Şimdi Ara

NFS SHIFT OYNAYABİLİYORUM AMA ... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
2.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cobi

insan kullandığı birşeyi kullanıyor olduğundan savunabilir ama sen ati hd 4 serisi kullandınmı yok hd 5 serisi kullandınmı yok hayatında bilgisayar kasanın yanından geçemediğine eminim bunca donanım değişen insan aksini iddia ederken sen kullandığın 3 tane alt düzey kartla herkesten çok bilgilisin (değilsinde öylesin diyelim)
    250 liralık kart dx11 de neler yapıyor bir araştır bakalım ama büyük ihtimalle alamayacağın bir kart olduğu için onu da bilmezssin doğal olarak
    ama hata bende seni ciddiye alıyorum sen daha ati hd serisi bir kart bile kullanmamışsındır hayatında
    ah gözünü sevdiğimin forumu diyorum ya sen haklısın çünki sen hep haklısın
    daha uzatmanın anlamı yok sana laf anlatılmayacağı belli sadece idda etmek için yazıyorsun boş iddia...

Yazdıklarımı anlamakta zorluk mu çekiyorsun anladım. Bilgisayar kasamın yanından geçemediğime eminmişsin Şu anki PC mi tek tek kendim topladım Demek ki o kadar da doğru yorumlar yapamıyorsun. Sizin gibilerin yorumlarını neye ciddiye alıyorsam artık Ha bu arada 250 liralık kartın DX11 de neler yapabildiğine al da kendin bak 5770 bu haldeyse, 5750 i sen hesap et.

http://www.donanimhaber.com/Video.aspx?Id=1537

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nurullah_198 -- 18 Haziran 2010; 22:53:06 >

• @Nurullah

Arkadaşım boşuna inatlaşıyosun. Bu konuları fazla bilmediğin açık,bu yüzden varolan bir sorunu tüm ati karlara genellemek son derece saçma bir yöntem. O mantıkla baksak tüm nvida karlar sürücü yüzünden yanıyor yada bellek yönetimi sıkıntılı derdik.

Özetle bu tartışmanın sonu gelmez. Ha şu gerçektir,Nvidia oyunlara ve yazılım tarafına ati den daha fazla yatırım yapıyor. Kullanıcılar illaki karşılığını alacaktır. Ancak bu atinin bu işi becerememesi ve çöp kartlar ürettiği anlamına gelmez.

2.5 senedir 4850 kullanıyorum,nvidia tarafındaki muadillerinden hiçbir şekilde geri kalmadı ve bana sorun yaratmadı. Ondan öncede 6600gt kullandım aynı şekilde bnaa sorun yaratmadan senelerce idare etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bRk..

@Nurullah

Arkadaşım boşuna inatlaşıyosun. Bu konuları fazla bilmediğin açık,bu yüzden varolan bir sorunu tüm ati karlara genellemek son derece saçma bir yöntem. O mantıkla baksak tüm nvida karlar sürücü yüzünden yanıyor yada bellek yönetimi sıkıntılı derdik.

Özetle bu tartışmanın sonu gelmez. Ha şu gerçektir,Nvidia oyunlara ve yazılım tarafına ati den daha fazla yatırım yapıyor. Kullanıcılar illaki karşılığını alacaktır. Ancak bu atinin bu işi becerememesi ve çöp kartlar ürettiği anlamına gelmez.

2.5 senedir 4850 kullanıyorum,nvidia tarafındaki muadillerinden hiçbir şekilde geri kalmadı ve bana sorun yaratmadı. Ondan öncede 6600gt kullandım aynı şekilde bnaa sorun yaratmadan senelerce idare etti.

Arkadaşım ben ne zaman Ati kartlara çöp dedim? Bakın. Yazdıklarımı doğru anlamadan, üstüne de çarpıtarak bana geri yolluyorsunuz. İstersen mesajlarıma bakabilirsin. Bu sorunları tüm kartlara yaymıyorum. Bak demişim ki "Yani Ati kartlarda ne olacağı pek tahmin edilemiyor. Birinde sorun çıkmıyor diğerlerinde sorun çıkıyor. Ama kesinlikle donanımsal değil. Yazılımdan bahsediyorum."

