Onları sattıktan sonra FF geçmek istediğimden dolayı sizlerden lens ve tam bir ekipman tavsiyesinde bulunmanızı rica ediyorum..Özellikle çeşitli lens ve flaşlar hakkında yardıma ihtiyacım var..
Doğa ve manzara fotoğrafları çekmeyi seviyorum..
Şu anda rusyadayım.Benim bulduğum fiyatlar şu şekilde;
Nikon D750 Body: 6.125 TL
Tripod 272 TL (Ürüne göre değişebilir)
Monopod 180 TL (Ürüne göre değişebilir)
Flash S900 -770 TL
Sd card 180 TL (Ürüne göre değişebilir)
Çanta 125 TL (Ürüne göre değişebilir)
Filter 130 TL
Uzaktan Kumanda 65 TL
Toplam 7.847 TL tutuyor..
+Lens ücreti ?
Photokina fuarında yeni nikon modeli tanıtılır mı dersiniz ? Güncellenmiş cihaz olarak karşımıza çıkabilir mi ?
Uzun soluklu kullanma ve belki de farklı işler(para kazanabilceğim) yapabilmek adına bu şekilde bir tavsiyeye gereksinim duyuyorum..
Tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Genelde manzara çekeceksen sabit 2.8 diyaframlı Full Frame geniş açı için 2 tane alternatif var,
Nikon 17-35 mm f2.8 (Full Framede 2.8 sabit diyaframlı filtre takılabilen en geniş açılı lenstir) Nikon 14-24 mm f2.8
Birde sabit f4 diyaframlı Nikon 16-35mm
quote:
Orijinalden alıntı: Resul_KK
Genelde manzara çekeceksen sabit 2.8 diyaframlı Full Frame geniş açı için 2 tane alternatif var,
Nikon 17-35 mm f2.8 (Full Framede 2.8 sabit diyaframlı filtre takılabilen en geniş açılı lenstir) Nikon 14-24 mm f2.8
Birde sabit f4 diyaframlı Nikon 16-35mm
Cevap için teşekkür ederim..
Peki ya flaş olarak öneriniz var mı ?
Merhaba, aynasız makinaya geçiş yaptığım için Nikon AF-S 35 mm F1,8 G lensimi ve Nikon AF-S 55-300 mm F4,5-5,6 ED VR lensimi satıyorum. Her ikisi de az kullanılmış ve çok temiz lenslerdir. Hiçbir arızası problemi sıkıntısı yoktur. İlgilenenler mesaj atabilirler. Teşekkürler.
Slys
kullanıcısına yanıt
merhaba
akülü flaş için visico 5 flaştan memnun kalırsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme