Windows 7 işletim sisteminde NFS Shift çalışmıyor. İşin garip tarafı Bilgisayar-Yerel Disk(C:)-Kullanıcılar-Kullanıcı Adı-Belgelerim klasörü içinde "NFS Shift" klasörü oluşturulamıyor. Yani meşhur "Graphicsconfig" dosyasının kopyalanacağı klasör yok piyasada.
Bu gösteriyor ki zaten naptığını bilemeyen gariban NFS oyunu Win 7 çıkınca, napacağını iyice sapıtmış.
quote:
Orijinalden alıntı: tcebeci
Windows 7 işletim sisteminde NFS Shift çalışmıyor. İşin garip tarafı Bilgisayar-Yerel Disk(C:)-Kullanıcılar-Kullanıcı Adı-Belgelerim klasörü içinde "NFS Shift" klasörü oluşturulamıyor. Yani meşhur "Graphicsconfig" dosyasının kopyalanacağı klasör yok piyasada.
Bu gösteriyor ki zaten naptığını bilemeyen gariban NFS oyunu Win 7 çıkınca, napacağını iyice sapıtmış.
Ben w7'de sorunsuz çalıştırıyorum. Sorunu kendinde ara..
quote:
Orijinalden alıntı: tcebeci
enimkide 64 bit windows7...oyun 32 bit olmasına rağmöen sorunsuz çalıştı:S
Benim sorunun cevabı varmı?
Arkadaşlar benim sorunum sanırım kimsede yok bende herşey normal cariyere başladığım zaman önce video geliyor onun arkasından açılan bekleme ekranında oyun kitleniyor.Ordan sonra ilerlemiyor.Videoyu izliyorum sonra loading ekranında takılıp kalıyor.Acaba sorun nedir acil yardım.Teşekkürler.
NFS SHIFT WINDOWS 7 KESİN ÇÖZÜM;
Arkadaşlar Windows 7 kullanıp NFS Shift te sorun yaşıyorsanız, sebebi sonradan kullandığınız " shift " dosyası. İnternette bulduğum " shift " dosyası Win 7 ile sorunsuz çalışmasının yanında, ekran görüntüsünde FPS olarakta baya iyi sonuç veriyor.
Win 7 ile sorun yaşayanlar ve denemek isteyenler PM atsınlar
Yani crackmı?
evet
Tavsiye ederim bi deneyin. FPS de faydası oldu benim laptopa
Benim ki xp ve bu yüzden daha oyun açılmadan exe hatası alıyorum.Belki bu yüzden düzeltebilirim
Catalyst 9.11 çıkmış...Deneyen var mı?...
quote:
Orijinalden alıntı: Denonitros
Benim ki xp ve bu yüzden daha oyun açılmadan exe hatası alıyorum.Belki bu yüzden düzeltebilirim
düzelme oldumu?
Exe Hatasıyla karşılaşanlar linkten dosyayı indirip. C:\Users\KULLANICIADINIZ\Documents\NFS SHIFT içine atın.
Hertürlü exe,reset vb. hatalarının çözümü bu dosyadır..Deneyin. Ama Atmadan önce mutlaka yedeğini alınız..
Bende Exe hatası ilk yarışta biraz ilerledikten sonra çıkıyordu..Sonra dosyayı attım içine sorun ortadan tamamen kalktı..
Arkadaşlar oyunu kopmle indirdim kurdum simgesine çift tıkladım d3dx9_41 dll hatassı verdi bu dll buldum system32 ye attım daha sora tekrar tıkladım b sefer physxloader hatası verdi bunuda buldum aynı yere attım bu sefer actı oyuna gırıo tam karıyer modundan oyun baslatca m oyunu yuklerken hata mesajı verıp oyunu donduruyor ne yapcam ben ?
nvidia physx güncelle ....
quote:
Orijinalden alıntı: fahdlan
nvidia physx güncelle ....
Bunu nasıl yapcam anlatırmısın?
İlk mesajdaki XML dosyasını tekrar upload ederseniz sevinirim ...
Arkadaşlar benim sorunum biraz daha farklı. Ses sistemim için mod driver kullanıyorum. Bu forumda bulunan şu meşhur mod driver. Shifti oynarken ekran donuyor, aynı ses 3 kere kısa bir süreliğine tekrar ediyor(takılıyor yani) sonra masaüstüne atıyor. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Yoksa bu tamamen mod driverdan mı kaynaklanıyor ?
Cevap veren olmamış. Mod driverı sildim orjinalini yükledim, aynısı tekrar etti. Yani değişen birşey olmadı. Demekki başka bir sorun var.
Sanırım buldum..
Belgelerim/nfsshift klasöründeki 2 dosyayı sildim. Orda bulunan profil dosyasına dokunmayın sakın yoksa profil silinir. Dediğim gibi diğer 2 dosyayı silip oyuna girdim ne bir donma ne oyundan atma hiçbir sorunla karşılaşmadım. Sizler de bir deneyin bakalım. Çalışırsa ne ala.
herkese selamlar. Biraz baktım ama göremedim bu thumbs.db hatasıyla ilgili kimse bi sonuç bulamadı geliba... Yarım gün uğraştım kafayı yedirtti bana ama en sonunda çözdüm sizlerle de paylaşiiim dedim. bende undercover da yüklü ve aynı dosya ondada var. Support/eahelp içinde ve içindeki dosyalarda mevcut hepsine bu thumbs.db dosyasını kopyalayın. Başka bi yerde daha isterse hata veriyor zaten hatadaki dosyayada kopyaladıktan sonra oyunu yükleyebilirsiniz.
Yalnız bende çok kasıyor oyun bu özelliklerle sorun yaşamamam gerekiyor sanıyorum? Bütün grafikleri düşürdüm olmadı yine!...
intel core2 2.93 ghz 3gb ram 32bit işletim sistemi 512 sabit 1gb'e kadar paylaşımlı ekran kartı