Atinin iyi kartları var. Ama bir o kadar da sorunları çıkabiliyor. Dediğim gibi onda bunda çıkmaz, diğerlerinde çıkar. Ama çıkıyor mu? ÇIKIYOR. Ne diye kabullenmiyorlar bunu, anlamıyorum. Adamlar 10.6 driverının konusunda bile bir sürü sorunla karşılaşmış. Dikkat ederseniz tek bir sorun değil. Çeşit çeşit. Nasıl bir driver çıkarıyorlar bu adamlar anlamak güç. Her kartta farklı sorunlar çıkarıyor. Bunlar kulaktan dolma bilgi mi? Hayır. Bak gözümüzle şahit oluyoruz. Ben bunu görüp, söylüyorum. Bana karşı çıkana da cevabını veririm.

Onun için kimse "ATI kartlarda sorun yoktur. Bunlar kulaktan dolma bilgilerdir." geyiği yapmasın. Tüm olay burdan çıkıyor zaten.

• zaten bu işleri bilmediğin koyduğun video linkinde iyice ortaya çıkmış
    bu videoda adam 300 liralık ATI karta çok monitör bağlamış sonrada testleri vermiş
    kart far cry2 yi 1920x1200 de ultra high da 8xaa ile 29 fps oynatabilmiş bu 300 liralık kart için ne demek sen bilirmisin?
    yada metro 2033 de (ki metro 2033 dx 11 oyunu)aynı çöznürlükte yüksek ayarlarda yine 29 fps vermiş yani sen 1440 x 900 gibi çöznürlükte 35 fps üstü alırsın
    daha ne kart sürünmemiş
    tabi sen bilmezssin yaşın ufaktır o zamanlar sivilce durumlarında felansındır nvidianın ilk dx 10 çıkarttığı zamanları çok pahalıya
    satılan kartlar dx 10 oyunlarda 7-8 fps veriyordu ve dx 10 çok lükstü o zaman şimdiki gibi herkes tarafından ulaşılabilir değildi
    ama bilsen ATI'nin şu anda kullanıcılara nasıl bir kıyak yaptığını anlardın ama senin ekran kartından oyundan anlamadığında
    bariz ortada bitirdiğin oyunları say desek kaçtanedir acaba o da ayrı konu
    tabi sen kart fiyatlarını bilmediğin için birde dar bakıyorsun olaya adam 500 milyona ATI Kartla oynadığı oyunu oynayabilmek için gidip 700 lira civarı
    nvdia ya para bayılmak zorundatabi sen hayatında pahalı kart kullanmadığın için bunu da bilmezssin
    boşa konuşuyorsun dünya senin gördüğün gibi değil bilgi ve deneyim sahibi olmadığın konularda boşa ve dayanağı olmadan inatlaşıyorsun başka birşey yapmıyorsun
    millet seni ciddiye alıyor sen ise bilmediğin konularda devamlı kendi görüşünü savunuyorsun.
    quote:

Orijinalden alıntı: Nurullah_198

quote:

insan kullandığı birşeyi kullanıyor olduğundan savunabilir ama sen ati hd 4 serisi kullandınmı yok hd 5 serisi kullandınmı yok hayatında bilgisayar kasanın yanından geçemediğine eminim bunca donanım değişen insan aksini iddia ederken sen kullandığın 3 tane alt düzey kartla herkesten çok bilgilisin (değilsinde öylesin diyelim)
    250 liralık kart dx11 de neler yapıyor bir araştır bakalım ama büyük ihtimalle alamayacağın bir kart olduğu için onu da bilmezssin doğal olarak
    ama hata bende seni ciddiye alıyorum sen daha ati hd serisi bir kart bile kullanmamışsındır hayatında
    daha uzatmanın anlamı yok sana laf anlatılmayacağı belli sadece idda etmek için yazıyorsun boş iddia...

