Arkadaşlar bu lastiği kullanan ya da bilgisi olan var mı?Acil...
n2000 kullanıyorum. 195/50/R16 boyutunda. yol tutuşu güzel çabuk ısınıp yola tutumuyor. eski lastiklerle full gaz bastığımda asr devreye giriyordu. ilk aldığımda hava yağmurluydu yolar ıslaktı ona rağmen asr devreye girmedi. %5-10 daha sessizdi eski lastiklerimden (continental). alternatif olarak kumhoya bakabilirsin.
Teşekkür ederim opeth...
kış lastiklerini kullanıyorum... modeli ne bilmiyorum.... aracı aldığımda vardı üstünde... ben heralde dandiktir kullanıp görücez demiştim... ama michelinlerden(4 mevsim) daha iyi yol tutuyor hemde 7 derecenin üstünde bile.... tahminimden çok daha iyi bir lastik çıktı oldukça memnunum....
bende nexen kullanıyorum....memmunum bi sıkıntısı yok...
öenmli değil. kaç paraya hangi ebatlarda bulduğunuzu da yazarsanız iyi olur. benim lastikleri ben tanesini 150'den almıştım. daha 1200km civarı oldu.
Arkadaşım geçen yaz Fabia 1.4 aracı için 16" jant almıştı ve lastik olarak ta v desenli değil normal desen lastik aldı.Bu Nexen N5000'den aldı.Gayet memnundu.Parasına göre iyi denilebilir.
Astra'm varken taktırmıştım.Gerçekten çok kaliteli,sessiz ve konforlu bir lastik.Michelin in yan sanayisi falan demişlerdi o zaman ama biemiyecem ...
190 60 15 ....90 tl civarı.Michelin almayı düşünüyordum ama nexen alayım,bir yıl az kullanayım diyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: historiyst_45
Astra'm varken taktırmıştım.Gerçekten çok kaliteli,sessiz ve konforlu bir lastik.Michelin in yan sanayisi falan demişlerdi o zaman ama biemiyecem ...
70'lerde mi 80 lerde mi ne michelin'le anlaşma çerçevesinde kendi fabrikasında üretim yapmış. şu anda bağımsız. web sitesinde okuduklarımı anladığıma göre öyle
yan sanayi olmamasına Dikkat Et
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme