Şimdi Ara

ney taksimi nerden bulabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ney taksimlerini indirebilecegim bi iste falan varmı.. yoksa p2p mi deniğecez...areste hiç bulamadım...
    yardımcı olursanız sevinirim...

• sol dostun sitede güzel şeyler var ..
  • arkadaşlar bende Kalan müziğin çıkardığı Neyzen tevfik ve 2 cdlik ney taksimleri albümü var .yolunu söyleyin bunları size internetten gönderiyim
  • arkadaşlar bende Kalan müziğin çıkardığı Neyzen tevfik ve 2 cdlik ney taksimleri albümü var .yolunu söyleyin bunları size internetten gönderiyim
  • eyvallah dosstum ...düşünmen yeter ... int varsa indirelim dedik. seni zahmete sokmayalım ..bide ....saol .duyarlılıgın için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şu rozetten nerden bulabilirim?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakirdilek

arkadaşlar bende Kalan müziğin çıkardığı Neyzen tevfik ve 2 cdlik ney taksimleri albümü var .yolunu söyleyin bunları size internetten gönderiyim

eğer adsl varsa ve zahmet olmazsa p2m yoluyla bir hesaba upload et,herkeş indirsin

• Ya tam olarakl aynı şey deil ama mercan dede de kullanıo müziklerinde istersen ölede bi arat
  • teşekkürler. çok güzel siteler
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk

quote:

Orjinalden alıntı: sakirdilek

arkadaşlar bende Kalan müziğin çıkardığı Neyzen tevfik ve 2 cdlik ney taksimleri albümü var .yolunu söyleyin bunları size internetten gönderiyim

eğer adsl varsa ve zahmet olmazsa p2m yoluyla bir hesaba upload et,herkeş indirsin

arkadaşlar ben internette yeniyim. elimde ney, ud albümleri var. Bunları internete nasıl vereceğimi daha açık yazın gönderiyim. Boşuna para vermeyin.Mesela yukarıdaki notu tam anlamadım. Upload ne filan

• dostum önce cdleri import etmen gerekir, yani içindeki şarkıları mp3 (en çok kullanılanı), ogg, wmf gibi formatalardan birine çevirmen lazım
    daha sonra bir host bulmaz lazım. bir sürü bedava host veren yer var ama bunlara mp3 yüklemek genelde yasaktır.
    hostu bulduktan sonra herhangi bir ftp programı aracalığı ile bu dosyları oraya yüklemen ve isteyenlere de o adresi vermen gerekir
    bana mail ya da pm atarsan daha fazla yardımcı olmaya çalışırım
  • www.semazen.net vewww.salihler.com/muzik.asp adreslerinde bulabilirsiniz.
  • Ayrıcawww.turkishmusic.org adresind de bulabilirsiniz.
  • www.turkishmusic.org adresinde de bulabilirsiniz.
  • e mule den ara bildiğin ney sanatçılarını neyzen tevfik ve ömer faruk tek billek baya bulabilrisin
  • msn salla göndereyim ney taksimi ud, kanunda war istersen...
  • dostum msn adresim diablo_alien@hotmail.com eklersen taksimlerine talibim.ZARGANA sende msn adresimi kaydet bendeki taksimleri sana gonderiyim istersen arkadasım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocSuq -- 16 Şubat 2005, 17:16:03 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.