Yazdıklarımı anlamakta sorun mu çekiyorsun anladım. Bilgisayar kasamın yanından geçemediğime eminmişsin Şu anki PC mi tek tek kendim topladım Demek ki o kadar da doğru yorumlar yapamıyorsun. Sizin gibilerin yorumlarını neye ciddiye alıyorsam artık Ha bu arada 250 liralık kartın DX11 de neler yapabildiğine al da kendin bak 5770 bu haldeyse, 5750 i sen hesap et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 18 Haziran 2010; 16:28:48 >

• @Nurullah_198

Yıllardır donanımdan anlayan herkes ATI kartları tercih etmenin sonuçlarını anlatıyor. Bende aynı şeyi savunuyorum her iki firmanın kartlarını şahsen kullandım, çevremdede bir ton ATI kullanan arkadaşım var, anlattıkları sorunları danıştıkları çözümleri ben biliyorum...

Sonuçta kararı kullanıcı verir, isteyen ATI alır isteyen Nvidia.

Konuyu daha fazla uzatmanın bir manası yok bence.
  • Demogoji yapmaktan başka birşey yapmıyorsun.
  • quote:

zaten bu işleri bilmediğin koyduğun video linkinde iyice ortaya çıkmış
    bu videoda adam 300 liralık ATI karta çok monitör bağlamış sonrada testleri vermiş
    kart far cry2 yi 1920x1200 de ultra high da 8xaa ile 29 fps oynatabilmiş bu 300 liralık kart için ne demek sen bilirmisin?
    yada metro 2033 de (ki metro 2033 dx 11 oyunu)aynı çöznürlükte yüksek ayarlarda yine 29 fps vermiş yani sen 1440 x 900 gibi çöznürlükte 35 fps üstü alırsın
    daha ne kart sürünmemiş
    tabi sen bilmezssin nvidianın ilk dx 10 çıkarttığı zamanları çok pahalıya satılan kartlar dx 10 oyunlarda 7-8 fps veriyordu ve dx 10 çok lükstü o zaman
    şimdiki gibi herkes tarafından ulaşılabilir değildi gerçi sen ufaksındır bilemzssin o günleri ama bilsen ATI'nin şu anda kullanıcılara nasıl bir kıyak yaptığını anlardın
    ama senin ekran kartından oyundan anlamadığında bariz ortada bitirdiğin oyunları say desek kaçtanedir acaba o da ayrı konu

quote:

quote:

Yazdıklarımı anlamakta sorun mu çekiyorsun anladım. Bilgisayar kasamın yanından geçemediğime eminmişsin Şu anki PC mi tek tek kendim topladım Demek ki o kadar da doğru yorumlar yapamıyorsun. Sizin gibilerin yorumlarını neye ciddiye alıyorsam artık Ha bu arada 250 liralık kartın DX11 de neler yapabildiğine al da kendin bak 5770 bu haldeyse, 5750 i sen hesap et.

Arkadaşım amma inat ettin sen de. Hadi düzgün bir şeyler yazsan da neyse.

1- Adam kartı çoklu monitöre bağlamamış. Çoklu monitör desteği veren kartın performansını diğerleriyle karşılaştırmış. Standart 5770 in çoklu monitör desteği yoktur. Yani çoklu değil normal bir monitörde test yapılmış. Anladın mı?

2- Madem anlamamakta ısrar ediyorsun ben söyleyeyim. O 300 liralık kart, DX11 açınca %55 - 60 performans kaybı yaşıyor. İşte sürünme dediğimiz olay bu 5750 yi düşünmek bile istemiyorum.

3- Ben senle o kartların DX11 performansı hakkında konuşuyordum. Bak nasıl da konuyu değiştirip yine DX10 a atlayıp üste çıkmaya çalışıyorsun. Hangi konuda tartışacağına karar ver de onla tartışalım o zaman. Ben DX10 ile ilgili tartıştığımı hatırlamıyorum.

