Cihazı alan arkadaşalar şu soruya cevap verebilir misiniz?
"lcd ekrana kendi kalemiyle dokununca ,ekranda esneme oluyor,yani önce sert şeffaf bir plastiğe (ekrandaki o yapışkan nylon değil onu söktüm ) dokunuyor sonra burası esneyip sert ekrana değiyor sizlerde de böyle mi? "
quote:
Orijinalden alıntı: tyll
"lcd ekrana kendi kalemiyle dokununca ,ekranda esneme oluyor,yani önce sert şeffaf bir plastiğe (ekrandaki o yapışkan nylon değil onu söktüm ) dokunuyor sonra burası esneyip sert ekrana değiyor sizlerde de böyle mi? "
Evet aynen öyle çünki LCD önünde koruyucu bir tabaka var siz ona dokunuyorsunuz,buyüzden esneme oluyor,olmasıda normal
quote:
Sorunuzun cevabı EVET. 545 'in ekranı rezistif olduğundan dolayı en üst tabakasının iphone gibi kapasitif ekran kullanan telefonlar gibi sert olmaması normaldir.
Sorunuzun cevabı EVET. 545 'in ekranı rezistif olduğundan dolayı en üst tabakasının iphone gibi kapasitif ekran kullanan telefonlar gibi sert olmaması normaldir.
bende onu diyorum işte bir önceki Gps cihazımda ve samsung telefonda bu yoktu...
Çoğu telefon veya gps cihazında önde koruyucu tabaka yokki zaten.
Arkadaşlar ben de 'ye-g545' modelini yeni aldım kargo bugün geldi daha içini açmaya fırsatım olmadı.Yalnız bu şarj olayı için ev tipi şarj aletini ayretten almayı unuttum yani ille de gereklimiydi bilmiyor? şimdi Pc den usb ile şarj etsek sakıncası olur mu? ve ilk şarj için ne kadar durmalı pc de...Teşekkürler.
Şayet cihazı sürekli araçta kullanacaksanız ev tipi şarj cihazı gerekli değil, ilk şarj için tavsiye edilen PC den en az 8 saattir.
pc den şarj edebiliyorsunuz sorun olmuyor.ilk şarj için 8 saat takmıştım Firmanın tavsiye ettiği AC şarj cihazını BURADAN alabilirsiniz.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
bende onu diyorum işte bir önceki Gps cihazımda ve samsung telefonda bu yoktu...
Ekranın kapasitif olmasını bende isterdim ama değil malesef.
Arkadaşlar cihaz geldi şöyle bir inceledim güzelmiş beğendim,şimdi ise hafıza kartı almak istiyorum ve şu nasıl sizce: Team 16GB Class 10 Ultra Micro Secure Digital Hafıza Kartı + SD Adaptör cihaza uyarmı acaba.almadan evvel bi sorayım dedim sizlere.
quote:
Orijinalden alıntı: marseltalon
Arkadaşlar cihaz geldi şöyle bir inceledim güzelmiş beğendim,şimdi ise hafıza kartı almak istiyorum ve şu nasıl sizce: Team 16GB Class 10 Ultra Micro Secure Digital Hafıza Kartı + SD Adaptör cihaza uyarmı acaba.almadan evvel bi sorayım dedim sizlere.
Bence bilinen bir marka alın,Toshiba-Sony,Sandisk-Kingston-Panasonic gibi.Yazdığınızda uyar ama ne kadar başarılı olur bilinmez
Toshiba,Sony,Sandisk,Kingston,Panasonic, problemsiz çalışıyor bende bu markaları tercih edin derim. Ben Kingston kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: marseltalon
ben nextin ilk gps cihazı 708de Team 16gb class 10 sdhc kart kullanıyorum. uygun fiyatlı ve gayet hızlı belleklerdir, alabilirsin bir sorun olmaz.
bende 545 modelini kullanıyorum 1 hafta oldu alalı çok memnunum 4624 modelini satıp 545 aldım
Bende 545 modelini aldım radar yerlerini yükleyebilirmiyim?Nereden?Ve nasıl ?
quote:
Orijinalden alıntı: dtlevent
evet yükleyebilirsin , PND/GPS/CONTENT/SPEEDCAM içine kopyalayabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: wildermess
quote:
Orijinalden alıntı: dtlevent
evet yükleyebilirsin , PND/GPS/CONTENT/SPEEDCAM içine kopyalayabilirsin
Bunu yapabilmeniz için elinizde bir "txt" dosyası olması gerekir. Sizde var mı ?