Şimdi Ara

NİKON D90 MI? CANON 50D Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan_65

şimdi 60mm ürüne dahamı çok yaklaşıyor yoksa 105mm ürüne daha çok yklaşıyor?

Bu konuda bir anlam kargaşası olmuş sanırım.

İki lenste 1:1 oran sağlıyor yani her iki lens içinde aynı büyütme oranı söz konusu. Fakat 60mm alırsan saatin dibinden çekim yapacaksın, 105mm alırsan biraz daha uzaktan çekim yapacaksın. 200mm Nikon alsan daha da uzaktan çekim yapacaksın. Sonuç olarak büyütme oranı değişmeyecek( anahtar kelime: netleme mesafesi ). Şimdi senin için hangisi avantaj bilemiyorum.

şimdi elbet benim için saatin netliği önemlidir. yakından veya uzaktan çekemem ö.deil

• merhaba arkadaşlar bu pazar randevulaştım Nikon D90 Alacagım Fakat Shutter Sayısını Nasıl Ogrenecegım detaylı bir şekilde anlatırmısınız. galba nikonlarda programa gerek yokmus cihaz kendi söylüyormus fakat nasıl bakılır bir bilgim yok detaylı şekilde bana söylerseniz iyi olur. yardımlarınız için şimdşden tşk ediyorum.
  • arkadaşlar cevap bekliyorum lütfen
  • quote:

merhaba arkadaşlar bu pazar randevulaştım Nikon D90 Alacagım Fakat Shutter Sayısını Nasıl Ogrenecegım detaylı bir şekilde anlatırmısınız. galba nikonlarda programa gerek yokmus cihaz kendi söylüyormus fakat nasıl bakılır bir bilgim yok detaylı şekilde bana söylerseniz iyi olur. yardımlarınız için şimdşden tşk ediyorum.

http://www.turknikon.com/shutter-sayisi-nasil-ogrenilir-16

• http://www.myshuttercount.com/ bu adrese gir, en son çektiğin resmi yükle sana shutter sayısını versin.
  • quote:

MERHABA ARKADAŞLAR BU İKİ MAKİNE ARASINDA KALDIM TAVSİYELERİNİZ BEKLİYORUM. NİKON D90 MI? CANON 50D Mİ? NİKON İSE NİYE? CANON İSE NİYE? TAMAM NİKONUN VİDEO ÇEKİMİ OLABİLİR AMA BENİM İÇİN RESİM KALİTESİ ÖNEMLİDİR.

CANON 14-16 MEGAPİXESL NİKON İSE 11-12MEGAPİXESL ÖNEMLİ BU KADAR MEGAPİXESL OLAYI?

BİDE 105MM BİR LENS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KOL SAATİ ÇEKİMİ YAPACAĞIM AĞŞADAKİ LİNKTE ÇEKMEK İSTEDİĞİM SAAT FOTOLARI YER ALIYOR BU LENS HERELDA İŞİMİ GÖRÜR DİYE TAHMİN EDİYORUM YANİ ORDAN BURDAN SÖYLENENLER DOĞRULTUSUNDA BU KANIYA VARIYORUM TABİ YİNEDE SİZE SORMAK EN DOĞRUSU OLACAĞINDAN SİZİN FİKİRLERİNİZ VE TAVSİYELERİNİZİDE BEKLİYORUM. BU ARADA DEDİĞİM GİBİ BU İŞLERE YABANCI OLDUĞUMDAN BİR SORU DAHA 105MM SABİT LENS İLE 18-105MM LENS AYNI GÖREVİ GÖRÜRMÜ ACABA NETİCEDE İKİSİNDEDE 105MM GEÇİYOR. YANLIŞ ANLAMAYIN ANLAMADIĞIMDAN SORUYORUM BENİ BU KONULARDA AYDINLATIRSANIZ MEMNUN OLURUM.

CEVAPLARINIZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ ŞİMDİDEN TEŞŞEKKÜR EDİYORUM.

ÇEKMEK İSTEDİĞİM RESİMLERİN ÖRNEĞİ AĞŞADAKİ LİNKTEDİR. (RESİMLER BANA AİT DEĞİLDİR BU TARZ RESİM YAKALAMAK İÇİNDİR ÇABAM)

http://www.markaadresi.com/corum-admirals-cup-challenge-gmt-lacivert-

Nikon D90 ve 18-105 VR lens

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.