• gold daki adamı dinleyeceksen ne diye buradaki insanlardan tavsiye istiyorsun? senin için deneyimlerini ve fikirlerini paylaşan onlarca kişiye karşılık gold daki "bir" kişiyi seçiyorsun. üstelik 3 yıl öncesinin kartını satıyor sana. belki 70-80 ytl fazla verecektin ama verdiğin paranın karşılığını almış olacaktın
  • verdiğin videoadaki kart hd 5770 eyefinity edition yani çoklu monitör destekli sürümü kartı gösteriken üzeindeki hdmı çıkışlarınıda görmedin
    tabi hdmı nedir biliyorsan o da ayrı bir konu benmi öğreteyim artık sana aslında öğreteyim bilgi seviyesi düşük olunca eğitim şart
    soracağın varsa yardımcı olurum istersen bilgisayar öğrenmende de yardımcı olurum

quote:

quote:

zaten bu işleri bilmediğin koyduğun video linkinde iyice ortaya çıkmış
    daha ne kart sürünmemiş
    tabi sen bilmezssin nvidianın ilk dx 10 çıkarttığı zamanları çok pahalıya satılan kartlar dx 10 oyunlarda 7-8 fps veriyordu ve dx 10 çok lükstü o zaman
    şimdiki gibi herkes tarafından ulaşılabilir değildi gerçi sen ufaksındır bilemzssin o günleri ama bilsen ATI'nin şu anda kullanıcılara nasıl bir kıyak yaptığını anlardın
    ama senin ekran kartından oyundan anlamadığında bariz ortada bitirdiğin oyunları say desek kaçtanedir acaba o da ayrı konu

quote:

quote:

Arkadaşım amma inat ettin sen de. Hadi düzgün bir şeyler yazsan da neyse.

1- Adam kartı çoklu monitöre bağlamamış. Çoklu monitör desteği veren kartın performansını diğerleriyle karşılaştırmış. Standart 5770 in çoklu monitör desteği yoktur. Yani çoklu değil normal bir monitörde test yapılmış. Anladın mı?

2- Madem anlamamakta ısrar ediyorsun ben söyleyeyim. O 300 liralık kart, DX11 açınca %55 - 60 performans kaybı yaşıyor. İşte sürünme dediğimiz olay bu 5750 yi düşünmek bile istemiyorum.

3- Ben senle o kartların DX11 performansı hakkında konuşuyordum. Bak nasıl da konuyu değiştirip yine DX10 a atlayıp üste çıkmaya çalışıyorsun. Hangi konuda tartışacağına karar ver de onla tartışalım o zaman. Ben DX10 ile ilgili tartıştığımı hatırlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 18 Haziran 2010; 17:16:38 >

• duruma fransız kaldım hocam ne olmuş yoksa arkadaş gold un tuzağına mı düşmüş
    öyle olduysa üzülürüm
    quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

gold daki adamı dinleyeceksen ne diye buradaki insanlardan tavsiye istiyorsun? senin için deneyimlerini ve fikirlerini paylaşan onlarca kişiye karşılık gold daki "bir" kişiyi seçiyorsun. üstelik 3 yıl öncesinin kartını satıyor sana. belki 70-80 ytl fazla verecektin ama verdiğin paranın karşılığını almış olacaktın

• quote:

Bu yazını şimdi farkettim. Hocam lütfen birdaha kimseyi dikkate alma,böyle devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bRk.. -- 18 Haziran 2010; 18:02:21 >

• quote:

verdiğin videoadaki kart hd 5770 eyefinity edition yani çoklu monitör destekli sürümü kartı gösteriken üzeindeki hdmı çıkışlarınıda görmedin
    tabi hdmı nedir biliyorsan o da ayrı bir konu benmi öğreteyim artık sana aslında öğreteyim bilgi seviyesi düşük olunca eğitim şart
    soracağın varsa yardımcı olurum istersen bilgisayar öğrenmende de yardımcı olurum

Tüm Türkçe kurallarına uyarak anlaşılır bir cümle kurduğuma inanıyorum. Hala da anlayamıyorsun. Yazık...

Neyse ben açıklayayım. Diyorum ki kart çoklu monitör desteği veriyor ama testlerde çoklu monitöre takıp test yapmıyorlar. Aynı cümlede standart 5770 ifadesi kullanıyorum dikkat edersen. Adamlar, Eyefinity destekli 5770 ile standart bir 5770 arasındaki performans farkına da bakmışlar. Yani ben 5770 in bulunduğu en güncel testi göstermeye çalıştım. Ama ne fayda. Kime anlatıyorum. Gerçekten eğitim şart...

