Şimdi Ara

Nickinizin Anlamı Ne Neden Böyle Bir Nick Aldınız? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Knight oynayan birisinde bu ismi görmüştüm . Harflerle biras oynadım sonra internette takma ismim bu oldu . Orjinal degil yani başkasından çalıntı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 12 Nisan 2008; 22:07:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

Anlamı:Boyalı veya aromalı şeker gibi bir şeydir. 80'li yılların vazgeçilmezleri arasındadır, artık yerini tang gibi ne idüğü belirsiz içeceklere bırakmıştır.
    Halen köy kahverlerinde yaygın olarak bulunabilen, default olarak portakallı olan fakat belirtmeniz halinde limon, visne gibi diger meyve aromalılarının da bulunabilecegi, hem sıcak hem soguk tüketilebilen retro icecek

Neden nickim bu:Metin Arolat'tan türedi işte uzun hikayesi var

haha yürü be Özgür
    Bnm de Metin arolat tan türedi. Hikayesi anlatsam saçma gelebilir.

• Karizma bir stilim olduğu için CarismaStyle
  • Ismim.
  • Hayatımda oynadığım en iyi video oyununun en karizmatik ve komik esprilere sahip yarı-şeytan karakteri.

Kısaca: Devil May Cry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 12 Nisan 2008; 22:34:24 >
  • Knight ismimdi sadece
    ama şimdi bu değil CloudArcher
  • Cuore Sacro = Kutsal Yürek (italyanca)

İzlediğim çok güzel bir Ferzan Özpetek filminin adı.
  • Five O rap sözlüğünde polis demektir.Puppet O ise kukla polis demektir.Bunu boşluksuz yazdığımızda Puppeto oluyor.Bir-iki kere vandalizm yüzünden polisten kaçmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Aster -- 12 Nisan 2008; 23:26:50 >
  • Bay PiPo..!

Kitap ismi..
    Hiram Abas adlı MİT ajanının sıradışı yaşam öyküsünü anlatıyor..
    Tavsiye ederim okuyun..
  • ilk kez

yapamadıgım çok şeyler var . ilk kez yapsam gerisi gelir düşüncesinden türedi bu nick
  • Rap dinlediğim için

ank_yer_6

yani ankarayeraltı
  • İsmim güven soyadım uyanık çok açık ve net bir şekilde nickimde uyanikguven olması çok doğal..
    hee derseniz ki anlam yükleyin benim nickin çok fazla anlamı bulunur... Anlatsam hikaye olur inan ki...
  • Kabes : Parlak ateş közü
    Tr : Türkiye
    hoşuma gittiği için yazdım
  • en sevdigim sarki
  • Adım ve soyadımın ilk harflerini birleştirerek oluşturduğum ve aslında benim de pek beğenmeden yıllardır DH de kullandığım nickim. Fırsatım olsa değiştiririm ama artık isim yaptık burada.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.