Şimdi Ara

NFS : SHİFT HATALARI ÇÖZÜMLENDİ(exe vb.) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
434
Cevap
2
Favori
175.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: masterofpuppets69

slmlar bendeki sorun çok garip bir çok yabancı istede aradım yine bulamadım...

oyunun 1.1 patch ini vs yükledim ama exe yi tıkladığımda oyun loading ekranı biraz gözüküp oyundan atıyor ve oyunun klasörüne

Leaks-Animation BDatabase
    Leaks-Default BDatabase BDatabase
    Leaks-FMOD BDatabase
    Leaks-Game BDatabase
    Leaks-Physics BDatabase

isimli dosyaları atıyor... yardımcı olabilirseniz sevinirim.

çok uğraştım ama olmadı.... 1.1 patch inde oyunu çalıştıran bir cr.ck bulamadım... bende oyunun yamasız versiyonunda çalıştırıp oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solemare84

ayrıca çok dandik bi oyun bu nfs shift çok saçma sapan bi oyun harcadığım zamana yazık mostwanted ın carbon un undercover ın gözünü seveyim shif bu 3 ünün eline su dökemez ne bu yaaaaa heryer pist gibi olmuş dandik bi oyun bu sokaklarda yarışmak yok çete liderleri ile kapışma yok bu ne biçim oyun baştan adamı kasıyo bu oyun gereksiz yere zamanımı harcamışım bu oyunu çıkaran firma boşuna çıkarmış rağbet olmaz bu oyuna

pist oyunu olunca dandik mi oluyor?bu senin oyunlardan anlamadığın anlamına geliyor.NFS'yi sen sokak yarışlarından mı ibaret sanıyorsun?oyun pistlerde geçiyor diye dandik oluyor allahım yarabbim ya

• @solemare84

Arkadaşın dediği doğru bencede pek anlamıyorsun yarıştan. Kusura bakmada 200 km hızla duvara gömüp veya sürtüp yarışa araba çizik almadan devam etmek saçmaydı. saçma sapan senaryolar üzerine kurulu yarışlarda saçmaydı. arabayı hissedemediğimiz yarışlarda saçmaydı. Bir kere bu oyunları oynamak gerçekten yetenek işi. O kadar yetenek işi ki oyunun kolay seçeneği bile insanı zorluyorken, soru canımızı çıkarıyor. Grid bir başlangıçtı, NFS çok çok güzel cevap verdi. ve dahasınıda bekliyoruz. Tamam nfs nin eski oyunları güzeldi carbon sonrası pek değil ama. o artık her yönüyle eskide kaldı. Bir kere görüntü teknolojisi artık mestediyor. orada burada Undergraund 2 nin görüntüsü daha güzel diyorlarda sadece gülüyorum ya. göz var nizam var. most wanted falan gerçekten iyiydi bir zamanlar ama gerçekçi değil. araba çarpınca birşey olmuyor. fizik denen şey yok. bu oyunlar ise fiziksel yönden daha tatmin edici. Ayrıca arkadaşım senin düşüncen istisna Shift hakkında ekran kartı sorunu gibi sorunlar yaşayan arkadaşlar hariç needeyse herkes beğendi.

• FPS düşmesi yaşayan arkadaşlar.

Ben hallettim umarım size yardımcı olur. ben bilgisayara format attıktan sonra Cd den akran kartı sürücüsünü yükledim. sonrasında atinin sitesinden sadece Display driver i indirip kurdum. küçük paketi altta olan. şimdi zerre kadar fps düşmesi yaşamıyorum. öncesindede yoktu pek ama sadece bir an hissettiriyordu kendini. Benim kartım 4890. Şu da bir gerçekki ati Nvidia eski kartları bu oyunlar çok zorlayacak gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: övrenci

arkadşlar oyunun bu ilk loadingden sonra siyah ekran da kalma sorunu benim amd dual core optimizer programından kaynaklanıyormuş he bide graphicconfig den shadowu 0 yaptım başka bi forumdan buldum bu yolu işe yaradı işlemcisi amd olupta bu sorunu yaşayan bi denesin olursa sorun bulunmuş olur uyumluluk falanda gerekmedi bu arada

Amd işlemci kullanıpta ilk loading ekranından sonra hata mesajı almadan siyah ekranla karşılaşanlar için:

http://support.amd.com/us/Pages/dynamicDetails.aspx?ListID=c5cd2c08-1432-4756-aafa-4d9dc646342f&ItemID=153

bunu yükleyin sorun çözülecektir.

@övrenci, 40 yıl düşünsem sorunun bundan kaynaklanacağı aklıma gelmezdi. Bilgilendirme için sağol

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umiitt -- 4 Kasım 2009; 11:58:42 >

• valla benimde aklıma gelmezdi başka bi forumda ki bi arkadaşın yardımı sayesinde çözdüm ama çözdümde ne oldu hala most wanted oynuyorum pc shifti biraz kastı bende kaldırdım
  • arkadaşlar ben oyunu yükledim fakat şöyle bir sorunum var oyuna giriyorm yarışa başlamadan önce çıkan videoyu tekrar tekrar oynatıyo yarışa başlayamıyorum bir türlü bunu nasıl gidebilirim?
  • arkadaşlar yardım lutfen.......dediklerinizi yaptım.düzeldi ama bir türlü çözemedigim bişey var oda: caareer bolumune giricince surekli aynı video izleyip duruyorum nasıl duzelecek yardım lutfennnnn
  • Arkadaşlar Merhaba Yarısa Başladıktan Sora Ayagını Gazdan Kestigin An Shift exe. hatası weriyorsa işte çözümü : belgelerim/NFS Shift / graphicsConfig Dosyasını Notepaddan Açın .. we aşağıda Yazdıklarımı Oraya Kopyalayın Oyun Düzelcektir.

<?xml version="1.0" ?>
    <Reflection>
    <class name="BRTTIRefCount" base="root class" />
    <class name="BPersistent" base="BRTTIRefCount">
    <prop name="Name" type="String" />
    </class>
    <class name="GraphicConfigData" base="BPersistent">
    <prop name="Mode" type="Fct" />
    <prop name="Vsync" type="Fct" />
    <prop name="Windowed" type="Fct" />
    <prop name="TextureFilter" type="Fct" />
    <prop name="TextureResolution" type="Fct" />
    <prop name="Brightness" type="Fct" />
    <prop name="CarDetailLevel" type="Fct" />
    <prop name="TrackDetailLevel" type="Fct" />
    <prop name="ShadowDetailLevel" type="Fct" />
    <prop name="MotionblurLevel" type="Fct" />
    <prop name="EffectsDetailLevel" type="Fct" />
    </class>
    <data class="GraphicConfigData" id="0xBB11E0">
    <prop name="Name" data="" />
    <prop name="Mode" adapter="0" width="1280" height="720" antialias="0" refresh="60" />
    <prop name="Vsync" vsync="1" />
    <prop name="Windowed" windowed="0" />
    <prop name="TextureFilter" texturefilter="1" />
    <prop name="TextureResolution" textureresolution="2" />
    <prop name="Brightness" brightness="10" />
    <prop name="CarDetailLevel" cardetaillevel="2" />
    <prop name="TrackDetailLevel" trackdetaillevel="2" />
    <prop name="ShadowDetailLevel" shadowdetaillevel="2" />
    <prop name="MotionblurLevel" motionblurLevel="3" />
    <prop name="EffectsDetailLevel" effectsdetaillevel="2" />
    </data>
    </Reflection>

• quote:

Orijinalden alıntı: umiitt

quote:

Orijinalden alıntı: övrenci

arkadşlar oyunun bu ilk loadingden sonra siyah ekran da kalma sorunu benim amd dual core optimizer programından kaynaklanıyormuş he bide graphicconfig den shadowu 0 yaptım başka bi forumdan buldum bu yolu işe yaradı işlemcisi amd olupta bu sorunu yaşayan bi denesin olursa sorun bulunmuş olur uyumluluk falanda gerekmedi bu arada

Amd işlemci kullanıpta ilk loading ekranından sonra hata mesajı almadan siyah ekranla karşılaşanlar için:

http://support.amd.com/us/Pages/dynamicDetails.aspx?ListID=c5cd2c08-1432-4756-aafa-4d9dc646342f&ItemID=153

bunu yükleyin sorun çözülecektir.

@övrenci, 40 yıl düşünsem sorunun bundan kaynaklanacağı aklıma gelmezdi. Bilgilendirme için sağol

Edit: imla

büyük bir heyecanla yükledim ama sonuç aynı, yine siyah ekran

ikinci yamayı bekleyeceğiz bu gidişle..

• blackbaron un verdigi cözümü uyguladım ve exe hatası vermio artık herkes uygulayabilir.teşekkürler çözüm için.
  • ben onu uygulayınca daha oyun açılmadan exe hatası veriyo. yapmam gereken başka bişeymi var?
  • arkadaşlar bendede oyunu açıyorum sarı yer doluyo ondan sonra ekran kararıyo oyle kalıyo ancak power a basınca pc yi kapatabiliyorum klavye fln bişi çalışmıyo:(
  • arkadaşlar bi el atın ya:(
  • ya nalet olsun artık ya.. oyunu gayet iyi oynuyordum bi anda bozuldu arkadaslar biri bi fikir versin.. oyuna giriyorum yarisi aciyorum tam baslicam yarıs tak .exe hatası denemedigim ilac kalmadı...

fikri olan ?
  • Bu oyunun mutlaka yeni bir yamaya ihtiyacı var, temiz sistem fps yüksek yinede görüntülerde atlamalar oluyor
  • Oyun firması oyun için 2. yamayı hazırlıyormuş. Yabancı ülkelerde oyun birçok kullanıcı tarafından geri iade edilmiş.

Edit: Oyunu bende iade edecektim ama kopya kullandığımı hatırladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci -- 13 Kasım 2009; 13:34:02 >
  • yok böyle bir şey ya

pach kurduk lan oynıyalım diye bütün save lerim gitti ..laane.....olsun...

tarihi geri aldım tekrar kurdum nafile ...

başına gelen varmı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeP_CHiLD

ya nalet olsun artık ya.. oyunu gayet iyi oynuyordum bi anda bozuldu arkadaslar biri bi fikir versin.. oyuna giriyorum yarisi aciyorum tam baslicam yarıs tak .exe hatası denemedigim ilac kalmadı...

fikri olan ?

geçici bir cozum!!

BELGELERIM > NFS SHIFT >
    icindeki "graphicsconfig" dosyasını silerek oyuna girin..
    sadece 1 kereligine o lanet .exe hatasını almıyorsunuz..

her girisinizde yapmanız gerekiyor..

• Arkadaşlar benim sistemim xp.Burada yazan her şeyi denedim ama daha oyuna girmeden exe hatası alıyorum.Bi yardım edin
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.