• quote:

Orijinalden alıntı: bRk..

quote:

Bu yazını şimdi farkettim. Hocam lütfen birdaha kimseyi dikkate alma,böyle devam

+1

• quote:

quote:

verdiğin videoadaki kart hd 5770 eyefinity edition yani çoklu monitör destekli sürümü kartı gösteriken üzeindeki hdmı çıkışlarınıda görmedin

Tüm Türkçe kurallarına uyarak anlaşılır bir cümle kurduğuma inanıyorum. Hala da anlayamıyorsun. Yazık...

Neyse ben açıklayayım. Diyorum ki kart çoklu monitör desteği veriyor ama testlerde çoklu monitöre takıp test yapmıyorlar. Aynı cümlede standart 5770 ifadesi kullanıyorum dikkat edersen. Adamlar, Eyefinity destekli 5770 ile standart bir 5770 arasındaki performans farkına da bakmışlar. Yani ben 5770 in bulunduğu en güncel testi göstermeye çalıştım. Ama ne fayda. Kime anlatıyorum. Gerçekten eğitim şart...

+1

• dx 11 de sürünür dediğiniz kart o incelemede 1920x1200 de 29 fps almış bumudur sürünmek ?
    en azından ati kartlar ilk çıkan dx 10 nvidilar gibi uçuk fiyatlı olupta dx 10 oyunlarda 8 fpslerde sürünmediler
    donanım yetersizliği nedeniyle dx 10.1 e destek veremeyeciğini de açıklamadılar
    adamlar (ati) 300 lira seviyesine sürünmeyen dx 11 kartlar sunuyorlar sunuyorlar daha neyin iddiasındasınız anlamadım ki
    gerçek olan ATI'nin yeni teknolojiyi ulaşılabilir fiyata sattığı ,geçmiştede nvidianın yerlerde sürünen yeni teknoloji kartlarını iki kat fazlaya sattığıdır
    iki catalyst yükleyip kaldıramayacak kadar acizsseniz burada sorumlu ATI değil beceriksiz aciz kullanıcıdır ATI kullanan onca kişi de olduğuna göre demekki
    sorun ATI de değil burada kendi cahilliklerinden çamur atanlarda

quote:

Orijinalden alıntı: canerpense

quote:

quote:

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 19 Haziran 2010; 13:09:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Arkadaşın bütçesi 300 TL + 50 TL (zorlarsam) görünüyor, halen HD5770 alın deniyor anlamış değilim bu işi + psu'da lazım arkadaşımıza, lütfen laf olsun torba dolsun yapmayın

Arkadaşım, T.Take TR2 serisi psu eski model bir üründür verilen 9800GT'de aynı şekilde eskidir, o güvendiğin Gold elemanı zaten işi bilse bu ürünleri vermezdi çok güvenme lütfen o kişiye, seni düşünüyor olsaydı düzgün ürün verirdi, burada paran boşuna gitmesin diye çabalıyoruz bu yüzden yanlış anlama söylediklerimizi...

* Elindeki ürünleri olduğu gibi götürüp ver. Yerine de aşağıdakileri almaya bak; Gold'un sitesin de sorun var ürün linkini de versem tıklayınca anasayfaya atıyor.

XILENCE XP500 500W 120MM FAN PSU R3 --- 90 TL
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=90447&ad=XiLENCE-XP500-500W-120MM-FAN-PSU-R3-Fan-Sogutucu-Guc-Kaynagi

ZOTAC GTS250 ECO 1 GB DDR3 256BIT --- 245 TL
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=89955&ad=ZOTAC-GTS250-ECO-1-GB-DDR3-256-BiT-PCi-EX-DVi-Ekran-Kartlari

Gold'da başka da alınacak ekran kartı yok bu segmentte... Bu ikiliyi almanı öneririm şahsen.

