Şimdi Ara

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
762
Cevap
20
Favori
49.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynı şeyleri çok kişi yazdı. bence gayet iyi gitmiş.

Şu TL fiyatlandırma konusuna bir açıklık getirelim. farklı bir başlıkta da soran olmuştu ve o başlıkta da yazmıştım.

TL fiyatlandırmayı steam yapmıyor arkadaşlar. Steam Hizmet verdiği ülkerin /bölgelerin para cinsinden fiyatlandırılması için aracı oluyor. bu kadar basit bu iş ! Bİr oyun geliştiricisi isen fiyatlandırmayı gene sen yapıyorsun steam sana bölgesel fiyatlandırma konusununda yardımcı oluyor. böylece o bölgeye ek bir masraf yapmadan daha geniş kitlelere ulaşabiliyorsun .

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]partner.steamgames.com
    Fiyatlandırma (Steamworks Belgelendirmesi)
    https://partner.steamgames.com/doc/store/pricing?l=turkish

yani steamworks sadece senin benim için değil amozon içinde geçerli New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] 

Edit: okumaya üşenenler kısa bir soru cevap.

S: Oyunum Steam'in desteklediği birkaç yerel para biriminde fiyatlandırmaya sahip değil. Bu bir sorun mu?

C: Kullanılabilir tüm para birimlerinde fiyatlandırma yapmamak, kullanıcıların ürününüzü satın almasını engeller. Örneğin, Japon Yeni'nde bir fiyat girmediyseniz, Japonya'daki kullanıcılar oyununuzu satın alamayacaktır.

Dediğim gibi fiyatı belirleyen steam değil. oyun geliştiricileri ve stem bunun için aracı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 23 Ekim 2021; 12:11:40 >

• hep yazıyoruz zaten bu oyun bu kadar bug ile 10 sene önce çıkmış olsa . mmorpg piyasasında 1 hafta tutunamazdı.

Edit: hatta şöyle bir şey olmuş.

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]
    New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]pcgamesn
    New World character transfers are on hold while devs look into gold duping bug
    https://www.pcgamesn.com/new-world/gold-duping-bug

İnanılmaz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alen Doğu Gencer -- 23 Ekim 2021; 12:27:3 >
  • Fast traveller neye göre açılıyor? 900 azot var fast travel yapamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. Bende de saçma bir sorun var, oyunu açıyorum, wifi bağlantım tamamen kesiliyor ve giremiyorum, internette bununla alakalı bir çözüm bulamadım New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] 

• Al-Yeleli Arslan kullanıcısına yanıt

oyundaki fast travel noktaları bunlar, bu noktalara gidip açmak gerekiyor fast travelları kullanmak için.

New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU]

fast travel kullanmak için başka bir fast travel noktasında olmak lazım yada şehir ve outpostların içinde olmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 25 Ekim 2021; 11:20:18 >
  • Çok anlamam hocam PC işinden, undervolt ile uğraşıp sıkıntı yaşamak istemem, iade edeyim en iyisi New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] 

• Mustafa kullanıcısına yanıt

sisteminden bahsedebilir misin? güç kaynağın anakart işlemci ekran kartı nedir vs. Güç ile alakalı olması uzak bir ihtimal

• Tuhaf Sahi kullanıcısına yanıt

İŞLEMCİ AMD RYZEN 7 3800 X

ANAKART MSI MPG X570 GAMING PRO CARBON WIFI AM4 DDR4

EKRAN KARTI MSI 6GB RTX2060 GAMING Z 6GB 192Bit

RAM GSkill 32GB(2x16GB) DDR4 3600MHz

Sistemim bu şekilde hocam

anakart sitesinde ki en güncel ethernet & wifi & chipset driverlarını indirip tekrar kurun.

eğer çözülmezse varsa güvenlik programlarını oyunu açarken devre dışı bırakın.

müsterih olunuz herhangi bir güç sıkıntısından kaynaklanmamaktadır.

• Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler, bios güncellemesi yapacağım öncelik olarak, oyunu iade ettim ama bakalım geri alırım denerim belki, pes etmek daha kolay geldi çünkü New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] 

• Benzer bir sorun bende de olmaya başladı, oyundayken internet gidip PC 2 3 sn aralıklarla donuyor ancak yeniden başlatınca düzeliyor. Pcyi yeni aldım sadece nw oynuyorum başka setlerde aynı hatayı verir mi bilmiyorum şuan için. Hata pcde mi oyundan mi emin değilim. Birkaç şey denedim olmadı dün gece yine yaptı aynısını. Yalnız sık sık değil 4 5 saat açık kalınca oluyor sanki.

• Merhaba arkadaşlar. Golden rage armor skinini bulmanın bir yolu var mı acaba?

• Ben sorunu buldum ama hala çözüm bulamadım. Sorun Steam'de. Steam'den herhangi bir oyuna girince direkt interneti kesiyor, oyundan çıkana kadar da internet gelmiyor..

• Benimde her oyun ping ms değerleri 70-80 ken bu oyunda 105-110

• Arkadaşlar oyundaki buglardan yana olan sıkıntılarım (genel bug dışında benim karakter Token olarak 25K capte kaldı, artmadı son rankta olmama rağmen örneğin ve 2 haftadır düzeltmiyorlar), ve PvP ' ye uygun bir sistemimin olmaması nedeniyle (normalde bile 30 fps zor görüyorum düşük ayarlarda, savaşlar çok daha kötü) bırakıyorum.

Takshasila serverındayım, öyle rastgele solo olarak girmiştim. 37k coin mevcut, 45 civarı olacaktır materyalleri satınca. Steam hesabına bağlı olmasa direk de verebilirdim (3 ev var, professionların çoğu 140+ gatheringlerden bazıları 200, mining+skinning+gathering+lumberjack+tannering ve normal luck için armor setleri mevcut vs...) ama coin satışı daha uygun gibi, almayı düşünen olursa yani. Mevcut serverınıza transfer imkanı varsa, oraya geçip gene aktarabiliriz coinleri.

Konuda bu mesaja aksi bir durum göremedim, 250+ saat playtime olduğu için çat diye de bırakmak istemedim açıkçası. Konuyla da bu şekilde alakam oldu (satayım da bari öyle bırakayım derken yani), ama oyun ile ilgili soru falan olursa yardımcı olurum yani, benim coin durumundan bağımsız New World (Amazon Games MMORPG) [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belanir -- 27 Ekim 2021; 23:59:3 >

• Kirazoğlu es geçmemiş video yapmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.