Şimdi Ara

Nikon 24-70mm f/2.8 nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manzara, bazen portre için uygun lens arıyorum. Yurt dışına çıkacağım oradan almayı düşünüyorum, 24-70mm f/2.8'de karar kıldım ne dersiniz? Başka önerebileceğiniz lens var mı? Nikon D5200'e takacağım, şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tamron 17-50mm f/2.8
  • CeRMeDoN kullanıcısına yanıt
    Tamron 17-50 daha mı iyi dersiniz? Objektifte Nikonun kendi lensleri genelde daha iyi diye biliyorum?

• Çok iyidir hocam.
  • Nikon'a mı iyi dediniz Tamron'a mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: DespicablePirate

Nikon'a mı iyi dediniz Tamron'a mı?

Tamron'a dedim ama Nikon d5200 de iyidir. :)
  • Tamron 17-50mm 1.000 TL, Nikon 24-70mm 5.000 TL. Aradaki bu fiyat farkına rağmen Tamron daha mı iyidir?

• d5200'de 24 70mm'yi napcaksin hocam cok merak ediyorum?
    17 50mm croplarin 24 70mm versiyonudur.
    Ha diyosan full frame icin yatirim yapiyorum ve genis aciya gerek yok. Ver o parayi o zaman.

• CeRMeDoN kullanıcısına yanıt
    İleride D7100 D7200 falan almayı düşünüyorum daha da ileri gitmem sanırsam. Ama lens almışken en iyisini alayım istiyorum. Tamron 17-50, Tamron 24-70, Nikon 24-70mm arasında keskinlik olarak ne diyebilirsiniz? Fiyatı kenara bırakıp karşılaştırırsak ne söylersiniz?

• Bakabilirsin.
     Nikon 24-70mm f/2.8 nasıldır?
  • Laf olsun diye konumu açıyorsunuz, yoksa 1000 liralık makina için 5000 liralık lens kullanarak ne yapacaksınız?
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    Yukarıda da bahsettiğim gibi ileride makinemi de değiştirmeyi düşünüyorum ama lensi bir daha değiştirmem o nedenle almışken en iyisini alma peşindeyim ve fikirlerinizi sordum, "laf olsun diye' konu açtığımı düşünmüyorum

• O zaman samimiyetinize binaen şöyle söyleyeyim, 24-70 FullFrame makinalar için geliştirilmiş bir lenstir. Giriş seviyesi d5200 üzerine takarak mantıksız bir yatırım yapmış olursunuz. 24mm sizin makinada 36mm'e denk gelir ki manzara çekemezsiniz. 24-70 alacak bütçeniz varsa o bütçeyi full frame gövde alarak değerlendirebilirsiniz. Tam kare gövde alarak kalitede sınıf atlarsınız. 5000 liraya canon 6d 24-105 lens ile tadından yenmez, ya da nikon d610+24-85 alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 17 Mart 2014; 0:23:56 >
  • madmax50 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

• Aynen , o bütçeye 6d 24-105 akar.
    24-70 mükemmel bir lens orası ayrı, ama bu kadar pahalı lensi ileride full frame alırım diyerekten şimdiden almak bence de mantıksız.

• 24-70 crop da tam performans verir mi onu da incelemek lazım. ancak güzel bir lens. ucuza alınacaksa ya da fotoğraf konusunda ilerlenmişse olabilir. ben crop sensöre ff lenslerin takıldığını görüyorum bazen.
  • Nikon 24-70 çok baba lenstir.Yaklaşık 2 senedir D700 ile kullanıyorum ancak D5200'de nasıl olur,bilemedim.Arkadaşların yazdığı gibi, bence öncelikle tam kare makina alın sonra lens işene bakarsınız.İlla D5200 için lens alacaksınız bu Nikon 24-70mm olmamalı,gidin tamron 17-50 gibi bir lens alın derim...
  • Adam hic üsenmemis 24-70 nasil demis yaw :) tek kelime fotograf cekmeye basliya larin hayalindeki lensdir. Ayrica o bodye yazik günah yani onun yerine d600 body al

• voldemort kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. O zaman Tamron 17-50 ve D7100 alırım.

• 24-70 kategorisindeki en keskin lenstir kanımca.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.