Şimdi Ara

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
2
Favori
175.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uMuT_35_90

arkadaşlar saolun yani çok yardımcı oldunuz... oyunu sildim tekrar yükledim ama olmadı artık kendi başıma uğraşcam sorunu bulursam nedenini yazarım buraya....

Arkadasım benim tahminim senin kartın ati ve ccc ayarlarından herseyi kapatmışsın veya yuksek performans yapmışsın.cccde temel ayarları secerek yuksek perf. ayarlarsan duzelecegini dusunuyorum...bendede buna benzer bişey olmustu dtx doku formatı destegini kapatmıştım da ondandı bence bole bi ayar yanlışlıgı var.
  • arkadşlar oyunun bu ilk loadingden sonra siyah ekran da kalma sorunu benim amd dual core optimizer programından kaynaklanıyormuş he bide graphicconfig den shadowu 0 yaptım başka bi forumdan buldum bu yolu işe yaradı işlemcisi amd olupta bu sorunu yaşayan bi denesin olursa sorun bulunmuş olur uyumluluk falanda gerekmedi bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanhelsing0001

quote:

Orijinalden alıntı: uMuT_35_90

arkadaşlar saolun yani çok yardımcı oldunuz... oyunu sildim tekrar yükledim ama olmadı artık kendi başıma uğraşcam sorunu bulursam nedenini yazarım buraya....

Arkadasım benim tahminim senin kartın ati ve ccc ayarlarından herseyi kapatmışsın veya yuksek performans yapmışsın.cccde temel ayarları secerek yuksek perf. ayarlarsan duzelecegini dusunuyorum...bendede buna benzer bişey olmustu dtx doku formatı destegini kapatmıştım da ondandı bence bole bi ayar yanlışlıgı var.

yardımın için teşekkr ederim ama biraz benim anlıcağım dilden konuşursan çok sevinirim =D
  • Exe Hatasıyla karşılaşanlar linkten dosyayı indirip. C:\Users\KULLANICIADINIZ\Documents\NFS SHIFT içine atın.

Hertürlü exe,reset vb. hatalarının çözümü bu dosyadır..Deneyin. Ama Atmadan önce mutlaka yedeğini alınız..

Bende Exe hatası ilk yarışta biraz ilerledikten sonra çıkıyordu..Sonra dosyayı attım içine sorun ortadan tamamen kalktı..

LİNK:http://r_apidshare.com/files/281766049/graphicsconfig.xml

slm bi sıkıntım var bana yardımcı olursanız sewinirim oyunu yükledim patch i yükledim crack i yükledim fakat yukarıdaki linkteki indirdiğim 1kb lık dosyayı nereye atacağımı bilmiyorum bunu yazan arkadaş yanlış yazmış bunu yapamadığım için de exe hatası veriyo açamıyorum oyunu bana yardım ederseniz çok sewinirim işletim sistemim xp sp3 pro dur kullandığım pc özellikleri ati 4850 ekran kartı e7300 işlemci msı p45 platinum anakart ocz reaper 2x2gb 1066mhz ddr2 ram kullanmaktayım sorunuma yardımcı olursanız sewinirim cevaplarınızı bekliorum arkadaşlar bilen birisi yardım ederse çok iyi olur...

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.)

• arkadaşlar.. oyuna giremiyorum bende.. oyuna girmeye çalıştığımda herhangi bir hata da almıyorum.. ama bilgisayarda hiç bi tepki olmuyo.. sanki hiç çift tıklamamaşmıım gibi..
    belgelerime baktığımda oyuna ayit olması gereken shift klasörü yokk.. eğer buraya biri upload ederse yada pm atarsa bana çok sevinirim..
  • sizin yardım edeceğiniz yok çözüm yolu sunan arkadaşta hiç bişey bilmiyo boş boş takılıyo orda ben çözdüm sorunumu çözemeyenlerse arasınlar bulsunlar
  • ayrıca çok dandik bi oyun bu nfs shift çok saçma sapan bi oyun harcadığım zamana yazık mostwanted ın carbon un undercover ın gözünü seveyim shif bu 3 ünün eline su dökemez ne bu yaaaaa heryer pist gibi olmuş dandik bi oyun bu sokaklarda yarışmak yok çete liderleri ile kapışma yok bu ne biçim oyun baştan adamı kasıyo bu oyun gereksiz yere zamanımı harcamışım bu oyunu çıkaran firma boşuna çıkarmış rağbet olmaz bu oyuna

• şimdi arkadaşlar oyunu yükledim crackını falan desen herşeyi tamam cok güzel ama fakat oyuna tıkladıgımda siyah ekran geliyor ilk başta bi 2 saniye bekledikten sonra GÖNDERME Hatası alıyorum yani SHİFT.exe hatası. bilgisayarımın özelliklerini söleyim bana yardımcı olursanız cok sevinirim kafayı yemek üzereyim 2 gündür gezmedigim forum yok. lütfen yardımcı olun:(

İntel(R) Pentium(R) Dual CPU
    e2180 @ 2.00GHz
    2.01 GHz, 1.00 GB RAM

EKRAN KARTIM 512 ATİ pc cift cekirdek
  • quote:

Orijinalden alıntı: solemare84

sizin yardım edeceğiniz yok çözüm yolu sunan arkadaşta hiç bişey bilmiyo boş boş takılıyo orda ben çözdüm sorunumu çözemeyenlerse arasınlar bulsunlar

@solemare sorunun cevabı mutlaka yukarda bir yerlerde defalarca verilmiştir 5 sayfa çok sayılmaz okusaydın bulurdun. Oyun şu ana kadar çıkmış yarış oyunlarının en zevklisi, simulasyon değil simcileri tatmin etmez ama yarışseverler başından kalkamaz, mükemmel oyun.

Dosyayı c:\Documents and Settings\XXXXX\Belgelerim\NFS SHIFT\ klasörüne atacaksın XXXXX yazan yer senin windowsa girerken kullandığın oturum adın neyse o olacak. Yapman gerekenleri adım adım tekrar yazim, sırasıyla yaparsan %90 çalışır oyun.

- Oyunun patchini kur, ilacın yeni versiona uygun olanını kullan ilk kurdugun zaman kullandıgınla aynı ilaci kullanma.

- DirectX son sürümü kur.http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=04ac064b-00d1-474e-b7b1-442d8712d553

- Physics driverini kur. (Ati ekran kartın olsa da kurmak zorundasın).http://de.download.nvidia.com/Windows/other/9.09.0814_PhysX_WHQL/PhysX_9.09.0814_SystemSoftware.exe

- Oyun gene çalışmazsa shift.exe özelliklerine gir uyumluluk tabından windows98 uyumlu çalıştır seç, görsel temaları devre dışı bırak seç tamam bas, çalıştır.

- Oyuna girince grafik ayarlarından vsync on yap, kalite ayarlarının hepsini high yap.

- Herşeyi yaptın gene çalışmadıysa yeni çıkacak patchi bekle

• İzmir'deki Media Markt açılışında exper bir bilgisayara momo direksiyon bağlanmış ve nfs shift kuruluydu bir heves geçtim başına(ilk defa adam gibi bir direksiyon kullanacaktım)ancak exe hatasını orada da aldım ve anladım ki orijinal dvd den yüklemek te bir fayda etmiyor...şit ea games şit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This_is_Heavy -- 30 Ekim 2009; 10:05:02 >
  • dostum rapid linki çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bedevi2007

quote:

sizin yardım edeceğiniz yok çözüm yolu sunan arkadaşta hiç bişey bilmiyo boş boş takılıyo orda ben çözdüm sorunumu çözemeyenlerse arasınlar bulsunlar

@solemare sorunun cevabı mutlaka yukarda bir yerlerde defalarca verilmiştir 5 sayfa çok sayılmaz okusaydın bulurdun. Oyun şu ana kadar çıkmış yarış oyunlarının en zevklisi, simulasyon değil simcileri tatmin etmez ama yarışseverler başından kalkamaz, mükemmel oyun.

Dosyayı c:\Documents and Settings\XXXXX\Belgelerim\NFS SHIFT\ klasörüne atacaksın XXXXX yazan yer senin windowsa girerken kullandığın oturum adın neyse o olacak. Yapman gerekenleri adım adım tekrar yazim, sırasıyla yaparsan %90 çalışır oyun.

