Bildirim
Nikon 24-70mm f/2.8 nasıldır?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tamron 17-50mm f/2.8 -
Tamron 17-50 daha mı iyi dersiniz? Objektifte Nikonun kendi lensleri genelde daha iyi diye biliyorum?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyidir hocam. -
Nikon'a mı iyi dediniz Tamron'a mı?
quote:
Orijinalden alıntı: DespicablePirate
Nikon'a mı iyi dediniz Tamron'a mı?
Tamron'a dedim ama Nikon d5200 de iyidir. :) -
Tamron 17-50mm 1.000 TL, Nikon 24-70mm 5.000 TL. Aradaki bu fiyat farkına rağmen Tamron daha mı iyidir?
d5200'de 24 70mm'yi napcaksin hocam cok merak ediyorum?
17 50mm croplarin 24 70mm versiyonudur.
Ha diyosan full frame icin yatirim yapiyorum ve genis aciya gerek yok. Ver o parayi o zaman.
İleride D7100 D7200 falan almayı düşünüyorum daha da ileri gitmem sanırsam. Ama lens almışken en iyisini alayım istiyorum. Tamron 17-50, Tamron 24-70, Nikon 24-70mm arasında keskinlik olarak ne diyebilirsiniz? Fiyatı kenara bırakıp karşılaştırırsak ne söylersiniz?
-
Laf olsun diye konumu açıyorsunuz, yoksa 1000 liralık makina için 5000 liralık lens kullanarak ne yapacaksınız? -
Yukarıda da bahsettiğim gibi ileride makinemi de değiştirmeyi düşünüyorum ama lensi bir daha değiştirmem o nedenle almışken en iyisini alma peşindeyim ve fikirlerinizi sordum, "laf olsun diye' konu açtığımı düşünmüyorum
O zaman samimiyetinize binaen şöyle söyleyeyim, 24-70 FullFrame makinalar için geliştirilmiş bir lenstir. Giriş seviyesi d5200 üzerine takarak mantıksız bir yatırım yapmış olursunuz. 24mm sizin makinada 36mm'e denk gelir ki manzara çekemezsiniz. 24-70 alacak bütçeniz varsa o bütçeyi full frame gövde alarak değerlendirebilirsiniz. Tam kare gövde alarak kalitede sınıf atlarsınız. 5000 liraya canon 6d 24-105 lens ile tadından yenmez, ya da nikon d610+24-85 alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 17 Mart 2014; 0:23:56 > -
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.
Aynen , o bütçeye 6d 24-105 akar.
24-70 mükemmel bir lens orası ayrı, ama bu kadar pahalı lensi ileride full frame alırım diyerekten şimdiden almak bence de mantıksız.
24-70 crop da tam performans verir mi onu da incelemek lazım. ancak güzel bir lens. ucuza alınacaksa ya da fotoğraf konusunda ilerlenmişse olabilir. ben crop sensöre ff lenslerin takıldığını görüyorum bazen. -
Nikon 24-70 çok baba lenstir.Yaklaşık 2 senedir D700 ile kullanıyorum ancak D5200'de nasıl olur,bilemedim.Arkadaşların yazdığı gibi, bence öncelikle tam kare makina alın sonra lens işene bakarsınız.İlla D5200 için lens alacaksınız bu Nikon 24-70mm olmamalı,gidin tamron 17-50 gibi bir lens alın derim... -
Adam hic üsenmemis 24-70 nasil demis yaw :) tek kelime fotograf cekmeye basliya larin hayalindeki lensdir. Ayrica o bodye yazik günah yani onun yerine d600 body al
Teşekkürler. O zaman Tamron 17-50 ve D7100 alırım.
24-70 kategorisindeki en keskin lenstir kanımca.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X