windows görsellik ayarlarını da En iyi performans için ayarla olarak kullanmalısın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler deneyeceğim..
  • KillForYou! kullanıcısına yanıt
    bana da rem gibi geliyodu hocam ama uğraşmadım satıcısına geri gönderdim baska bi tane yollayacaklar sağolun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.