Şimdi Ara

NEXEN N5000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu lastiği kullanan ya da bilgisi olan var mı?Acil...

• n2000 kullanıyorum. 195/50/R16 boyutunda. yol tutuşu güzel çabuk ısınıp yola tutumuyor. eski lastiklerle full gaz bastığımda asr devreye giriyordu. ilk aldığımda hava yağmurluydu yolar ıslaktı ona rağmen asr devreye girmedi. %5-10 daha sessizdi eski lastiklerimden (continental). alternatif olarak kumhoya bakabilirsin.
  • Teşekkür ederim opeth...
  • kış lastiklerini kullanıyorum... modeli ne bilmiyorum....
    aracı aldığımda vardı üstünde... ben heralde dandiktir kullanıp görücez demiştim...
    ama michelinlerden(4 mevsim) daha iyi yol tutuyor hemde 7 derecenin üstünde bile....
    tahminimden çok daha iyi bir lastik çıktı oldukça memnunum....
  • bende nexen kullanıyorum....memmunum bi sıkıntısı yok...
  • öenmli değil. kaç paraya hangi ebatlarda bulduğunuzu da yazarsanız iyi olur. benim lastikleri ben tanesini 150'den almıştım. daha 1200km civarı oldu.
  • Arkadaşım geçen yaz Fabia 1.4 aracı için 16" jant almıştı ve lastik olarak ta v desenli değil normal desen lastik aldı.Bu Nexen N5000'den aldı.Gayet memnundu.Parasına göre iyi denilebilir.
  • Astra'm varken taktırmıştım.Gerçekten çok kaliteli,sessiz ve konforlu bir lastik.Michelin in yan sanayisi falan demişlerdi o zaman ama biemiyecem ...
  • 190 60 15 ....90 tl civarı.Michelin almayı düşünüyordum ama nexen alayım,bir yıl az kullanayım diyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

Astra'm varken taktırmıştım.Gerçekten çok kaliteli,sessiz ve konforlu bir lastik.Michelin in yan sanayisi falan demişlerdi o zaman ama biemiyecem ...

70'lerde mi 80 lerde mi ne michelin'le anlaşma çerçevesinde kendi fabrikasında üretim yapmış. şu anda bağımsız. web sitesinde okuduklarımı anladığıma göre öyle
  • yan sanayi olmamasına Dikkat Et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.