+1

• quote:

dx 11 de sürünür dediğiniz kart o incelemede 1920x1200 de 29 fps almış bumudur sürünmek ?
    en azından ati kartlar ilk çıkan dx 10 nvidilar gibi uçuk fiyatlı olupta dx 10 oyunlarda 8 fpslerde sürünmediler
    adamlar (ati) 300 lira seviyesine sürünmeyen dx 11 kartlar sunuyorlar sunuyorlar daha neyin iddiasındasınız anlamadım ki
    gerçek olan ATI'nin yeni teknolojiyi ulaşılabilir fiyata sattığı ,geçmiştede nvidianın yerlerde sürünen yeni teknoloji kartlarını iki kat fazlaya sattığıdır
    iki catalyst yükleyip kaldıramayacak kadar acizsseniz burada sorumlu ATI değil beceriksiz aciz kullanıcıdır ATI kullanan onca kişi de olduğuna göre demekki

Bu son mesajım...

Seninle düzgün bir tartışma yapmak mümkün değil ben bunu anladım. Daha mesajları okuyup anlayamıyorsun, ondan sonra da yine alakasız bir konuya çekmeye çalışıyorsun beni. Kalkıp DX10 tartışmasına da başlayacak değilim (DX10 hakkında tek bir kelime etmeme rağmen). Cevap verirsem yine ben uzatmış olacağım. Dirt 2 deki DX11 in de gerçek DX11 olduğunu düşünüyorsan acınacak durumdasındır. Git Metroya falan da bak bi ara.

Neyse bu konu burda kapansın. Ben ATI nin driverlarının rezalet olduğunu belirttim ve dayanaklarımı da sundum. Forumda bir çok konuda karşılaşabilirsiniz zaten. Benden bu kadar. Size de ATI driverları açısından bol şans diliyorum. Ha pardon, sizin kartlar özel üretimdi değil mi? Sorun çıkarmayan modeller

• ha evet dünyada milyonlarca ATI kullanıcısı var hepsinin kartıda özel üretim zaten ATI bunlara zorla kart satmış hepside iğrenç driver problemli
    bu kadar az tecrübeye sahipken bazı şeyleri bu kadar fanatikçe savunabiliyorsan asıl sen acınacak durumdasındır
    ya arkadaş daha yazma istersen ömründe doğru düzgün ekran kartı kullanmamışssın daha kullanmadığın şeyler üzerine yorumlar yapıp duruyorsun
    hadi hadi 5-10 ekran kartı kullanda öyle tartışalım hani bir şarkı vardı büyü de gel diye... bu da o misal kullanda gel...
    önce kullandığın ekran kartı sayısını 5-10 olsun öyle görüşelim
    sen ömründe kaç defa ati kullandında catalyst kurdun da kartlar berbat sonucuna vardın yaw
    saygılar

quote:

quote:

dx 11 de sürünür dediğiniz kart o incelemede 1920x1200 de 29 fps almış bumudur sürünmek ?

Bu son mesajım...

Seninle düzgün bir tartışma yapmak mümkün değil ben bunu anladım. Daha mesajları okuyup anlayamıyorsun, ondan sonra da yine alakasız bir konuya çekmeye çalışıyorsun beni. Kalkıp DX10 tartışmasına da başlayacak değilim (DX10 hakkında tek bir kelime etmeme rağmen). Cevap verirsem yine ben uzatmış olacağım. Dirt 2 deki DX11 in de gerçek DX11 olduğunu düşünüyorsan acınacak durumdasındır. Git Metroya falan da bak bi ara.

Neyse bu konu burda kapansın. Ben ATI nin driverlarının rezalet olduğunu belirttim ve dayanaklarımı da sundum. Forumda bir çok konuda karşılaşabilirsiniz zaten. Benden bu kadar. Size de ATI driverları açısından bol şans diliyorum. Ha pardon, sizin kartlar özel üretimdi değil mi? Sorun çıkarmayan modeller

• @Nurullah_198 nvidia bundan bir kaç ay önce bir driver çıkardı ve geri çekti,sebep yanan ekran kartları oldu,hani nerde yazılım kalitesi,firmalar sizi sövüşlüyo sende oturmuş nvidia avukatlığı yapıyorsun babanın firması sanki,bir tanede ati avukatı var onu da herkes biliyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.