- Oyunun patchini kur, ilacın yeni versiona uygun olanını kullan ilk kurdugun zaman kullandıgınla aynı ilaci kullanma.

- DirectX son sürümü kur.http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=04ac064b-00d1-474e-b7b1-442d8712d553

- Physics driverini kur. (Ati ekran kartın olsa da kurmak zorundasın).http://de.download.nvidia.com/Windows/other/9.09.0814_PhysX_WHQL/PhysX_9.09.0814_SystemSoftware.exe

- Oyun gene çalışmazsa shift.exe özelliklerine gir uyumluluk tabından windows98 uyumlu çalıştır seç, görsel temaları devre dışı bırak seç tamam bas, çalıştır.

- Oyuna girince grafik ayarlarından vsync on yap, kalite ayarlarının hepsini high yap.

- Herşeyi yaptın gene çalışmadıysa yeni çıkacak patchi bekle

Bende Ageia Physics kurulu idi. Sürekli atıyordu.
    Nvidia Physics i kurunca sorun düzeldi.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: This_is_Heavy

...şit ea games şit...

tüm olayın özeti budur. başka söze gerek yok:D 2 pc var evde 2 sindede oynayamıyorum. ea kendi oyunlarına özel pc üretip satmayımı düşünüyor ne anlamadım gitti. underground 2 ye devam:D
  • ya arkadaşlar ben nfs shift korsan cd sini aldım ama yükleyemiorum bana yardımcı olurmusunuz en baştan nasıl yükleyeceğimi bilmiorum yardımmmm lütfen
  • kardeş rapid linki olu yenilermisin..

quote:

Exe Hatasıyla karşılaşanlar linkten dosyayı indirip. C:\Users\KULLANICIADINIZ\Documents\NFS SHIFT içine atın.

Hertürlü exe,reset vb. hatalarının çözümü bu dosyadır..Deneyin. Ama Atmadan önce mutlaka yedeğini alınız..

Bende Exe hatası ilk yarışta biraz ilerledikten sonra çıkıyordu..Sonra dosyayı attım içine sorun ortadan tamamen kalktı..

slm bi sıkıntım var bana yardımcı olursanız sewinirim oyunu yükledim patch i yükledim crack i yükledim fakat yukarıdaki linkteki indirdiğim 1kb lık dosyayı nereye atacağımı bilmiyorum bunu yazan arkadaş yanlış yazmış bunu yapamadığım için de exe hatası veriyo açamıyorum oyunu bana yardım ederseniz çok sewinirim işletim sistemim xp sp3 pro dur kullandığım pc özellikleri ati 4850 ekran kartı e7300 işlemci msı p45 platinum anakart ocz reaper 2x2gb 1066mhz ddr2 ram kullanmaktayım sorunuma yardımcı olursanız sewinirim cevaplarınızı bekliorum arkadaşlar bilen birisi yardım ederse çok iyi olur...

• Slm ben ripli indirdim setup a tıklıyorum biraz bekliyor ama yüklemeye geçmiyor sorun ne acba ?

saygılar
  • Oyunun boyutu nedir acaba ? 4.47 gb gözüküyor bende ( yuklenmemiş hali)
  • slmlar bendeki sorun çok garip bir çok yabancı istede aradım yine bulamadım...

oyunun 1.1 patch ini vs yükledim ama exe yi tıkladığımda oyun loading ekranı biraz gözüküp oyundan atıyor ve oyunun klasörüne

Leaks-Animation BDatabase
    Leaks-Default BDatabase BDatabase
    Leaks-FMOD BDatabase
    Leaks-Game BDatabase
    Leaks-Physics BDatabase

isimli dosyaları atıyor... yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herseybukadar

kardeş rapid linki olu yenilermisin..

quote:

Exe Hatasıyla karşılaşanlar linkten dosyayı indirip. C:\Users\KULLANICIADINIZ\Documents\NFS SHIFT içine atın.

Evet Linki Yenilermisiniz?
    Bendede multi de chat yerine basınca oyundan atıyor bazen..
    Herhalde bu dosya çözer linki yenileyen bir arkadaş çıkarsa :)

• Kolaymış bulması ben yenileyeyim barihttp://rapid_share.com/files/281250900/graphicsconfig.xml
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.