Şimdi Ara

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
20
Favori
49.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkçe eklenirse haber verin başlayayım.

• Türklerin yoğun olduğu server hangisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kutsall1 kullanıcısına yanıt

Ötüken yüzde 80 Türk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al-Yeleli Arslan kullanıcısına yanıt

bildiğim iyi oldu başka Türk serverı var mı hocam mmorpg lerde kaçmak lazım bizimkilerden :) Umarım Türkçe dilde gelmez bizim kadar toxic bi topluluk yok maalesef oyundan içinden geçeriz sayımız artarsa New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] 

Bu arada serverlar açılınca server transferi ilk birkaç serverda deneyip sorun olmazsa tüm serverlar için açacaklar bugün..

Teşekkürler, sağolun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Daniel Faraday kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Adama sa yazıyoruz sg diyor

O kadar saçma tipler var ki, nerelisin dediklerinde partiden atarlar mı lan acaba söylemesem mi diye duraksıyorum hep..

• Bende Ötüken e geçeyim bari Türk görürüz. Rainbow siz oyununu 150 saat oynadım. 1 defa boş yere küfür eden türk oldu . Ya yardımcı oldular konuştuk ya da hiç konuşmadılar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 20 Ekim 2021; 17:54:49 >
  • Bugün de şovumuzu yaptık.
    New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]

• Selamlar,

Oyunda bazı itemları satamıyorum(Trading Post’da sell listesinde görünmüyor). Trading posttan aldıgım itemları da kullandıktan sonra tekrar sell’e koyamıyorum. Neden kaynaklı bilgi verebilir misiniz? Item’ın satılabilir veya satılamaz oldugunu nasıl anlayabilirim. Teşekkürler.

• Shelden S kullanıcısına yanıt

Taktığım bir eşyayı tekrar satamazsın. Trade yerinde gözükmeyen eşyalara da dikkatli bak ya hasarlıdır tamir etmen gerekir ya da "pick up" yazıyordur. Pick up yazılanlar satılmaz, equip yazılanlar satılır.

Gaunesten de uzak durun, full keko dolu.

• New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]
    New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]nwdb.info
    Server Status - New World Database
    https://nwdb.info/server-status

Buradan EU bölgesini seçip online sayısına göre sıralayınız, sunucu seçmekte acele etmeyin derim. Geçişler olsun biraz ona göre dalalım hep beraber bir sunucuya

• Beyler sunucu belirleyin herkes birbirini eklesin beraber oynayalım

• Arkadaşlar ben şuan Ismarus Eta'da oynuyorum oyunu, işte 10 gün filan oldu yaptığım tek şey para kasmak, sıkılınca da lv ve craft seviyelerini kasmak

şuan sunucu değiştirmek istiyorum hedeflediğim sunucu Hellheim, sizce bu sunucuya geçiş yaptığımda şuan ki bulunduğum serverdeki gibi para kasma işini kolay yapabilir miyim?'' zor bir soru evet :S''

Hellheim piyasası hakkında bilgisi olan var mı?

sunucu yoğunluğuna baktım bu geçişler olmadan önce o Hellheim 1800 oyuncu ile tavan yaparken benim sunucu 1400 lerde, olduktan sonra Hellheim tavan 2250 lere çıkarken benim sunucuda şuan + - pek bir şey yok

birde bu sunucu geçiş işini geçiştirdikçe bir fırsat kaybeder miyim?

Merhaba yıllarını oyun sektörü içinde geçirmiş bir veteran olarak "Umarım Türkçe dilde gelmez" diyen istemezükçü zihniyetleri kınıyorum.

Bu bir mmorpg oyunu ve zibilyon tane server var. TR dil desteği gelsin ama siz Tr serverda oynamayın sorun çözülür bence.

TR dil desteği gelmesin dediğiniz firma " AMAZON" ve bu firma TR pazarına güvenip steam aracılığı ile local price uygulamış bir dev. Amazon gibi bir firmanın TR dil desteği sunmasının dünya oyun sektöründe nasıl bir referans olduğu veya olacağı hakkında bir fikriniz varmı?

İstediğiniz kadar toxic olmakla suçlayın ama local price uygulandığında türk oyuncuların nasıl tepkiler verebileceğinin en büyük kanıtlarından biri oldu new world. Rakamlar henüz açıklanmış değil tabi ama bazı tahminler var ve rus pazarından daha iyi tepkiler verdiğimiz söyleniyor. Bakın bunlar sektör için hep bir referans. Gelecek sağlam firmaların oyunları için bunlar hep referans. Bırak mmorpg oyunlarını herhangi bir single player oyunda " Türkçe yama " peşinde koşmayacaksınız demek bunlar ama sizler çıkıp çok rahat bir şekilde " bizim millet çok toxic türkçe dil desteği gelmesin " gibi saçma argümanlar sunabiliyorsunuz.

Hayır efendim Türkçe dil desteği mutlaka gelmeli, her mmo ya gelmeli, her oyuna gelmeli. Türkçe dil desteği her oyun firmasının standart dilleri arasında yer almalı.

Bu sebeple Kendi dilimizde oyun oynayabilmek için bu tip şeyleri destekleyin. Kendi vatandaşını toxic buluyorsanız sizi kimse zorla TR serverın da tutamaz.

• kvo35 kullanıcısına yanıt

Local Price ve Toxic kısmına kadar iyi gidiyormuşsun normalde.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.